- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Benm canımda bgn tatlı istemsti yaaaTayyyttttcciiii baci geeellldddiiii
Kiizzz tatli yazmadimBenm canımda bgn tatlı istemsti yaaa
Uuuuu sexyyy cicileriiiiTayyyttttcciiii baci geeellldddiiii
Aynen Oyle cnmKiizzz tatli yazmadimbeynin seninle oynuyor
Amannn susiyimUuuuu sexyyy cicileriiii
Naptin ovu gunleriniAynen Oyle cnm
Grdim baktm öyle bi sayfa yok cnmBir gebenin günlüğüne yazdın mı canım?
Böyle yaptım cnm saat 11 e aldımNaptin ovu gunlerinisaat kacta yaptıngenellikle ovulerini yani
Kuzmm adetmn bitmesine 2 gün kaldı alacm gün kuzmAldınmı sen ameyat tarihi canım ya
Kuzm ben bu mesajı nerden atablrz ben atym sen atrmsnNereden atsın mesajı canım?
Allah herkesten Razı olsun burda bi ailem oldgnuzu ta içimde hissettm Rabbim bir mucize verir inşallah hayrlı olan olsnnGÖRMEYEN CİCEKLERİM VARSA TEKRAR ETMEK İSTİYORUM
CİCEKLERİM @BerraAksa_K ARKADASIMIZ YAKIN ZAMANDA TÜPLERİNİ BAGLATTIRACAK.
KENDİ DOKTORU TÜPLERİNDE SIVI OLDUGUNU TÜPLERİNİN BAGLANMASI GEREKTİGİNİ SONRADA TÜP BEBEK TEDAVİSİ YAPACAKLARINI SÖYLEMİS.
Fakat bu ciddi bir mesele oldugu icin farklı doktorlardanda fikir almak istiyoruz.
BENİM DOKTORUM İYİ BENİM DOKTORUM İLGİLİ RAHATCA DOKTORUMLA HERSEYİ KONUSABİLİYORUM DİYEN BİR ARKADASIMIZ VARSA BERRANIN FİLMİNİ DOKTORUNA GÖSTERİP FİKİR ALMASINI RİCA EDİYORUZ.
lütfen yakın zamanda doktora görünecek olan arkadaslar gelin elbirligiyle cicegimizin gönlünü ferahlatalım insallah tüplerini baglatmasına ihtiyacı yoktur diye buradan güzel haberler verelim
Yardımlarınızı bekliyoruz Allah rızası icin
Adet tarihin ne zaman? Neden bu kadar surekli iki cizgi koyu cikmis sonuna dogru acaba yumurta olgunlasmis da 36 saat sonra mi catliycak daha catlamamis bence .cunku asilama oldugum zaman oyleydi . Pazartesi catlatma ignesi vurulmistum . Sali bos gecmisti carsamba tam 36. Saatte asilamam yapildi .yani spermle buluştu. Bence devam etmelisin mantik olarak oyle gozukuyorBöyle yaptım cnm saat 11 e aldımama Nana2222 benm aklıma girdi ovu testım cok koyu imiş hamılelık testı yap dedı kuzum bnde yarına kan versem mı vermesem mı bılemedım ya
Kuzm üniversite hastanesine de sordm aynı şeyi söyledi Malesf oradakilere hiç güvenmiyorum beni bu hale getirene onlar olablr dış gebelk ameliyatmı onlar yaptıBenim doktorum iyi mi değilmi tam bilmiyorum daha yeni yeni gidicem bence bu alanla ilgilenen doktorlar vardır normal kadın doğum doktorları pek net bilgi vermez diye düşünüyorum bu konu hakkında alanında iyi olan birini bulmak lazımüniversite hastenelerine yönelmeli bence profosör falan çünkü ciddi bir konu sıradan kadın doğum doktorlarına güven olmuyor malesefki bazenleri
Senin hakkinda da hayirlisi olsun insallaahh ameliyat gerek duyulmaz kuzumAllah herkesten Razı olsun burda bi ailem oldgnuzu ta içimde hissettm Rabbim bir mucize verir inşallah hayrlı olan olsnn
İnşaAllahh ama kesin kuzm olamam gerktiğini kaç dr söyledi kuzm :'(Senin hakkinda da hayirlisi olsun insallaahh ameliyat gerek duyulmaz kuzum
Bu kelimeler yazilinca mune giller hemen goruo mu kiAmannn susiyimkonu disina cikmiyim yoksa ban is comming
22aralık cnm adet tarihim bnde anlamadım sımdı tahlil yaptırayım mı yaptrmayayım mıAdet tarihin ne zaman? Neden bu kadar surekli iki cizgi koyu cikmis sonuna dogru acaba yumurta olgunlasmis da 36 saat sonra mi catliycak daha catlamamis bence .cunku asilama oldugum zaman oyleydi . Pazartesi catlatma ignesi vurulmistum . Sali bos gecmisti carsamba tam 36. Saatte asilamam yapildi .yani spermle buluştu. Bence devam etmelisin mantik olarak oyle gozukuyor
Cnm yarin devlte gidicem insllh. Sen bana bilgilerini gonder bi gosterim dr a.İnşaAllahh ama kesin kuzm olamam gerktiğini kaç dr söyledi kuzm :'(
Uzulme ya vallaha seni uzgun gorunce ben dw üzülüyorumİnşaAllahh ama kesin kuzm olamam gerktiğini kaç dr söyledi kuzm :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?