Nasip.iste vaktini bekliyor ben de 1 yıldır evliyim doktor 6 ay dir deniyormuş gibi düşünür dedi bana ondan pek. Ilaç vermiyo hala devam et denmeye diyoBenim açıkcası pek bi sorunum yoktu ama stres yaptım bi hormonum çıkıyodu biri düşüyodu yani tam birini düşürdüm derken diğeri çıkıyodu buda bende adet düzensizliği yapmıştı ama ben strese bağlıyorum
Valla şu gece gece derdimi dinlendin allah sana tez günde evlat versin istediğin zaman daKaldım ama devam etmedi malesef bu dahada kötü bi daha be zaman kalıcam Allah bilir :)
Benim.esim jandarma biz bilmediğimiz bi sehirdeyiz malesef böyle kimsesisz gibi kalıyorum bazen bebek işi de moral gerek bende sıfır bende ondan buradayım çare bulurum diyeKaldım ama devam etmedi malesef bu dahada kötü bi daha be zaman kalıcam Allah bilir :)
Kuzum olur ya senin bence ovulasyon testi falan al senin düzensizlik izlik olduğu için ilişki denk gelmiyodur yani dert etme daha çook yenisin bu stresle evliliğin en güzel zamanlarını heba etme derimNasip.iste vaktini bekliyor ben de 1 yıldır evliyim doktor 6 ay dir deniyormuş gibi düşünür dedi bana ondan pek. Ilaç vermiyo hala devam et denmeye diyo
Ahh canım benim estağfurullah tabiki dinlicez inşallah Rabbim isteyen herkese versin tez zamanda hayırlısını :)Valla şu gece gece derdimi dinlendin allah sana tez günde evlat versin istediğin zaman da
Ya benim eşim.col.istiyio o istedikçe ben kalıyorum ne dicem diyorum ailesi ayrı bi mevzu bide hormon bozukluğu lh yuksek olunca allahım hepsi üstüme geliyorKuzum olur ya senin bence ovulasyon testi falan al senin düzensizlik izlik olduğu için ilişki denk gelmiyodur yani dert etme daha çook yenisin bu stresle evliliğin en güzel zamanlarını heba etme derim
Bak doktorun bile senden umutlu bekle demiş sen kendinden neden umudu kestinki birqz rahatla içini ferahlat mümkünsüz iş yok moral motivasyonu düzelt ne yapalım demekki beklememiz gerekiyo beklicez yapıcak bişey yokBenim.esim jandarma biz bilmediğimiz bi sehirdeyiz malesef böyle kimsesisz gibi kalıyorum bazen bebek işi de moral gerek bende sıfır bende ondan buradayım çare bulurum diye
Aynen lh düşmek için uğraşıcam bende artıkBak doktorun bile senden umutlu bekle demiş sen kendinden neden umudu kestinki birqz rahatla içini ferahlat mümkünsüz iş yok moral motivasyonu düzelt ne yapalım demekki beklememiz gerekiyo beklicez yapıcak bişey yok
Kız lh benimde yüksekti dert etme onu yaa hormon bu bugün çıkar yarın iner :))Ya benim eşim.col.istiyio o istedikçe ben kalıyorum ne dicem diyorum ailesi ayrı bi mevzu bide hormon bozukluğu lh yuksek olunca allahım hepsi üstüme geliyor
Macun der susarımAynen lh düşmek için uğraşıcam bende artık
Tamam canım sağol senin de bebek haberin gelir inşllahMacun der susarım
İnşallah kuzumTamam canım sağol senin de bebek haberin gelir inşllah
Burda umutsuz baya sorunu olup hamile kalan oldu mu acaba hicİnşallah kuzum
Nasıl yani e peki bi hafta sonra adet mi oldun? Benim adet döngüm hep aynıydı işte denk geldiği vakit hatta geçen ay 32 günde oldum ama yine ovü günleri denkEvet canım ama adet döngüsü her zaman aynı olmuyor yumurtlama günleri değişkenlik gösteriyor ben mesela testler sayesinde adete bir hafta kala yumurtlama gördüğümü farkettim
Amin canimHayırlısı ozaman cicegim
Valla arada agri oluyor arada olmuyor bugun kahverengine döndü rengi eli kulağında gelmek üzere yani neyse kısmet değilmişBen de bacaklarım gün boyunca ağrıyınca romatizmalarım azdı yağmur yağacak galiba diye dalga geçmiştim kendimle. Sabret bence bebisten de olabilir. Daha önce de reglden önce böyle ağrılar hissetmiş miydin? Hem adete yakın yumurta akı kıvamında akıntı olmaz ki.
Neye devam edim kuzum ovulasyon testı ne mı ilişkDevam et ama
Ben ben. Umudu yitirmemek gerek. Olması gereken zamanda oluyor olacak olan. Sizin lh yüksekti sanırım, onun düşürülmesi için ne gerektiğini araştırın, doktorunuzla konuşun, sorun.Burda umutsuz baya sorunu olup hamile kalan oldu mu acaba hic
Kime yolladın canım sorayımKuzmm çok teşekkür ederim N Nana Ana anlatmış ben Tekrar anlatym 1 dış gebelk 1 düşük yaşadm ve yıllardır her tahlil her film normal denirken
Kuzm benm ilgn için çok teşekkür ederim N Nana Ana anlatmış ben Tekrar anlatym 1 dış gebelk 1 düşük yaşadm ve yıllardır her tahlil her film normal denirken başla dr gttgmde tüplerim de histosalpenks sıvı birikmesi bulndgnu sölediler ve ameliyat olamamı bağlanıp veya çıkarlp tüp bebek yapılarak gebe kalacgmı söylediler bu arada kuzm arkadasa bilgilerimi tüp filmimi attm ordan indirip dr göstereblrsn kuzm
Sucsuz yere gittim yaHoşgeldin Lorikİyi bari kısa sürmüş ban. Tayt işine kaldığın yerden devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?