Kız yap bi kasık ağrında varmış ne kaybedersin kiDoktorum demişti ben akinti olunca rahatsız oluyordum bu iyi işaret demişti konuşa se
Valla bende gebelik testi yapicam da yine korkuyorum cikmayack diye
Valla emin değilim adet hep gecikiyor çok şükür bi ay doğru düzgün olmadı ki valla yapasım varda işte biraz daha bekliyim diyorumKız yap bi kasık ağrında varmış ne kaybedersin ki
Peki son adet tarihin ne zamandıValla emin değilim adet hep gecikiyor çok şükür bi ay doğru düzgün olmadı ki valla yapasım varda işte biraz daha bekliyim diyorum
Her ay farklı olabiliyor bence iyi oldu yaptığın hadi hayırlısı cnmEvet canım benim ben geç yumurtlardım şalırdım aslına bi kaç güne başlarım dedim iyiki sizide dinleyip yaptım
39 gün gecikti ama benim rekor 50 haniPeki son adet tarihin ne zamandı
Anladım kuzum1 yilim doldu doktorlara beklemem ayini falan gec kalma hic birsey icin kuzum .beni de cok oyalamislardi oyle .
Kı
Ikisine de silik olunca catliycak yumurtan o zaman da iliskiye devam etmelisin 2 gun
Aynen valla bana kalsa adetin 19. Günü hepHer ay farklı olabiliyor bence iyi oldu yaptığın hadi hayırlısı cnm
Ama bende mesela hamile olduğum ay bekledim adetim düzensiz diye benimde 42 lere kadar hatta uzuyodu adetim yine gecikicektir demiştim bence yap bi test 10 gün geçtiğinde olmazsan yine yap nolur nolmaz39 gün gecikti ama benim rekor 50 hani
geçen ay almıştım test var aslında eşimde yok kendi kendime yapıp moralim bozulur diye neyse ya yapım ne yapım yoksaAma bende mesela hamile olduğum ay bekledim adetim düzensiz diye benimde 42 lere kadar hatta uzuyodu adetim yine gecikicektir demiştim bence yap bi test 10 gün geçtiğinde olmazsan yine yap nolur nolmaz
Yapicam canım simdigeçen ay almıştım test var aslında eşimde yok kendi kendime yapıp moralim bozulur diye neyse ya yapım ne yapım yoksa
Tamam cicegim sagolInstagramda cagrigulumser var doc.dr. ve genellikle tüm mesajlara dönüyor, filmi raporu ne varsa atsın yardımcı olur
Yap bakalım canım inşallah güzel haber verirsin bizegeçen ay almıştım test var aslında eşimde yok kendi kendime yapıp moralim bozulur diye neyse ya yapım ne yapım yoksa
Yapmıyormusun sen halaKızlar en alttaki bugun Ki testım nasıl sizce
Cnm yapcgm burada yagmur yagıyor dursun çıkacgm alacgm cnm hamilelik testi a101e girdim kan vermeye gec kaldım bugun yaaa deli oldum marketteYapmıyormusun sen hala
Şuan çift çizgi bekliyorum hala yok 1 dk oldu bekliyomYap bakalım canım inşallah güzel haber verirsin bize
Aynen öyle boşa kaçıyor sonra o önemli günler kaçırma amanAynen kız cidden haklısın ben sanıyorum ki her ay aynı değilmiş meğer
Kızlar size bişey sorucam adetim biteli 2 gün oldu bu ay kahve lekelenmeler yüzünden uzun sürdü biraz bugün 12. Gün dün gece kasık ağrım başladı şuandada solda var ve yoğun akımtı geldi tıpkı yumurta akı dedikleri gibi şimdi ben ovu testi yapsam yumurtlama gününü anlayabilirmiyim yani akıntı yumurta çatladıktan sonramı geliyor öncemi fikri olan yazabilirmi acaba henüz ovuyada başlamadım
Oh ne güzel işte hemen değerlendirKuzu evet yumurtlamaymış yaa kaçırıyodum iyiki yaptım testi iki çizgide kop koyu çıktı
İnşallah canımmamin insAllah canım sende sağlıkla duyarsın insAllah
Yaa çok sevindim hadi rasgelsin insAllah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?