Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iñslalah olursunuz hepininiz bende dahil

Ahhhhh insallah kuzum aminnnnnnn bolca cok tesekkür ederim rabbim hepimizi hic ummadıgımız anlarda sevindirsin insallahhhhhh

Bu rahim filmine bakıp mı tüpler sıvı dolu dediler size? İndirdim de yarın bir sorayım bakarsa göstereyim.
Evet kuzm iki sefer çektim çeken dr ilk ceken başka dr du dedi 1 i kapalı biri açık böyle gebe kalrsn kalmayınca 1 yıl sonra tekrar çektm ikiside açıldı gözün aydn dedi snra aynı rahş filmini cok hoş bi dr dedikleri dr gttim cidden de alanında iyi bi dr işte sonrası malum

BerraAksa_K canım sakın tek doktorla kalma başka doktorada gözük benim burda bildiğim iyi bi doktor yok ne yazıkki ama tanıdıklarıma sorarım onların iyi bildikleri varsa bi araştıralım hemen o ameliyatı olma lütfen iyi düşün herşeyi

Aslında filmde sıvı akışı birinde gayet iyi diğerinde biraz az görünüyor. Yani biri açık diğeri biraz yapışık gibi. İnşallah bakar yarın doktorum. Bence sen de başka doktorlara mutlaka göster çünkü benim doktorum için de çok iyi diyorlardı ve gittim bana tüp bebekle olur demişti. Ve tabi normal yolla oldu.

Kızlar benim lh yuksek de hamile nasıl kalıcam bilmiyorum doktor polistik over falan demedi bi tehsis konulmadi insilin var onun için ilaç kulanıyorum hani ne yapicam bilmiyorum lh yuksek olan varmı

çok zor zamanlar geçiyorum bebek olmuyor diye sizi gördüm az bende evrene iyi mesaj yollayım bari dedim
Bu topikte herkes hamile kaldı cicegim birkac arkadas hamile kalamayanlar olarak bizlerde cok zor zamanlar geciriyoruz insallah bunlarda bitecek ve mutlu olacaz ver bakalım batını senide ugurlu toteme yazayım

Kızlar benim lh yuksek de hamile nasıl kalıcam bilmiyorum doktor polistik over falan demedi bi tehsis konulmadi insilin var onun için ilaç kulanıyorum hani ne yapicam bilmiyorum lh yuksek olan varmı
Kaç canım lh benimde son hormon testinde lh 8 fsh 4 dü ama banada doktor pkp falan demedi ve ben o ay gebe kaldım

Ya eşim artık gözümün içine bakıyor hani ben ailemden de uzaktayım çaresiz hissediyorum olmayacak sanki hic
Ya zor biliyorum gerçekten bende 6 ayın üstüne kaldım düşükle sonuçlandı bi süre sonra eşin için daha çok istiyosun seni çok iyi anlıyorum ben ailemin yanındayım ama keşke bende uzakta olsaydım herkes tanıdık uzak kalamıyosun hiç kimseden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…