- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Geçmiş olsun canım hastamı oldun
Gecmis olsn cnm ❤
saolun kızlar Allah razı olsun ❣Geçmiş olsun cnm
canım yap bence ovu testi belli olmaz akıntıya göreKızlar size bişey sorucam adetim biteli 2 gün oldu bu ay kahve lekelenmeler yüzünden uzun sürdü biraz bugün 12. Gün dün gece kasık ağrım başladı şuandada solda var ve yoğun akımtı geldi tıpkı yumurta akı dedikleri gibi şimdi ben ovu testi yapsam yumurtlama gününü anlayabilirmiyim yani akıntı yumurta çatladıktan sonramı geliyor öncemi fikri olan yazabilirmi acaba henüz ovuyada başlamadım
Geçmiş olsun cnm iyi misin şimdi iyi bak kendine yeğenimizesaolun kızlar Allah razı olsun
Sevindim canım ilk kez mi gittin sen canım doktora geç olmuş bayaKızlar bugün randevum vardı 8+2 olmuşuz şükür kalp atışını da duydum kese içinde bebisi de gördük 18 mm olmuş minnakim❣
şükür cnm toparladm baş ağrım var bıraz onun dışında iyiyim saolasinGeçmiş olsun cnm iyi misin şimdi iyi bak kendine yeğenimize
Yok canım ikinci ama ilkinde sadece kese görmüştük sonra da en erken bugüne bulmustum randevuSevindim canım ilk kez mi gittin sen canım doktora geç olmuş baya
Aynen kuzu normalde benim geç başlardı diye başlamadım ovuye bu ay erken başladı ilk defaCanım bence bugün yap yumurtlama baslayınca bu belirtiler olmustu bende çünkü
Anladım canım sevindim herşey yolunda olsundaYok canım ikinci ama ilkinde sadece kese görmüştük sonra da en erken bugüne bulmustum randevu
İşte canım her ay aynı olmuyor o yuzden ovulasyon testi kesinlikle kullanılmalı benceAynen kuzu normalde benim geç başlardı diye başlamadım ovuye bu ay erken başladı ilk defa
Yapıcam kuzum yumurtlama dönemine girdim heraldesaolun kızlar Allah razı olsun ❣
canım yap bence ovu testi belli olmaz akıntıya göre
Aynen kız cidden haklısın ben sanıyorum ki her ay aynı değilmiş meğerİşte canım her ay aynı olmuyor o yuzden ovulasyon testi kesinlikle kullanılmalı bencedeğerlendirin bence bugün
Instagramda cagrigulumser var doc.dr. ve genellikle tüm mesajlara dönüyor, filmi raporu ne varsa atsın yardımcı olurGÖRMEYEN CİCEKLERİM VARSA TEKRAR ETMEK İSTİYORUM
CİCEKLERİM @BerraAksa_K ARKADASIMIZ YAKIN ZAMANDA TÜPLERİNİ BAGLATTIRACAK.
KENDİ DOKTORU TÜPLERİNDE SIVI OLDUGUNU TÜPLERİNİN BAGLANMASI GEREKTİGİNİ SONRADA TÜP BEBEK TEDAVİSİ YAPACAKLARINI SÖYLEMİS.
Fakat bu ciddi bir mesele oldugu icin farklı doktorlardanda fikir almak istiyoruz.
BENİM DOKTORUM İYİ BENİM DOKTORUM İLGİLİ RAHATCA DOKTORUMLA HERSEYİ KONUSABİLİYORUM DİYEN BİR ARKADASIMIZ VARSA BERRANIN FİLMİNİ DOKTORUNA GÖSTERİP FİKİR ALMASINI RİCA EDİYORUZ.
lütfen yakın zamanda doktora görünecek olan arkadaslar gelin elbirligiyle cicegimizin gönlünü ferahlatalım insallah tüplerini baglatmasına ihtiyacı yoktur diye buradan güzel haberler verelim
Yardımlarınızı bekliyoruz Allah rızası icin
Akinti olunca genelde yumurtlama derler diye biliyorum ama yinede net den araştır benceKızlar size bişey sorucam adetim biteli 2 gün oldu bu ay kahve lekelenmeler yüzünden uzun sürdü biraz bugün 12. Gün dün gece kasık ağrım başladı şuandada solda var ve yoğun akımtı geldi tıpkı yumurta akı dedikleri gibi şimdi ben ovu testi yapsam yumurtlama gününü anlayabilirmiyim yani akıntı yumurta çatladıktan sonramı geliyor öncemi fikri olan yazabilirmi acaba henüz ovuyada başlamadım
Iñslalah bu ay güzel haberlerini alırsınYapıcam kuzum yumurtlama dönemine girdim heralde
Kuzu evet yumurtlamaymış yaa kaçırıyodum iyiki yaptım testi iki çizgide kop koyu çıktıAkinti olunca genelde yumurtlama derler diye biliyorum ama yinede net den araştır bence
Çok iyi inşallah dua edelim de bu ay olsun senindeKuzu evet yumurtlamaymış yaa kaçırıyodum iyiki yaptım testi iki çizgide kop koyu çıktı
amin insAllah canım sende sağlıkla duyarsın insAllahAnladım canım sevindim herşey yolunda olsundaBende cumartesi gidicem kalp için bakalım
Yapıcam kuzum yumurtlama dönemine girdim heralde
Yaa çok sevindim hadi rasgelsin insAllahKuzu evet yumurtlamaymış yaa kaçırıyodum iyiki yaptım testi iki çizgide kop koyu çıktı
Ay inşallah kuzum yaa bu kadar erken beklemiyodum vallaÇok iyi inşallah dua edelim de bu ay olsun seninde
Evet canım benim ben geç yumurtlardım şalırdım aslına bi kaç güne başlarım dedim iyiki sizide dinleyip yaptımamin insAllah canım sende sağlıkla duyarsın insAllah
Yaa çok sevindim hadi rasgelsin insAllah❤
Doktorum demişti ben akinti olunca rahatsız oluyordum bu iyi işaret demişti konuşa seKuzu evet yumurtlamaymış yaa kaçırıyodum iyiki yaptım testi iki çizgide kop koyu çıktı
Valla bende gebelik testi yapicam da yine korkuyorum cikmayack diyeKuzu evet yumurtlamaymış yaa kaçırıyodum iyiki yaptım testi iki çizgide kop koyu çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?