Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyy yerim ben seni cancagzmm Allah razı olsun canmniçi inşallah bulunur az vaktim kaldı
Canım instagramdan Op.dr.çiğdem güler ve eşi op.dr.askinevrenguler mesaj at mutlaka cevap veriyorlar filmini de gönder en azından fikir olur
Bu doktorlar ankarada ve ikisi de çok iyiler

GÖRMEYEN CİCEKLERİM VARSA TEKRAR ETMEK İSTİYORUM

CİCEKLERİM @BerraAksa_K ARKADASIMIZ YAKIN ZAMANDA TÜPLERİNİ BAGLATTIRACAK.
KENDİ DOKTORU TÜPLERİNDE SIVI OLDUGUNU TÜPLERİNİN BAGLANMASI GEREKTİGİNİ SONRADA TÜP BEBEK TEDAVİSİ YAPACAKLARINI SÖYLEMİS.
Fakat bu ciddi bir mesele oldugu icin farklı doktorlardanda fikir almak istiyoruz.
BENİM DOKTORUM İYİ BENİM DOKTORUM İLGİLİ RAHATCA DOKTORUMLA HERSEYİ KONUSABİLİYORUM DİYEN BİR ARKADASIMIZ VARSA BERRANIN FİLMİNİ DOKTORUNA GÖSTERİP FİKİR ALMASINI RİCA EDİYORUZ.
lütfen yakın zamanda doktora görünecek olan arkadaslar gelin elbirligiyle cicegimizin gönlünü ferahlatalım insallah tüplerini baglatmasına ihtiyacı yoktur diye buradan güzel haberler verelim
Yardımlarınızı bekliyoruz Allah rızası icin

Son düzenleme:
Benim doktorum iyi mi değilmi tam bilmiyorum daha yeni yeni gidicem bence bu alanla ilgilenen doktorlar vardır normal kadın doğum doktorları pek net bilgi vermez diye düşünüyorum bu konu hakkında alanında iyi olan birini bulmak lazım üniversite hastenelerine yönelmeli bence profosör falan çünkü ciddi bir konu sıradan kadın doğum doktorlarına güven olmuyor malesefki bazenleri

Kizlar son umudum bu aydi galiba bu ayda tutmadı adet sancıları var kasımda agri ve bacakla da ayrı var kuyruk sokumum da arada açıyor 4 saat önce yumurta ali kıvamında aknti geldi ve renginde toz pembelik vardı realite 4 gün var erken gelicek sanırım bu ay

Evet canım zaten oyüzden paylastım buradan bencede bir profun görmesi gerekir yinede farklı doktor olması acısından alanında uzmanlasan tanıdıgımız doktorlar varsa diye buradan ricada bulunduk. Yoksa berra elazıgda yasıyormus ve saglık konusunda cok gelismis biryer degilmis oradaki cogu hekime basvurmus zaten ciddi bir mesele oldugu icin elimizden geliyorsa eger yardımcı olalım istemistim

Gec yumurtlamıs olabilirsin bugünü mutlaka degerlendir canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…