- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Ben tayt diyorum aha hahahaaaaCok üzülüyorum hallerine okuyup okuyup cevap veremiyorlar bir tayt ugruna
Senin sansın yaver gitmis tayt demediysen
Hahacılgın indirimlerimiz basladı müdürüm
Heeeeee olabilirrrrrrr cicegimmmmm ondandır kesinnnnnnCanım benim ovü testi bu ya, tam ovü günündeyim ben. Daha denemelere yeni başlıcaz.iki kaşık macun yedim, yumurtalar ondan mı hızlı gelişti dedim acaba?
Ve banlanmıyorsun hahahahahaBen tayt diyorum aha hahahaaaa
Ayyy hadı inşallah cnm inşallahYok cicegim durmuyor yap bencede yarın sen bir test cok merak ettim
İnşallah canım hiç umudum yok ama inşallah bakalım Cuma’ya kadar gelmezse gidicem doktoraSen yinede adetin gelmezse testini tekrarla birkacgün sonra cicegim rica ederim regl gelmedikce allahtan umut kesilmeztest yine negatif cıkarsa kan testi yaptırıp doktora görünürsün söktürücü verir.
Sahsen benim öyle oldu battan iki gün sonra bir günlük lekelenmem oldu devamı gelmedi idrar testi silik cıkmıstı kan testi yaptım negatif cıkınca doktor söktürücü verdi sonrasında düzenli bir kanamam oldu stres etkilemisti beni gerci sen insallah gebesindir
Heeeeee olabilirrrrrrr cicegimmmmm ondandır kesinnnnnn
Teşekkürler öyle yapayımBiraz fiyat farkediyor ben ikisinide kullanmıştım isterseniz önce n11 den alın
Önce öğrenirken ucuz olandan alıcam bakalım bitince ordan alırım zaten aslında bakıyorum 14 gün hesabına hep denk gelmiş aslında ilişki hani adetten 14 gün önce oluyor ya yumurtlama ama hiç tutmadı neden bilmiyorum öncesi günü ve sonrası hep denk aslındaBen instagramdaki bayandan aldım hassas testleri ben çok memnun kaldım ve onun testleriyle hamile kaldım çok net yumurtlama göstermişti biraz daha fazla verip bence buradan alın yanlıs göstermiyor çünkü hiç. Diğer testler bazen yanlıs sonuc veriyor diye duydum ben hep
Hayirli Aksamlar kizlar. Sizce pik olmus mu bugunki testim yapali 2 saat oluyor.
Daha olmamış canım, ama olmaya yakın. Yarın 12’de tekrar yap bence, kaçırma.
[/QUOTE
Hayirlisi ile bu sefer Rabbim tüm isteyen kardeşlerime 2019'un son ayını da bereketli eylesin inşaAllah herkese bu güzel duyguyu nasip etsin.. Görene kadar devam, gerisi takdiri ilâhi ❤Cevapladınız Allah razi olsun.
InsaAllah Rabbim sonucunda o güzel haberi hayirlisiyla alabilmeyi de nasip etsin canım benim dört bir yanın çiçekler açsın insaAllah ❤İnşallah canım. Bende bugün yaptım benim pik oldu bugün bu şekilde T daha koyu C’den ;
Evet canım ama adet döngüsü her zaman aynı olmuyor yumurtlama günleri değişkenlik gösteriyor ben mesela testler sayesinde adete bir hafta kala yumurtlama gördüğümü farkettimÖnce öğrenirken ucuz olandan alıcam bakalım bitince ordan alırım zaten aslında bakıyorum 14 gün hesabına hep denk gelmiş aslında ilişki hani adetten 14 gün önce oluyor ya yumurtlama ama hiç tutmadı neden bilmiyorum öncesi günü ve sonrası hep denk aslında
Benim T bu kadar koyuyken o yumurtlamamda hamile kaldım inşallah seninde olucakİnşallah canım. Bende bugün yaptım benim pik oldu bugün bu şekilde T daha koyu C’den ;
canım kaçıncı gününde bu şekilde oldu? ben de adetin 11. günündeyim t çizgisi çok ama çok silik çıkıyorİnşallah canım. Bende bugün yaptım benim pik oldu bugün bu şekilde T daha koyu C’den ;
InsaAllah Rabbim sonucunda o güzel haberi hayirlisiyla alabilmeyi de nasip etsin canım benim dört bir yanın çiçekler açsın insaAllah ❤banada Dua'nda yer verir misin?
Benim T bu kadar koyuyken o yumurtlamamda hamile kaldım inşallah seninde olucak
canım kaçıncı gününde bu şekilde oldu? ben de adetin 11. günündeyim t çizgisi çok ama çok silik çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?