Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bi ara vardı ya prolaktinim falan yüksekmişti hemen hemen 2 ay adet görmemiştim sonra hormon dğşünce adetimde düzenli olmaya başladı benim adetim stresten kaynaklı

Evet bi ara vardı ya prolaktinim falan yüksekmişti hemen hemen 2 ay adet görmemiştim sonra hormon dğşünce adetimde düzenli olmaya başladı benim adetim stresten kaynaklı
Benimki 45 günde 50 günde bi 2 ay olmadan 10 15 gün önce oluyor kısaca sınır oluyorum artık insulin direnci cıktı lh ondan mi yüksek acaba bi yerde okumuştum insllsin lh yüksektir diye

Benimki 45 günde 50 günde bi 2 ay olmadan 10 15 gün önce oluyor kısaca sınır oluyorum artık insulin direnci cıktı lh ondan mi yüksek acaba bi yerde okumuştum insllsin lh yüksektir diye
Bebeğim olsun artık ya eşim de hiç destek değil aksine köstek ailem çok uzakta bütün gün evde tek başıma bebek düşünüyorum bide komşulardan bebek sesi geliyor allahım moralim yine sıfır

Kuzum bi sayfayla konuş istersen yardımcı oluyor ben gerçekten memnun kaldım hatta bende düşük olduğu zaman hemen almak istedim vermediler düşükten 1 ay geçsin öyle alın dediler yani normalde satıcı malını satmaya çalışır bana vermediler bildiğin :))

Ya ben aileme 1 yılda 2 3 kez görüyorum bazen eşim o kadar umursamaz oluyor ki bebek konusunda annemi özlüyorum yaşım çok.genc diyolar ama1 yıldır deniyorum olmuyor ya ne bilim her ay test yapıyorum belki bebek vardır diye eczacı bile tanıyor artık

Bebeğim olsun artık ya eşim de hiç destek değil aksine köstek ailem çok uzakta bütün gün evde tek başıma bebek düşünüyorum bide komşulardan bebek sesi geliyor allahım moralim yine sıfır
Sakin ol stres yapma o stres dahada uzaklaştırır kafanı başka şeylere vermeye çalış çık dolaş yürüyüş yap bigün anne olucaksın bunu düşün hep er yada geç olucaksın sabret ve bekle

Baktım yarın ilk işim konuşucam

Kuzum anlıyorum seni inan bana ama önce senin iyi olman lazım hiç bir bebek stresli bi bedene gelmek istemez önce kendini iyileştir bide o dediğim macun işine yaricak bak şuan bu topikte kullanan bi kaç kişi varız ki ben kullandığım için öneriyorum bi dene bişey kaybetmezsin belkide senin vesilen o olucak

Sakin ol stres yapma o stres dahada uzaklaştırır kafanı başka şeylere vermeye çalış çık dolaş yürüyüş yap bigün anne olucaksın bunu düşün hep er yada geç olucaksın sabret ve bekle
Iñslalah allah herkeze evlat versin sağlıkla , doktorum da böyle diyo sakın ol daha var zaman diye bide doktorum hormonları düzene sokucaz bütçem diyo ama bi şey olduğu yok hala adet olamıyorum

Iñslalah allah herkeze evlat versin sağlıkla , doktorum da böyle diyo sakın ol daha var zaman diye bide doktorum hormonları düzene sokucaz bütçem diyo ama bi şey olduğu yok hala adet olamıyorum
İşte stres yaptığın için bide kilona dikkat et bende kilo almaya başlayınca bozuldu düzenim

Macunu da denesem bi şey kaybetmek yan etkisi falan olmaz dimi
Yok kuzu yan etkisi olmadı bende açıkcası ama sayfayla konuşunca insülin meselesinide söyle yine ama şunu diyim adet düzensizliğine hormonal bozukluğa kist enfeksiyon bir çok kadınsal hastalığa iyi geliyor

Bende evlendim kilo aldı başını gitti bende ondan mi dedim aslında diyete girdim 2 hafta oldu
Evet benim doktorum şey demişti bazı kadınlar kilo alınca yumurtalıklara baskı oluyor bazılarıysa 100 kiloda olsa yunurtalıklara hiç birşey olmuyor

Tamam bide bunu deneyelim. Ya doktor benim 6 a
Evet benim doktorum şey demişti bazı kadınlar kilo alınca yumurtalıklara baskı oluyor bazılarıysa 100 kiloda olsa yunurtalıklara hiç birşey olmuyor
Işte senin ne sorunum var camim

Tamam bide bunu deneyelim. Ya doktor benim 6 a

Işte senin ne sorunum var camim
Benim açıkcası pek bi sorunum yoktu ama stres yaptım bi hormonum çıkıyodu biri düşüyodu yani tam birini düşürdüm derken diğeri çıkıyodu buda bende adet düzensizliği yapmıştı ama ben strese bağlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…