Iñslalah olursunuz hepininiz bende dahilGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Aralık
@rosebatum bat 14
@bocek345 bat 15
@prensannesiii bat 15
@icecreamm bat 18
@Feminas bat 18
@LadyMorganas bat 20
@eylem91 bat 21
@Ahenfatma bat 22
@Yildem bat 24
@Venuseva bat 27
@yavru kartal bat 29
@Mucize84 bat 29
@BuddyninAnnesi bat 30
@Loriklorik bat 30
♠ Ocak ♠
N Nana Ana bat 1
@Antoryum123 bat 1
@cileklilimonata bat 2
@Kedi sever bat 3
@UykucuPanda18 bat 9
@101Baloncuk bat 10
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
@Emine Hatayli sat 24 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@bi prenses annesi sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
@Dostumdostum sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
@Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
@Dora01 sat 31 Ek
Artemissisipi sat 6 Ka
Bu rahim filmine bakıp mı tüpler sıvı dolu dediler size? İndirdim de yarın bir sorayım bakarsa göstereyim.Elbette bu dualarn hiçbiri boşa degildr Ammennaakibaşm öyle agryor ki kuzmm patyacak sanki
Ahhhhh insallah kuzum aminnnnnnn bolca cok tesekkür ederimYa varya nanam Rabbim seni ummadgn anda Öyle bir sevdrsnki inşallah şaşkınlıktan ahlar ve dersn Hamileyimmmmmmmmmmm diye Rabbim sana hayrlı imanlı kuranlı snein gibi bir merhametli evlat eylesnn bizim derdimizi dert edersn kendine sevncmizi sevnc Allahm nasip edeck hiç merak etme güzelmmm
İnsallah cicegim hosgeldinIñslalah olursunuz hepininiz bende dahil
Evet kuzm iki sefer çektim çeken dr ilk ceken başka dr du dedi 1 i kapalı biri açık böyle gebe kalrsn kalmayınca 1 yıl sonra tekrar çektm ikiside açıldı gözün aydn dedi snra aynı rahş filmini cok hoş bi dr dedikleri dr gttim cidden de alanında iyi bi dr işte sonrası malumBu rahim filmine bakıp mı tüpler sıvı dolu dediler size? İndirdim de yarın bir sorayım bakarsa göstereyim.
çok zor zamanlar geçiyorum bebek olmuyor diye sizi gördüm az bende evrene iyi mesaj yollayım bari dedimİnsallah cicegim hosgeldin
İnşaAllahh kuzcgmmAhhhhh insallah kuzum aminnnnnnn bolca cok tesekkür ederimrabbim hepimizi hic ummadıgımız anlarda sevindirsin insallahhhhhh
Aslında filmde sıvı akışı birinde gayet iyi diğerinde biraz az görünüyor. Yani biri açık diğeri biraz yapışık gibi. İnşallah bakar yarın doktorum. Bence sen de başka doktorlara mutlaka göster çünkü benim doktorum için de çok iyi diyorlardı ve gittim bana tüp bebekle olur demişti. Ve tabi normal yolla oldu.Evet kuzm iki sefer çektim çeken dr ilk ceken başka dr du dedi 1 i kapalı biri açık böyle gebe kalrsn kalmayınca 1 yıl sonra tekrar çektm ikiside açıldı gözün aydn dedi snra aynı rahş filmini cok hoş bi dr dedikleri dr gttim cidden de alanında iyi bi dr işte sonrası malum
Bu topikte herkes hamile kaldı cicegim birkac arkadas hamile kalamayanlar olarak bizlerde cok zor zamanlar geciriyoruz insallah bunlarda bitecek ve mutlu olacaz ver bakalım batını senide ugurlu toteme yazayımçok zor zamanlar geçiyorum bebek olmuyor diye sizi gördüm az bende evrene iyi mesaj yollayım bari dedim
Kaç canım lh benimde son hormon testinde lh 8 fsh 4 dü ama banada doktor pkp falan demedi ve ben o ay gebe kaldımKızlar benim lh yuksek de hamile nasıl kalıcam bilmiyorum doktor polistik over falan demedi bi tehsis konulmadi insilin var onun için ilaç kulanıyorum hani ne yapicam bilmiyorum lh yuksek olan varmı
Canım lh 13 fsh 5Kaç canım lh benimde son hormon testinde lh 8 fsh 4 dü ama banada doktor pkp falan demedi ve ben o ay gebe kaldım
Ya eşim artık gözümün içine bakıyor hani ben ailemden de uzaktayım çaresiz hissediyorum olmayacak sanki hicKaç canım lh benimde son hormon testinde lh 8 fsh 4 dü ama banada doktor pkp falan demedi ve ben o ay gebe kaldım
Kim ısıtıyorsa allah nasip etsin en içten dua ediyorum umarım herkez anne olurYa eşim artık gözümün içine bakıyor hani ben ailemden de uzaktayım çaresiz hissediyorum olmayacak sanki hic
Kuzum ben macun kullandım bana iyi geldi istersen bi bak sayfaya4 keregirdim
Canım lh 13 fsh 5
Ne macunuKuzum ben macun kullandım bana iyi geldi istersen bi bak sayfaya
Ya zor biliyorum gerçekten bende 6 ayın üstüne kaldım düşükle sonuçlandı bi süre sonra eşin için daha çok istiyosun seni çok iyi anlıyorum ben ailemin yanındayım ama keşke bende uzakta olsaydım herkes tanıdık uzak kalamıyosun hiç kimsedenYa eşim artık gözümün içine bakıyor hani ben ailemden de uzaktayım çaresiz hissediyorum olmayacak sanki hic
İnstagramda c life diye bakabilirsin ben yine kullanıyorum bu ay iyi geldi bana kullandığım ay gebe kaldım hattaNe macunu
İnstagramda c life diye bakabilirsin ben yine kullanıyorum bu ay iyi geldi bana kullandığım ay gebe kaldım hatta
[/Q
Adet düzensizliği varmıydı se de deİnstagramda c life diye bakabilirsin ben yine kullanıyorum bu ay iyi geldi bana kullandığım ay gebe kaldım hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?