HOSGELDİNNNNNNTayyyttttcciiii baci geeellldddiiii
Ayyynniii bbeeennnHOSGELDİNNNNNN
Eki Görüntüle 2564365
İnşaAllahh balım inşallah Rabbim hakkımda ne hayrlısı ise onu nasip etsnTabiki bir aileyiz benim hala umudum var cicegim buradan bir arkadas cıkıp yardımcı olacaktır insallah
Doktor adı yazılmıstı instagram sayfasından atmak gerekiyormus cicegim instagramdan bir bak istersen senin anlatman daha dogru olur yanlıs yada eksik bilgide vermeyeyim ben
İnsallah ogünü almaya gerek kalmaz cicegim baska bir cıkıs yolu önerirler insallah
Nerede gördün gidip sikayet edeyimAyyynniii bbeeennnhosbulllllduuummmmmm ( aramizda kalsin taytci her yerde kopyala yapistir yapıyor ya ayni yaziyi )
Edecektir bebegim ama biraz metanetli ol sende böyle üzülme daha cok hastalık cıkarma kendine saglam olman lazım emi cicegimİnşaAllahh balım inşallah Rabbim hakkımda ne hayrlısı ise onu nasip etsn
Ben yarın gideceğim doktora ama bana da daha önce direkt tüp bebek dediği için kendisini de pek tanımadığım için bilemiyorum bakar mı bakmaz mı.GÖRMEYEN CİCEKLERİM VARSA TEKRAR ETMEK İSTİYORUM
CİCEKLERİM @BerraAksa_K ARKADASIMIZ YAKIN ZAMANDA TÜPLERİNİ BAGLATTIRACAK.
KENDİ DOKTORU TÜPLERİNDE SIVI OLDUGUNU TÜPLERİNİN BAGLANMASI GEREKTİGİNİ SONRADA TÜP BEBEK TEDAVİSİ YAPACAKLARINI SÖYLEMİS.
Fakat bu ciddi bir mesele oldugu icin farklı doktorlardanda fikir almak istiyoruz.
BENİM DOKTORUM İYİ BENİM DOKTORUM İLGİLİ RAHATCA DOKTORUMLA HERSEYİ KONUSABİLİYORUM DİYEN BİR ARKADASIMIZ VARSA BERRANIN FİLMİNİ DOKTORUNA GÖSTERİP FİKİR ALMASINI RİCA EDİYORUZ.
lütfen yakın zamanda doktora görünecek olan arkadaslar gelin elbirligiyle cicegimizin gönlünü ferahlatalım insallah tüplerini baglatmasına ihtiyacı yoktur diye buradan güzel haberler verelim
Yardımlarınızı bekliyoruz Allah rızası icin
Evet canım gönlümden gecende o benim keske bir randevum olsaydı öyle bir yerdede gitmisken sorabilseydimBen yarın gideceğim doktora ama bana da daha önce direkt tüp bebek dediği için kendisini de pek tanımadığım için bilemiyorum bakar mı bakmaz mı.
Bir de tıp fakültesi hastanelerinde profesörlere gösterilirse daha iyi olur bence.
Doğru diyorsun kuzm benm Eminmki sizin duanız beni iyi edecektirEdecektir bebegim ama biraz metanetli ol sende böyle üzülme daha cok hastalık cıkarma kendine saglam olman lazım emi cicegim
Kuzm sn blrsnnBen yarın gideceğim doktora ama bana da daha önce direkt tüp bebek dediği için kendisini de pek tanımadığım için bilemiyorum bakar mı bakmaz mı.
Bir de tıp fakültesi hastanelerinde profesörlere gösterilirse daha iyi olur bence.
Ben de bacaklarım gün boyunca ağrıyınca romatizmalarım azdı yağmur yağacak galiba diye dalga geçmiştim kendimle. Sabret bence bebisten de olabilir. Daha önce de reglden önce böyle ağrılar hissetmiş miydin? Hem adete yakın yumurta akı kıvamında akıntı olmaz ki.Kizlar son umudum bu aydi galiba bu ayda tutmadı adet sancıları var kasımda agri ve bacakla da ayrı var kuyruk sokumum da arada açıyor 4 saat önce yumurta ali kıvamında aknti geldi ve renginde toz pembelik vardı realite 4 gün var erken gelicek sanırım bu ay
Rabbim gönlüne ferahlık derdine deva kucagına evlat versin insallah cicegim birimizden birisinin duası kabul olacaktır elbet üzülmeDoğru diyorsun kuzm benm Eminmki sizin duanız beni iyi edecektir
Elbette bu dualarn hiçbiri boşa degildr AmmennaakiRabbim gönlüne ferahlık derdine deva kucagına evlat versin insallah cicegim birimizden birisinin duası kabul olacaktır elbet üzülme
Allah herseyi bilendir bebegim keendini rabbime teslim et insallah hızır yetisecekElbette bu dualarn hiçbiri boşa degildr Ammennaakibaşm öyle agryor ki kuzmm patyacak sanki
İnşaAllahh canmn içiAllah herseyi bilendir bebegim keendini rabbime teslim et insallah hızır yetisecek
Regl ay basında olacak ben bu ay bosladım cicegim sizlerden güzel haberlerle mutlu olmayı planlıyorum insallahİnşaAllahh canmn içi ❤sen nasllsn regle ne kadar var kuzm
Gecmis olsun cicegim üsütmüsmüsünGeçmişi okuyamadım kızlar hayırlı geceler nasılsınz
Ben bugün tüm gün yattım akşam da acillik oldum bı serum yedim şükür toparldm biraz sırt ağrım izin verirse uyuycam
Vala bişey demedi ki saolsun doktor serum toparlar dedi yolladı şükür iyiyim biraz daha da bklm sabaha daha da toparlarım insAllahGecmis olsun cicegim üsütmüsmüsün
Ya varya nanam Rabbim seni ummadgn anda Öyle bir sevdrsnki inşallah şaşkınlıktan ahlar ve dersn Hamileyimmmmmmmmmmm diye Rabbim sana hayrlı imanlı kuranlı snein gibi bir merhametli evlat eylesnn bizim derdimizi dert edersn kendine sevncmizi sevnc Allahm nasip edeck hiç merak etme güzelmmmRegl ay basında olacak ben bu ay bosladım cicegim sizlerden güzel haberlerle mutlu olmayı planlıyorum insallah
İnsallah cabuk atlatırsın kuzum ayaklarıma sırtına dikkat et fazla yorma kendiniVala bişey demedi ki saolsun doktor serum toparlar dedi yolladı şükür iyiyim biraz daha da bklm sabaha daha da toparlarım insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?