Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl daha öncede oldu ama çift çizgi canım geç döllenme oldu muhtemelen
Ya 39 gün gecikti
Ama kalmışsın işte çık şu moddan bebişini düşün
Kız sevinmem mi evdeki halimi gör banyoda uzun uzun teste bakıyom resmen ağladım bile hani lh cokkk yüksek di bilmiyom ay geçen ay denemeyi resmen bıraktım eşim bile olmayacak diyodu

Ya 39 gün gecikti

Kız sevinmem mi evdeki halimi gör banyoda uzun uzun teste bakıyom resmen ağladım bile hani lh cokkk yüksek di bilmiyom ay geçen ay denemeyi resmen bıraktım eşim bile olmayacak diyodu
Ya dün gece dua edenler kimse allah razı olsun dilek kapınız mi acıktı acaba ıñslalah hepiniz güzel haver verusiniz benimkide ıñslalah olmuştur kan testi ile ogrneicez baklaim

Ya 39 gün gecikti Kız sevinmem mi evdeki halimi gör banyoda uzun uzun teste bakıyom resmen ağladım bile hani lh cokkk yüksek di bilmiyom ay geçen ay denemeyi resmen bıraktım eşim bile olmayacak diyodu
Kız şoktasın galiba testin pozitif doğru bi hastaneye gidip kan ver lh zaten gebelikte yükseliyor diye biliyorum sanki 10-15 yıldır istiyomuşta olmuyomuş kadar ümidi kesmişsin kendinden :))

Ya dün gece dua edenler kimse allah razı olsun dilek kapınız mi acıktı acaba ıñslalah hepiniz güzel haver verusiniz benimkide ıñslalah olmuştur kan testi ile ogrneicez baklaim
Ah kuzum inşallah seninde güzel haberlerin devamı gelir Rabbim ol derse oluyor işte :)

Kız şoktasın galiba testin pozitif doğru bi hastaneye gidip kan ver lh zaten gebelikte yükseliyor diye biliyorum sanki 10-15 yıldır istiyomuşta olmuyomuş kadar ümidi kesmişsin kendinden :))
Canım benim eşim asker doğu görevi kafama göre Cikamiyom ki lojmandayım yarina randevu aldim kocama da kaşık ağrım var dedim o daha bilmesin az yapmadılar bananas ailesi ile

Ah canım hayırlı oksun inşallah bu sefer sağlıkla devam eder dualarımız seninle :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…