Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canım hamile kalmışım o yumurtlamadan adet olmadım. Yani değişebiliyor yumurtlama günleri bence sende test yap denk gelmiyorda olabilir

Kızlar size bişey sorucam adetim biteli 2 gün oldu bu ay kahve lekelenmeler yüzünden uzun sürdü biraz bugün 12. Gün dün gece kasık ağrım başladı şuandada solda var ve yoğun akımtı geldi tıpkı yumurta akı dedikleri gibi şimdi ben ovu testi yapsam yumurtlama gününü anlayabilirmiyim yani akıntı yumurta çatladıktan sonramı geliyor öncemi fikri olan yazabilirmi acaba henüz ovuyada başlamadım

Benim bilgim yok canım

Olurmu yinede acaba

Sağol canım senin başka sorunun varmıydı hormonel
Yoktu ilk defa karşılaştım fsh ile de yani yüksekliğiyle ilgili, hamilelik düşündüğüm İçin yüksekliği engel olur diye öğrenince araştırmalar yaptım işte düşürmek için gerçi hormonlarımız her ay aynı olmuyor inip çıkabiliyor bir çok sebeb bağlı olarak hakkında hayırlısı olsun senin de

Canım bence bugün yap yumurtlama baslayınca bu belirtiler olmustu bende çünkü

Tovvbbee daha araya kaynadim resmen ben de

Taytci kizimiz her yere yazmis o yaziyi 100 kisiye sorduk en populer cevap ; HAMILE DEGILSIN diyo ama kizimiz inanmiyor
Kızımız bi tuhaftı zaten canım konuşmalardan bi insan o kadar da bilmiyor olamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…