Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşaAllahh balım inşallah Rabbim hakkımda ne hayrlısı ise onu nasip etsn

Ben yarın gideceğim doktora ama bana da daha önce direkt tüp bebek dediği için kendisini de pek tanımadığım için bilemiyorum bakar mı bakmaz mı.
Bir de tıp fakültesi hastanelerinde profesörlere gösterilirse daha iyi olur bence.

Evet canım gönlümden gecende o benim keske bir randevum olsaydı öyle bir yerdede gitmisken sorabilseydim

Ben de bacaklarım gün boyunca ağrıyınca romatizmalarım azdı yağmur yağacak galiba diye dalga geçmiştim kendimle. Sabret bence bebisten de olabilir. Daha önce de reglden önce böyle ağrılar hissetmiş miydin? Hem adete yakın yumurta akı kıvamında akıntı olmaz ki.

Regl ay basında olacak ben bu ay bosladım cicegim sizlerden güzel haberlerle mutlu olmayı planlıyorum insallah
Ya varya nanam Rabbim seni ummadgn anda Öyle bir sevdrsnki inşallah şaşkınlıktan ahlar ve dersn Hamileyimmmmmmmmmmm diye Rabbim sana hayrlı imanlı kuranlı snein gibi bir merhametli evlat eylesnn bizim derdimizi dert edersn kendine sevncmizi sevnc Allahm nasip edeck hiç merak etme güzelmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…