Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim ovü testi bu ya, tam ovü günündeyim ben. Daha denemelere yeni başlıcaz. iki kaşık macun yedim, yumurtalar ondan mı hızlı gelişti dedim acaba?
Heeeeee olabilirrrrrrr cicegimmmmm ondandır kesinnnnnn

İnşallah canım hiç umudum yok ama inşallah bakalım Cuma’ya kadar gelmezse gidicem doktora

Önce öğrenirken ucuz olandan alıcam bakalım bitince ordan alırım zaten aslında bakıyorum 14 gün hesabına hep denk gelmiş aslında ilişki hani adetten 14 gün önce oluyor ya yumurtlama ama hiç tutmadı neden bilmiyorum öncesi günü ve sonrası hep denk aslında

Hayirli Aksamlar kizlar. Sizce pik olmus mu bugunki testim yapali 2 saat oluyor.

Eklentiler

• 20191211_171428.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 53

İnşallah canım. Bende bugün yaptım benim pik oldu bugün bu şekilde T daha koyu C’den ;

Eklentiler

• 201EE54F-B221-4E5B-BFC1-2A24D21100FA.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba kızlar her ay mesajlarınızı okuyorum bu ay aranıza katıldım :))
Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inş
Benimde regl’me 5 gün var 1haftadır yürürken bile göğüslerim ağrıyor çok şiştiler , akıntı baş ağrısı 5 aydır tutmuyor Umarım bu ay tutar
Herkes düşünme stres yapma diyor ama düşünmeden nasıl durabilicez yahu?
bunu başarabilen var mı:/

Evet canım ama adet döngüsü her zaman aynı olmuyor yumurtlama günleri değişkenlik gösteriyor ben mesela testler sayesinde adete bir hafta kala yumurtlama gördüğümü farkettim

Benim T bu kadar koyuyken o yumurtlamamda hamile kaldım inşallah seninde olucak

İnşallah canım sağolasın. İlk defa bu kadar koyu gördüm

canım kaçıncı gününde bu şekilde oldu? ben de adetin 11. günündeyim t çizgisi çok ama çok silik çıkıyor

Canım tam 11. günüm bugün. 1’inde regl olmuştum. Benim genelde 13-14. günler pik olurdu, döngüm kısa çünkü. Ama ilk defa T’yi C’den daha koyu gördüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…