- 8 Ekim 2019
- 779
- 1.457
- 63
evet canım seninki pik yapmış maşallah, ben de 1 aralıkta oldum aynı günmüşüz demek ki :) ama benim döngüm 30 gün sürüyor belki biraz daha geç olur o zaman tabi eğer olursa inşallahİnşallah canım sağolasın. İlk defa bu kadar koyu gördüm☺
Canım tam 11. günüm bugün. 1’inde regl olmuştum. Benim genelde 13-14. günler pik olurdu, döngüm kısa çünkü. Ama ilk defa T’yi C’den daha koyu gördüm. ☺
Vah vaaaahBir sikayetle gitmis yanlıslıkla kimse kimseyi sikayet etmesin
evet canım seninki pik yapmış maşallah, ben de 1 aralıkta oldum aynı günmüşüz demek ki :) ama benim döngüm 30 gün sürüyor belki biraz daha geç olur o zaman tabi eğer olursa inşallah
Aynen canım koyu olması güzel birşey benimde ilk kez çok koyu olmustuİnşallah canım sağolasın. İlk defa bu kadar koyu gördüm☺
Canım tam 11. günüm bugün. 1’inde regl olmuştum. Benim genelde 13-14. günler pik olurdu, döngüm kısa çünkü. Ama ilk defa T’yi C’den daha koyu gördüm. ☺
Aynen canım koyu olması güzel birşey benimde ilk kez çok koyu olmustu
Nasıl yani kisttim zaten var 2 tane ama doktor önemli birşey değil dedi10gün geciktiysen idrarda mutlaka cıkar. Bu sürecte test yapmaktan degil yapmamaktan korkmalısın cicegim reglinin kiste dönüsme ihtimalide var oyüzden acil kan yada idrar test yap
canımÖyle mi kuzm peki yazaym bi çok saol kuzm
Ne yazıkki ben başaramıyorım her daim aklımdaMerhaba kızlar her ay mesajlarınızı okuyorum bu ay aranıza katıldım :))
Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inş
Benimde regl’me 5 gün var 1haftadır yürürken bile göğüslerim ağrıyor çok şiştiler , akıntı baş ağrısı 5 aydır tutmuyor Umarım bu ay tutar
Herkes düşünme stres yapma diyor ama düşünmeden nasıl durabilicez yahu?
bunu başarabilen var mı:/
Tamam cicegimİnşallah canım hiç umudum yok ama inşallah bakalım Cuma’ya kadar gelmezse gidicem doktora
Yok cicegim vermedim hhenüz regl ay basında olacagım icin rahat davranıyorumSen sipariş verdin mi macunu? Bi de sabah 6 da niye uyanıksın
Pco mu var canım?Nasıl yani kisttim zaten var 2 tane ama doktor önemli birşey değil dedi
Folidoce kullandım Kasım ayında doktor olağan dışı yumurtlamışsın çatlamış dedi 2 tane kist var dedi benim bu zamana kadar hiç kistim olmadı hamilelik şüphesi de var dedi ama birşey çıkmadı şuan 10 gün geciktim hala tık yokPco mu var canım?
Aynı dertten muzdaribiz cicegim aramıza hosgeldinMerhaba kızlar her ay mesajlarınızı okuyorum bu ay aranıza katıldım :))
Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inş
Benimde regl’me 5 gün var 1haftadır yürürken bile göğüslerim ağrıyor çok şiştiler , akıntı baş ağrısı 5 aydır tutmuyor Umarım bu ay tutar
Herkes düşünme stres yapma diyor ama düşünmeden nasıl durabilicez yahu?
bunu başarabilen var mı:/
Hosgeldin sende cicegimKatılıyorum hatta burdan adetime de sesleniyorum 4 günü var .. gelme gelme gelme
Bir yandan calısmalara devam et catlamadıgı icinmi reglin gecikti acaba sen yinede tekrarla canım idrar yada kan testini birkacgün sonra ya cok gün gecmis eger yine negatif cıkarsa söktürücü istersin strestende olamayabiliyoruz kanamaFolidoce kullandım Kasım ayında doktor olağan dışı yumurtlamışsın çatlamış dedi 2 tane kist var dedi benim bu zamana kadar hiç kistim olmadı hamilelik şüphesi de var dedi ama birşey çıkmadı şuan 10 gün geciktim hala tık yok
Yarın belki kan veririm ya inşallah ama pek sanmıyorum stresim yok ama belki olur diye yapmaya devam ediyoruzBir yandan calısmalara devam et catlamadıgı icinmi reglin gecikti acaba sen yinede tekrarla canım idrar yada kan testini birkacgün sonra ya cok gün gecmis eger yine negatif cıkarsa söktürücü istersin strestende olamayabiliyoruz kanama
Amin canim benimAmin canım tabi ki. İsteyen herkesin güzel kucağı bir an önce dolsun hayırlısıyla.
Aaaa hala burdayım banlanmamışımVe banlanmıyorsun hahahahaha
Allah yardımcınız olsun ne güzel gelmiş umut olmuş neşe olmuş sizin için inşallah güzel bir ömrü olsun bebişininBen üç gün geçince yaptım çıktı herkes için hayırlısı olsun yalnız bişi söyleyim kendi adıma gerçekten yumurtlama takvimi ile alakası olmayan günlerde ilişki oldu bu ay işleri dolayısıyla vede hiiiiç beklemediğim bir anda geçen hafta eşim kalp rahatsızlığı sebebiyle yoğun bakımdaydı çok zor günlerde geldi yani ne yerde ne gökteyim çok tuhaf duygular içindeyim arkadaşlar gerçekten üzerine düşmediğim hiç zannetmediğim zamanda oldu Allahın hikmetinden sual olmaz Allah kim istiyorsa anne olmayı kucağını doldursun insan kaybedince daha bi anlıyor kıymetini
Oyy yerim ben seni cancagzmm Allah razı olsun canmniçi inşallah bulunur az vaktim kaldıCİCEKLERİME DUYURU
@BerraAksa_K cicegimiz ciddi bir ameliyat olacaktır. Yasadıgı bölgede profesör bulunmamaktadır.
Kendi doktoruyla arası iyi olan, doktorundan memnun olan, alanında uzman olan bir doktor tanıyan arkadasımızdan berranın rahim filmini gösterip tüplerinin baglanması zorunlumu diye sormanızı rica ediyoruz.
Büyük bir sevap isler bunu yapan cicegimiz simdiden tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?