Ama kalmışsın işte çık şu moddan bebişini düşünKız ben kaldıysam egee hamile herkez kalır valla ben artık denemiyorum bile ki
Lorik yapıyomusum ovu senGenenlde saat kacta yapiyorsun ovuleri
Ya 39 gün geciktiNasıl daha öncede oldu ama çift çizgi canım geç döllenme oldu muhtemelen
Kız sevinmem mi evdeki halimi gör banyoda uzun uzun teste bakıyom resmen ağladım bile hani lh cokkk yüksek di bilmiyom ay geçen ay denemeyi resmen bıraktım eşim bile olmayacak diyoduAma kalmışsın işte çık şu moddan bebişini düşün
Ya dün gece dua edenler kimse allah razı olsun dilek kapınız mi acıktı acabaYa 39 gün gecikti
Kız sevinmem mi evdeki halimi gör banyoda uzun uzun teste bakıyom resmen ağladım bile hani lh cokkk yüksek di bilmiyom ay geçen ay denemeyi resmen bıraktım eşim bile olmayacak diyodu
Kız şoktasın galiba testin pozitif doğru bi hastaneye gidip kan ver lh zaten gebelikte yükseliyor diye biliyorum sanki 10-15 yıldır istiyomuşta olmuyomuş kadar ümidi kesmişsin kendinden :))Ya 39 gün gecikti Kız sevinmem mi evdeki halimi gör banyoda uzun uzun teste bakıyom resmen ağladım bile hani lh cokkk yüksek di bilmiyom ay geçen ay denemeyi resmen bıraktım eşim bile olmayacak diyodu
Ah kuzum inşallah seninde güzel haberlerin devamı gelir Rabbim ol derse oluyor işte :)Ya dün gece dua edenler kimse allah razı olsun dilek kapınız mi acıktı acabaıñslalah hepiniz güzel haver verusiniz benimkide ıñslalah olmuştur kan testi ile ogrneicez baklaim
Atsana burayaSilik bi çizgi vat sevineyim mi sence çok az bilemedim
Canım benim eşim asker doğu görevi kafama göre Cikamiyom ki lojmandayım yarina randevu aldimKız şoktasın galiba testin pozitif doğru bi hastaneye gidip kan ver lh zaten gebelikte yükseliyor diye biliyorum sanki 10-15 yıldır istiyomuşta olmuyomuş kadar ümidi kesmişsin kendinden :))
Canım hcg testi mi bu???Eki Görüntüle 2564478 kizlar mrb
Beni taniyaniniz bilir testleri erken yapıp ignelere başlıyorum yumurtlamanin 10.günü
Eğer devam ederse bu 7. Gebelik surekli kayip yaşamak insanı ayrı yipratiyo dualarinizi bekliyorum ins
Evet cnmCanım hcg testi mi bu???
Hayırlı olsun canım benim inşallah sağlıcakla ilerler bu defa doktora git bence canım hemenEvet cnm
Böyle cnm bak baklmCanım yakından çeksene azıcık rengi tam çözemedim
Hayırlı olsunEvet cnm
Iñslalah seninde alırız yakında yumurta var bu ay olur IñslalahAh kuzum inşallah seninde güzel haberlerin devamı gelir Rabbim ol derse oluyor işte :)
Attım canım benAtsana buraya
Canım bugün ki test yine koyulasmıs ya anlamadım valla çatlaman olmustu senin dimi dünBöyle cnm bak baklm
Canım hamişsin hayırlı olsunnnnAttım canım ben
Ah canım hayırlı oksun inşallah bu sefer sağlıkla devam eder dualarımız seninle :)Eki Görüntüle 2564478 kizlar mrb
Beni taniyaniniz bilir testleri erken yapıp ignelere başlıyorum yumurtlamanin 10.günü
Eğer devam ederse bu 7. Gebelik surekli kayip yaşamak insanı ayrı yipratiyo dualarinizi bekliyorum ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?