Oyy yerim ben seni cancagzmm Allah razı olsun canmniçi inşallah bulunur az vaktim kaldı
Allah razı olsun amin kardeşimAllah yardımcınız olsun ne güzel gelmiş umut olmuş neşe olmuş sizin için inşallah güzel bir ömrü olsun bebişinin
Canım instagramdan Op.dr.çiğdem güler ve eşi op.dr.askinevrenguler mesaj at mutlaka cevap veriyorlar filmini de gönder en azından fikir olurOyy yerim ben seni cancagzmm Allah razı olsun canmniçi inşallah bulunur az vaktim kaldı
Hayırlısı neyse o olsun insallahYarın belki kan veririm ya inşallah ama pek sanmıyorum stresim yok ama belki olur diye yapmaya devam ediyoruz
Nasıl olurki bu herkes banlanmıs tayttan sen nasıl banlanmadınAaaa hala burdayım banlanmamışım
Aldınmı sen ameyat tarihi canım yaOyy yerim ben seni cancagzmm Allah razı olsun canmniçi inşallah bulunur az vaktim kaldı
Nereden atsın mesajı canım?Canım instagramdan Op.dr.çiğdem güler ve eşi op.dr.askinevrenguler mesaj at mutlaka cevap veriyorlar filmini de gönder en azından fikir olur
Bu doktorlar ankarada ve ikisi de çok iyiler
Bendeee sesleniyorum gelmeeeeKatılıyorum hatta burdan adetime de sesleniyorum 4 günü var .. gelme gelme gelme
Yarın sabah idrar testi yapıyorum canım inşallahMaisiyah345 tatlım yaptınmı sen test?
HoşbulduuumAynı dertten muzdaribiz cicegim aramıza hosgeldin
Benim doktorum iyi mi değilmi tam bilmiyorum daha yeni yeni gidicem bence bu alanla ilgilenen doktorlar vardır normal kadın doğum doktorları pek net bilgi vermez diye düşünüyorum bu konu hakkında alanında iyi olan birini bulmak lazımGÖRMEYEN CİCEKLERİM VARSA TEKRAR ETMEK İSTİYORUM
CİCEKLERİM @BerraAksa_K ARKADASIMIZ YAKIN ZAMANDA TÜPLERİNİ BAGLATTIRACAK.
KENDİ DOKTORU TÜPLERİNDE SIVI OLDUGUNU TÜPLERİNİN BAGLANMASI GEREKTİGİNİ SONRADA TÜP BEBEK TEDAVİSİ YAPACAKLARINI SÖYLEMİS.
Fakat bu ciddi bir mesele oldugu icin farklı doktorlardanda fikir almak istiyoruz.
BENİM DOKTORUM İYİ BENİM DOKTORUM İLGİLİ RAHATCA DOKTORUMLA HERSEYİ KONUSABİLİYORUM DİYEN BİR ARKADASIMIZ VARSA BERRANIN FİLMİNİ DOKTORUNA GÖSTERİP FİKİR ALMASINI RİCA EDİYORUZ.
lütfen yakın zamanda doktora görünecek olan arkadaslar gelin elbirligiyle cicegimizin gönlünü ferahlatalım insallah tüplerini baglatmasına ihtiyacı yoktur diye buradan güzel haberler verelim
Yardımlarınızı bekliyoruz Allah rızası icin
İnstagram üzerinden kuzumNereden atsın mesajı canım?
Hadi güzel haberlerleYarın sabah idrar testi yapıyorum canım inşallah
Evet canım zaten oyüzden paylastım buradan bencede bir profun görmesi gerekir yinede farklı doktor olması acısından alanında uzmanlasan tanıdıgımız doktorlar varsa diye buradan ricada bulunduk. Yoksa berra elazıgda yasıyormus ve saglık konusunda cok gelismis biryer degilmis oradaki cogu hekime basvurmus zaten ciddi bir mesele oldugu icin elimizden geliyorsa eger yardımcı olalım istemistimBenim doktorum iyi mi değilmi tam bilmiyorum daha yeni yeni gidicem bence bu alanla ilgilenen doktorlar vardır normal kadın doğum doktorları pek net bilgi vermez diye düşünüyorum bu konu hakkında alanında iyi olan birini bulmak lazımüniversite hastenelerine yönelmeli bence profosör falan çünkü ciddi bir konu sıradan kadın doğum doktorlarına güven olmuyor malesefki bazenleri
Gec yumurtlamıs olabilirsin bugünü mutlaka degerlendir canımKizlar son umudum bu aydi galiba bu ayda tutmadı adet sancıları var kasımda agri ve bacakla da ayrı var kuyruk sokumum da arada açıyor 4 saat önce yumurta ali kıvamında aknti geldi ve renginde toz pembelik vardı realite 4 gün var erken gelicek sanırım bu ay
Tamam canım görünce yazını bakar instagramdan insallahİnstagram üzerinden kuzum
Cevap veriyor ikisi de muhakkak
Yok canim kesin regli olucam arada böyle oluyor zaten eşim korunuyor artık sanki çok oluyormuş gibi deGec yumurtlamıs olabilirsin bugünü mutlaka degerlendir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?