- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
1 yilim doldu doktorlara beklemem ayini falan gec kalma hic birsey icin kuzum .beni de cok oyalamislardi oyle .Nasıl yani e peki bi hafta sonra adet mi oldun? Benim adet döngüm hep aynıydı işte denk geldiği vakit hatta geçen ay 32 günde oldum ama yine ovü günleri denkbaşka bir sorun olabilir mi diye düşünmüyor değilim. 1 sene ye tamamlarsak bakacakmış doktor. Şu testleri deneyeceğim bakayım 4 5 ay sonra 1 sene oluyor zaten
Ikisine de silik olunca catliycak yumurtan o zaman da iliskiye devam etmelisin 2 gunNeye devam edim kuzum ovulasyon testı ne mı ilişk
Sağolun işte insan bazen böyle umudunu yitiriyor haklsınBen ben. Umudu yitirmemek gerek. Olması gereken zamanda oluyor olacak olan. Sizin lh yüksekti sanırım, onun düşürülmesi için ne gerektiğini araştırın, doktorunuzla konuşun, sorun.
Ohooo bir sürü var :)Burda umutsuz baya sorunu olup hamile kalan oldu mu acaba hic
Iñslalah olucak da lh hormonu çok zo bide bende tehis yBen ben. Umudu yitirmemek gerek. Olması gereken zamanda oluyor olacak olan. Sizin lh yüksekti sanırım, onun düşürülmesi için ne gerektiğini araştırın, doktorunuzla konuşun, sorun.
Lh yüksek olan kimse yok ya bakıyorum ne yapmışlar falan sorucam :)Ohooo bir sürü var :)
Doktorunada sorabilirsin aslında internetten bi araştır bakalımIñslalah olucak da lh hormonu çok zo bide bende tehis y
Lh yüksek olan kimse yok ya bakıyorum ne yapmışlar falan sorucam :)
Doktor en son dedim benim çocuğun olucak mi net direm güldü inslsin düşmesi lazım troid çok az ama yinede ilaçla duzelticez lh bunlar düşmesine rağmen düşmüyorsa çatlamasını biz sağlıcaz dedi ne lh için pek koşturamıyorum adamiDoktorunada sorabilirsin aslında internetten bi araştır bakalım
Hayıt tohumu falan duydum ama kullanan varmıDoktorunada sorabilirsin aslında internetten bi araştır bakalım
Doktoruna güveniyosan sıkıntı yapma canımDoktor en son dedim benim çocuğun olucak mi net direm güldü inslsin düşmesi lazım troid çok az ama yinede ilaçla duzelticez lh bunlar düşmesine rağmen düşmüyorsa çatlamasını biz sağlıcaz dedi ne lh için pek koşturamıyorum adami
burda vardı bir hamişimiz D Deryakadir o kullanmıştı sanırımHayıt tohumu falan duydum ama kullanan varmı
Doktor özel hastahende herkez övdü ondan gittim ama az rahat bi adam ondan gıcık ediyor:) olmadı hayıt tohumunu deneyeyimDoktoruna güveniyosan sıkıntı yapma canım
burda vardı bir hamişimiz D Deryakadir o kullanmıştı sanırım
Işte yarasa bari bunca şey hayıt tohumu falanDoktoruna güveniyosan sıkıntı yapma canım
burda vardı bir hamişimiz D Deryakadir o kullanmıştı sanırım
Işte yarasa bari bunca şey hayıt tohumu falan
Ya senin durumunlada alakalı olabilir hani çok kafaya takılıcak bişey olarak görmemişte olabilir .. bitkisel şeyler işe yarıyor canım zararı yok benceDoktor özel hastahende herkez övdü ondan gittim ama az rahat bi adam ondan gıcık ediyor:) olmadı hayıt tohumunu deneyeyim
Inşallah bugün de kasiklarim ağrıyor ara ara kramp gibi ama adet de olmadım valla kötü mü bilmiyorum 2 gündür böyle adet de yokYa senin durumunlada alakalı olabilir hani çok kafaya takılıcak bişey olarak görmemişte olabilir .. bitkisel şeyler işe yarıyor canım zararı yok bence
Canım şüphen varsa test yap istersenInşallah bugün de kasiklarim ağrıyor ara ara kramp gibi ama adet de olmadım valla kötü mü bilmiyorum 2 gündür böyle adet de yok
Ya senin durumunlada alakalı olabilir hani çok kafaya takılıcak bişey olarak görmemişte olabilir .. bitkisel şeyler işe yarıyor canım zararı yok bence
[/QUOTE
Yok adet bende hep geç oluyor ondan dolayı sanmam ağrı rahatsız ediyorCanım şüphen varsa test yap istersen
Normalde ader olduğunda bile ağrım olmuyorYok adet bende hep geç oluyor ondan dolayı sanmam ağrı rahatsız ediyor
Gerçi adet geç olan arkadaşım vardı oğlu oldu 3 ayda bi adet olurduYok adet bende hep geç oluyor ondan dolayı sanmam ağrı rahatsız ediyor
Anladım canım evet Elazığ biraz dar olabilir bu konuda. Bende istanbula yeni tasındıgım için doktor çok bilmiyorum ama Bağcılar hastanesinde bir doktor vardı çok iyi diyorlardı övüyorlardı ilgilenirmi bilmiyorumEvet canım zaten oyüzden paylastım buradan bencede bir profun görmesi gerekir yinede farklı doktor olması acısından alanında uzmanlasan tanıdıgımız doktorlar varsa diye buradan ricada bulunduk. Yoksa berra elazıgda yasıyormus ve saglık konusunda cok gelismis biryer degilmis oradaki cogu hekime basvurmus zaten ciddi bir mesele oldugu icin elimizden geliyorsa eger yardımcı olalım istemistim
Hoşgeldin nerelere kayboldunTayyyttttcciiii baci geeellldddiiii
Anladım canım ama Elazıgda yasıyormuşsun sen İstanbula gelebilme şansın varmı ki?Kuzm üniversite hastanesine de sordm aynı şeyi söyledi Malesf oradakilere hiç güvenmiyorum beni bu hale getirene onlar olablr dış gebelk ameliyatmı onlar yaptı
Geçmiş olsun canım hastamı oldunGeçmişi okuyamadım kızlar hayırlı geceler nasılsınz
Ben bugün tüm gün yattım akşam da acillik oldum bı serum yedim şükür toparldm biraz sırt ağrım izin verirse uyuycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?