- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
10 gun var daha yani erken olur ya cikmaz varsa da22aralık cnm adet tarihim bnde anlamadım sımdı tahlil yaptırayım mı yaptrmayayım mı
Bence de bekliyrm Bn en iyisi cnm adet olursam zaten bir doktor var ona gdcgm artık devletten hayır yok bna10 gun var daha yani erken olur ya cikmaz varsa da
Bilmem kiBu kelimeler yazilinca mune giller hemen goruo mu ki
Devam et amaBence de bekliyrm Bn en iyisi cnm adet olursam zaten bir doktor var ona gdcgm artık devletten hayır yok bna
BerraAksa_K canım bende pazartesi gidiyorum doktora. Cok geçmiş olsun. Sıkıntı neydi tam olarak. Bende gösterebilirim. Doktorum iyi biriİnşaAllahh ama kesin kuzm olamam gerktiğini kaç dr söyledi kuzm :'(
İnanki bir bilsen içimi kuzm darmadgn ama dik durmaya çalışmaktan yorldm kimsenin seni düşünmediği ve neler çekecgn kolay gibi ve biely olmamş gibi davrandgnı görünce ölüyorsun bu yaşımda yavrm için vazgeçmek zorndaym kendimdenUzulme ya vallaha seni uzgun gorunce ben dw üzülüyorumhersey olacağına varir .
Vardir bir caresi elbette ya iki tüpün de mi alinicakİnanki bir bilsen içimi kuzm darmadgn ama dik durmaya çalışmaktan yorldm kimsenin seni düşünmediği ve neler çekecgn kolay gibi ve biely olmamş gibi davrandgnı görünce ölüyorsun bu yaşımda yavrm için vazgeçmek zorndaym kendimdenama yavrumdan tek isteğim var İçimden geçiriyorum diyorm miniğim annen senin için olsun mu bu ameliyatı ama tek bir his bile gelmiyor içime mecbr ve artk tüplerimn bi işe yaramdgnı biliyorum
Çok saol kuzmm benmm yaa dur gönderiyormCnm yarin devlte gidicem insllh. Sen bana bilgilerini gonder bi gosterim dr a.
Hersey ameliyatta belli olcak kuzm Belkide almazlar Dua herseyin ilacdrVardir bir caresi elbette ya iki tüpün de mi alinicak
Içindeki siviyi bosaltirlar ne biliyim siviyi yok eden ilac atarlar icine aldirmak disinda da baska yontemler vardir muhakkak ki yaHersey ameliyatta belli olcak kuzm Belkide almazlar Dua herseyin ilacdr
Kuzmm çok teşekkür ederim N Nana Ana anlatmış ben Tekrar anlatym 1 dış gebelk 1 düşük yaşadm ve yıllardır her tahlil her film normal denirkenBerraAksa_K canım bende pazartesi gidiyorum doktora. Cok geçmiş olsun. Sıkıntı neydi tam olarak. Bende gösterebilirim. Doktorum iyi biri
Kuzm benm ilgn için çok teşekkür ederim N Nana Ana anlatmış ben Tekrar anlatym 1 dış gebelk 1 düşük yaşadm ve yıllardır her tahlil her film normal denirken başla dr gttgmde tüplerim de histosalpenks sıvı birikmesi bulndgnu sölediler ve ameliyat olamamı bağlanıp veya çıkarlp tüp bebek yapılarak gebe kalacgmı söylediler bu arada kuzm arkadasa bilgilerimi tüp filmimi attm ordan indirip dr göstereblrsn kuzmBerraAksa_K canım bende pazartesi gidiyorum doktora. Cok geçmiş olsun. Sıkıntı neydi tam olarak. Bende gösterebilirim. Doktorum iyi biri
Seneler önce sıvıyı alıp tüpleri bıraktfnda anne seneler geçince zarar görüp tekrar almak için laporoskopi ameliyatı yapıp almş ve gebe kalmş bi çok kişi kuzm Rabbime bıraktm benIçindeki siviyi bosaltirlar ne biliyim siviyi yok eden ilac atarlar icine aldirmak disinda da baska yontemler vardir muhakkak ki ya
Rica ederm cnm.napcam ki zaten. Insllh bakar dr. Devlet hastnesi dr u ama gorus almkta fayda var. Kendi ozel druma da gidersem sorarm insllhÇok saol kuzmm benmm yaa dur gönderiyorm ❤ Zehra ismim güzelm
Umut var ama yine de evladin icin insallah artik Rabbim yar ve yardimcin olsunSeneler önce sıvıyı alıp tüpleri bıraktfnda anne seneler geçince zarar görüp tekrar almak için laporoskopi ameliyatı yapıp almş ve gebe kalmş bi çok kişi kuzm Rabbime bıraktm ben
Çok saol kuzm benmm Rabbim sizden hayrlı bir haber almayı nasip etsin insAllahRica ederm cnm.napcam ki zaten. Insllh bakar dr. Devlet hastnesi dr u ama gorus almkta fayda var. Kendi ozel druma da gidersem sorarm insllh
İnşaAllahh canmn içiUmut var ama yine de evladin icin insallah artik Rabbim yar ve yardimcin olsun
Hayırlısı ozaman cicegimYok canim kesin regli olucam arada böyle oluyor zaten eşim korunuyor artık sanki çok oluyormuş gibi de
Senden cnm . Insllh hepimzÇok saol kuzm benmm Rabbim sizden hayrlı bir haber almayı nasip etsin insAllah
Senden cnm . Insllh hepimz
Kuzmm çok teşekkür ederim N Nana Ana anlatmış ben Tekrar anlatym 1 dış gebelk 1 düşük yaşadm ve yıllardır her tahlil her film normal denirken
Kuzm benm ilgn için çok teşekkür ederim N Nana Ana anlatmış ben Tekrar anlatym 1 dış gebelk 1 düşük yaşadm ve yıllardır her tahlil her film normal denirken başla dr gttgmde tüplerim de histosalpenks sıvı birikmesi bulndgnu sölediler ve ameliyat olamamı bağlanıp veya çıkarlp tüp bebek yapılarak gebe kalacgmı söylediler bu arada kuzm arkadasa bilgilerimi tüp filmimi attm ordan indirip dr göstereblrsn kuzm
Kuzmm adetmn bitmesine 2 gün kaldı alacm gün kuzm
Kuzm ben bu mesajı nerden atablrz ben atym sen atrmsn
Tabiki bir aileyiz benim hala umudum var cicegim buradan bir arkadas cıkıp yardımcı olacaktır insallahAllah herkesten Razı olsun burda bi ailem oldgnuzu ta içimde hissettm Rabbim bir mucize verir inşallah hayrlı olan olsnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?