- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Canım yakından çeksene azıcık rengi tam çözemedimKızlar en alttaki bugun Ki testım nasıl sizce
He kız valla haklısınAynen öyle boşa kaçıyor sonra o önemli günler kaçırma aman
Cidden yaa aynen yapıcam silikleşene kadar kız macunmu erken yumurtlttı bizi acep :))Canım benim de bunay erken yumurtlama oldu bir kaç gün. Yumurtlama akıntısı olduğu gün yaptım pik olmaya çok yakındı. Ertesi gün T daha koyu çıktı C’den. Bende erken diye yapmıcaktım, akıntıyı görünce anlayıp hemen yaptım. Yarın da bak bakalım nasıl çıkıcak. Bende bugün birazdan yine yapıcam bakalım nasıl çıkıcak. ☺
Yap bakalım canım inşallah güzel haber verirsin bize
Silik bi çizgi vat sevineyim mi sence çok az bilemedimAma bende mesela hamile olduğum ay bekledim adetim düzensiz diye benimde 42 lere kadar hatta uzuyodu adetim yine gecikicektir demiştim bence yap bi test 10 gün geçtiğinde olmazsan yine yap nolur nolmaz
Kuzum stres yapma yoksada hayırlısını iste bak stres bende yaptım kaç ay boyunca artık yapmamamız gerektiğini öğrenmemiz lazımŞuan çift çizgi bekliyorum hala yok 1 dk oldu bekliyom
Oha at hemen foto çek bakalımSilik bi çizgi vat sevineyim mi sence çok az bilemedim
Silik bi çizgi vat sevineyim mi sence çok az bilemedim
Cidden yaa aynen yapıcam silikleşene kadar kız macunmu erken yumurtlttı bizi acep :))
Belkidee Hiç belli olmaz valla ben gebe kaldığımda dolu dolu yiyodum kaşığı sonradan bi baktım 25 günlük kullanım kadar varmış içinde ama benim dibinde az bişey kalmıştı 14 gün kullanmıştım sadeceBen iki kaşık yiyebildim sadece.Ama ilk kaşığımı bol bol koymuştum. Yumurtlama görünce bıraktım hemen. Belki de hemen o etki etmiştir.
Genenlde saat kacta yapiyorsun ovuleriCanım benim de bunay erken yumurtlama oldu bir kaç gün. Yumurtlama akıntısı olduğu gün yaptım pik olmaya çok yakındı. Ertesi gün T daha koyu çıktı C’den. Bende erken diye yapmıcaktım, akıntıyı görünce anlayıp hemen yaptım. Yarın da bak bakalım nasıl çıkıcak. Bende bugün birazdan yine yapıcam bakalım nasıl çıkıcak. ☺
Ya hiç sanmıyorum daha önce de oldu bu randevumu aldım canım zaten direk doktoruma gidicemYaa hamilesin canım benim git kan ver hemen koş kız kooooş :)
Kocama asla denem zatebAy çok sevindim senin adına vallahi billahi kan ver ama kesinleşsin kocana deme süpriz yap derim :)))
Nasıl daha öncede oldu ama çift çizgi canım geç döllenme oldu muhtemelenYa hiç sanmıyorum daha önce de oldu bu randevumu aldım canım zaten direk doktoruma gidicem
Kız ben kaldıysam egee hamile herkez kalır valla ben artık denemiyorum bile kiAy çok sevindim senin adına vallahi billahi kan ver ama kesinleşsin kocana deme süpriz yap derim :)))
Bencede deme ama sevinmen lazım ne bu negatiflikKocama asla denem zateb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?