Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Naptin ovu gunlerinisaat kacta yaptıngenellikle ovulerini yani
Böyle yaptım cnm saat 11 e aldım ama Nana2222 benm aklıma girdi ovu testım cok koyu imiş hamılelık testı yap dedı kuzum bnde yarına kan versem mı vermesem mı bılemedım ya

Eklentiler

• IMG_20191211_153822.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 22
Allah herkesten Razı olsun burda bi ailem oldgnuzu ta içimde hissettm Rabbim bir mucize verir inşallah hayrlı olan olsnn

Böyle yaptım cnm saat 11 e aldım ama Nana2222 benm aklıma girdi ovu testım cok koyu imiş hamılelık testı yap dedı kuzum bnde yarına kan versem mı vermesem mı bılemedım ya
Adet tarihin ne zaman? Neden bu kadar surekli iki cizgi koyu cikmis sonuna dogru acaba yumurta olgunlasmis da 36 saat sonra mi catliycak daha catlamamis bence .cunku asilama oldugum zaman oyleydi . Pazartesi catlatma ignesi vurulmistum . Sali bos gecmisti carsamba tam 36. Saatte asilamam yapildi .yani spermle buluştu. Bence devam etmelisin mantik olarak oyle gozukuyor

Kuzm üniversite hastanesine de sordm aynı şeyi söyledi Malesf oradakilere hiç güvenmiyorum beni bu hale getirene onlar olablr dış gebelk ameliyatmı onlar yaptı

22aralık cnm adet tarihim bnde anlamadım sımdı tahlil yaptırayım mı yaptrmayayım mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…