Gecmis olsn cnm ❤Geçmişi okuyamadım kızlar hayırlı geceler nasılsınz
Ben bugün tüm gün yattım akşam da acillik oldum bı serum yedim şükür toparldm biraz sırt ağrım izin verirse uyuycam
Geçmiş olsun cnmGeçmişi okuyamadım kızlar hayırlı geceler nasılsınz
Ben bugün tüm gün yattım akşam da acillik oldum bı serum yedim şükür toparldm biraz sırt ağrım izin verirse uyuycam
Yok canım hamile kalmışım o yumurtlamadan adet olmadım. Yani değişebiliyor yumurtlama günleri bence sende test yap denk gelmiyorda olabilirNasıl yani e peki bi hafta sonra adet mi oldun? Benim adet döngüm hep aynıydı işte denk geldiği vakit hatta geçen ay 32 günde oldum ama yine ovü günleri denkbaşka bir sorun olabilir mi diye düşünmüyor değilim. 1 sene ye tamamlarsak bakacakmış doktor. Şu testleri deneyeceğim bakayım 4 5 ay sonra 1 sene oluyor zaten
Hiçde birşey dememiştin aslında niye banlandın senBanlandim
Vallaha bilmiyorumHiçde birşey dememiştin aslında niye banlandın sen
Evet canım ben kullandım ve fsh 21 den 7 ye düştü bir ay kadar kullandım çayını yapıp içtim aktardan alınıyorHayıt tohumu falan duydum ama kullanan varmı
Sen bir daha ağzını açma benceVallaha bilmiyorumsucsuzum
kıs hoş geldin sen özlettin kendini artık tayt mayt deme hahaaaahaaaVallaha bilmiyorumsucsuzum
Lh yüksek benim fsh 5Evet canım ben kullandım ve fsh 21 den 7 ye düştü bir ay kadar kullandım çayını yapıp içtim aktardan alınıyor
Benim fsh ı düşürdü lh ı bilmiyorum onda sıkıntı yoktu benim yalnız hayıtın hormonları düzenlemede baya rolü olduğunu netten okudum saraçloğlunun videolarını da izleyebilirsinLh yüksek benim fsh 5
Olurmu yinede acabaLh yüksek benim fsh 5
Sağol canım senin başka sorunun varmıydı hormonelBenim fsh ı düşürdü lh ı bilmiyorum onda sıkıntı yoktu benim yalnız hayıtın hormonları düzenlemede baya rolü olduğunu netten okudum saraçloğlunun videolarını da izleyebilirsin
Benim bilgim yok canımKızlar size bişey sorucam adetim biteli 2 gün oldu bu ay kahve lekelenmeler yüzünden uzun sürdü biraz bugün 12. Gün dün gece kasık ağrım başladı şuandada solda var ve yoğun akımtı geldi tıpkı yumurta akı dedikleri gibi şimdi ben ovu testi yapsam yumurtlama gününü anlayabilirmiyim yani akıntı yumurta çatladıktan sonramı geliyor öncemi fikri olan yazabilirmi acaba henüz ovuyada başlamadım
Yoktu ilk defa karşılaştım fsh ile de yani yüksekliğiyle ilgili, hamilelik düşündüğüm İçin yüksekliği engel olur diye öğrenince araştırmalar yaptım işte düşürmek için gerçi hormonlarımız her ay aynı olmuyor inip çıkabiliyor bir çok sebeb bağlı olarak hakkında hayırlısı olsun senin deOlurmu yinede acaba
Sağol canım senin başka sorunun varmıydı hormonel
Tovvbbee daha araya kaynadim resmen ben deSen bir daha ağzını açma bence
Taytci kizimiz her yere yazmis o yaziyi 100 kisiye sorduk en populer cevap ; HAMILE DEGILSIN diyo ama kizimiz inanmiyorkıs hoş geldin sen özlettin kendini artık tayt mayt deme hahaaaahaaa
Canım bence bugün yap yumurtlama baslayınca bu belirtiler olmustu bende çünküKızlar size bişey sorucam adetim biteli 2 gün oldu bu ay kahve lekelenmeler yüzünden uzun sürdü biraz bugün 12. Gün dün gece kasık ağrım başladı şuandada solda var ve yoğun akımtı geldi tıpkı yumurta akı dedikleri gibi şimdi ben ovu testi yapsam yumurtlama gününü anlayabilirmiyim yani akıntı yumurta çatladıktan sonramı geliyor öncemi fikri olan yazabilirmi acaba henüz ovuyada başlamadım
Aynen valla ya aman aman
Tovvbbee daha araya kaynadim resmen ben de
Taytci kizimiz her yere yazmis o yaziyi 100 kisiye sorduk en populer cevap ; HAMILE DEGILSIN diyo ama kizimiz inanmiyor
Kızımız bi tuhaftı zaten canım konuşmalardan bi insan o kadar da bilmiyor olamaz
Tovvbbee daha araya kaynadim resmen ben de
Taytci kizimiz her yere yazmis o yaziyi 100 kisiye sorduk en populer cevap ; HAMILE DEGILSIN diyo ama kizimiz inanmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?