Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet canım seninki pik yapmış maşallah, ben de 1 aralıkta oldum aynı günmüşüz demek ki :) ama benim döngüm 30 gün sürüyor belki biraz daha geç olur o zaman tabi eğer olursa inşallah

evet canım seninki pik yapmış maşallah, ben de 1 aralıkta oldum aynı günmüşüz demek ki :) ama benim döngüm 30 gün sürüyor belki biraz daha geç olur o zaman tabi eğer olursa inşallah

Benim 27 gün sürüyor canım. Normalde adet biter bitmez yapın deniyodu. Ben 7. günümde yaptım, baktım çok silik gibi iki gün sonra başlarım dedim. Dün yumurtlama akıntısı oldu bende, o yüzden dün ve bugün yaptım. Aralarındaki fark şöyle;

Aynen canım koyu olması güzel birşey benimde ilk kez çok koyu olmustu

10gün geciktiysen idrarda mutlaka cıkar. Bu sürecte test yapmaktan degil yapmamaktan korkmalısın cicegim reglinin kiste dönüsme ihtimalide var oyüzden acil kan yada idrar test yap
Nasıl yani kisttim zaten var 2 tane ama doktor önemli birşey değil dedi

Öyle mi kuzm peki yazaym bi çok saol kuzm
canım
Ne yazıkki ben başaramıyorım her daim aklımda

Pco mu var canım?
Folidoce kullandım Kasım ayında doktor olağan dışı yumurtlamışsın çatlamış dedi 2 tane kist var dedi benim bu zamana kadar hiç kistim olmadı hamilelik şüphesi de var dedi ama birşey çıkmadı şuan 10 gün geciktim hala tık yok

Aynı dertten muzdaribiz cicegim aramıza hosgeldin

Bir yandan calısmalara devam et catlamadıgı icinmi reglin gecikti acaba sen yinede tekrarla canım idrar yada kan testini birkacgün sonra ya cok gün gecmis eger yine negatif cıkarsa söktürücü istersin strestende olamayabiliyoruz kanama

Yarın belki kan veririm ya inşallah ama pek sanmıyorum stresim yok ama belki olur diye yapmaya devam ediyoruz

Allah yardımcınız olsun ne güzel gelmiş umut olmuş neşe olmuş sizin için inşallah güzel bir ömrü olsun bebişinin

Oyy yerim ben seni cancagzmm Allah razı olsun canmniçi inşallah bulunur az vaktim kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…