Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzulme ya vallaha seni uzgun gorunce ben dw üzülüyorum hersey olacağına varir .
İnanki bir bilsen içimi kuzm darmadgn ama dik durmaya çalışmaktan yorldm kimsenin seni düşünmediği ve neler çekecgn kolay gibi ve biely olmamş gibi davrandgnı görünce ölüyorsun bu yaşımda yavrm için vazgeçmek zorndaym kendimden ama yavrumdan tek isteğim var İçimden geçiriyorum diyorm miniğim annen senin için olsun mu bu ameliyatı ama tek bir his bile gelmiyor içime mecbr ve artk tüplerimn bi işe yaramdgnı biliyorum

Vardir bir caresi elbette ya iki tüpün de mi alinicak

Eklentiler

• IMG-20190830-WA0001.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20190118_200429.webp
    111,9 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20190112_162210.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 59
BerraAksa_K canım bende pazartesi gidiyorum doktora. Cok geçmiş olsun. Sıkıntı neydi tam olarak. Bende gösterebilirim. Doktorum iyi biri
Kuzmm çok teşekkür ederim N Nana Ana anlatmış ben Tekrar anlatym 1 dış gebelk 1 düşük yaşadm ve yıllardır her tahlil her film normal denirken
BerraAksa_K canım bende pazartesi gidiyorum doktora. Cok geçmiş olsun. Sıkıntı neydi tam olarak. Bende gösterebilirim. Doktorum iyi biri
Kuzm benm ilgn için çok teşekkür ederim N Nana Ana anlatmış ben Tekrar anlatym 1 dış gebelk 1 düşük yaşadm ve yıllardır her tahlil her film normal denirken başla dr gttgmde tüplerim de histosalpenks sıvı birikmesi bulndgnu sölediler ve ameliyat olamamı bağlanıp veya çıkarlp tüp bebek yapılarak gebe kalacgmı söylediler bu arada kuzm arkadasa bilgilerimi tüp filmimi attm ordan indirip dr göstereblrsn kuzm

Içindeki siviyi bosaltirlar ne biliyim siviyi yok eden ilac atarlar icine aldirmak disinda da baska yontemler vardir muhakkak ki ya
Seneler önce sıvıyı alıp tüpleri bıraktfnda anne seneler geçince zarar görüp tekrar almak için laporoskopi ameliyatı yapıp almş ve gebe kalmş bi çok kişi kuzm Rabbime bıraktm ben

Seneler önce sıvıyı alıp tüpleri bıraktfnda anne seneler geçince zarar görüp tekrar almak için laporoskopi ameliyatı yapıp almş ve gebe kalmş bi çok kişi kuzm Rabbime bıraktm ben
Umut var ama yine de evladin icin insallah artik Rabbim yar ve yardimcin olsun

Kuzmm adetmn bitmesine 2 gün kaldı alacm gün kuzm
Kuzm ben bu mesajı nerden atablrz ben atym sen atrmsn
Allah herkesten Razı olsun burda bi ailem oldgnuzu ta içimde hissettm Rabbim bir mucize verir inşallah hayrlı olan olsnn
Tabiki bir aileyiz benim hala umudum var cicegim buradan bir arkadas cıkıp yardımcı olacaktır insallah
Doktor adı yazılmıstı instagram sayfasından atmak gerekiyormus cicegim instagramdan bir bak istersen senin anlatman daha dogru olur yanlıs yada eksik bilgide vermeyeyim ben
İnsallah ogünü almaya gerek kalmaz cicegim baska bir cıkıs yolu önerirler insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…