Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktorum demişti ben akinti olunca rahatsız oluyordum bu iyi işaret demişti konuşa se

Valla bende gebelik testi yapicam da yine korkuyorum cikmayack diye
Kız yap bi kasık ağrında varmış ne kaybedersin ki

39 gün gecikti ama benim rekor 50 hani
Ama bende mesela hamile olduğum ay bekledim adetim düzensiz diye benimde 42 lere kadar hatta uzuyodu adetim yine gecikicektir demiştim bence yap bi test 10 gün geçtiğinde olmazsan yine yap nolur nolmaz

Ama bende mesela hamile olduğum ay bekledim adetim düzensiz diye benimde 42 lere kadar hatta uzuyodu adetim yine gecikicektir demiştim bence yap bi test 10 gün geçtiğinde olmazsan yine yap nolur nolmaz
geçen ay almıştım test var aslında eşimde yok kendi kendime yapıp moralim bozulur diye neyse ya yapım ne yapım yoksa

Canım benim de bunay erken yumurtlama oldu bir kaç gün. Yumurtlama akıntısı olduğu gün yaptım pik olmaya çok yakındı. Ertesi gün T daha koyu çıktı C’den. Bende erken diye yapmıcaktım, akıntıyı görünce anlayıp hemen yaptım. Yarın da bak bakalım nasıl çıkıcak. Bende bugün birazdan yine yapıcam bakalım nasıl çıkıcak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…