Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 yilim doldu doktorlara beklemem ayini falan gec kalma hic birsey icin kuzum .beni de cok oyalamislardi oyle .
Neye devam edim kuzum ovulasyon testı ne mı ilişk
Ikisine de silik olunca catliycak yumurtan o zaman da iliskiye devam etmelisin 2 gun

Ben ben. Umudu yitirmemek gerek. Olması gereken zamanda oluyor olacak olan. Sizin lh yüksekti sanırım, onun düşürülmesi için ne gerektiğini araştırın, doktorunuzla konuşun, sorun.
Iñslalah olucak da lh hormonu çok zo bide bende tehis y
Ohooo bir sürü var :)
Lh yüksek olan kimse yok ya bakıyorum ne yapmışlar falan sorucam :)

Iñslalah olucak da lh hormonu çok zo bide bende tehis y

Lh yüksek olan kimse yok ya bakıyorum ne yapmışlar falan sorucam :)
Doktorunada sorabilirsin aslında internetten bi araştır bakalım

Doktorunada sorabilirsin aslında internetten bi araştır bakalım
Doktor en son dedim benim çocuğun olucak mi net direm güldü inslsin düşmesi lazım troid çok az ama yinede ilaçla duzelticez lh bunlar düşmesine rağmen düşmüyorsa çatlamasını biz sağlıcaz dedi ne lh için pek koşturamıyorum adami

Doktoruna güveniyosan sıkıntı yapma canım
Hayıt tohumu falan duydum ama kullanan varmı
burda vardı bir hamişimiz D Deryakadir o kullanmıştı sanırım

Işte yarasa bari bunca şey hayıt tohumu falan
Doktor özel hastahende herkez övdü ondan gittim ama az rahat bi adam ondan gıcık ediyor:) olmadı hayıt tohumunu deneyeyim
Ya senin durumunlada alakalı olabilir hani çok kafaya takılıcak bişey olarak görmemişte olabilir .. bitkisel şeyler işe yarıyor canım zararı yok bence

Ya senin durumunlada alakalı olabilir hani çok kafaya takılıcak bişey olarak görmemişte olabilir .. bitkisel şeyler işe yarıyor canım zararı yok bence
Inşallah bugün de kasiklarim ağrıyor ara ara kramp gibi ama adet de olmadım valla kötü mü bilmiyorum 2 gündür böyle adet de yok

Anladım canım evet Elazığ biraz dar olabilir bu konuda. Bende istanbula yeni tasındıgım için doktor çok bilmiyorum ama Bağcılar hastanesinde bir doktor vardı çok iyi diyorlardı övüyorlardı ilgilenirmi bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…