Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iñslalah seninde alırız yakında yumurta var bu ay olur Iñslalah
Canım benim eşim asker doğu görevi kafama göre Cikamiyom ki lojmandayım yarina randevu aldim kocama da kaşık ağrım var dedim o daha bilmesin az yapmadılar bananas ailesi ile
Daha iyi doktora gitmen kuzum benden sana tavsiye hemen sakın kimseye söyleme Eşin dışında ne ailesine ne senin ailene bekle kalp atışını falan duy sana en büyük tavsiyem :) inşallah kuzum dua edersen sevinirim :)

Sen bence gebelik testi yap :))
Cnm merak ettıgım ıcın soryrm Nana2222 de dedı bana neden acaba ben ilk kez ovulasyon testı kulladıgımdan blmyrm Kı cnm var mıdır ama bende bı hamılelık belırtısı yok ne uyku ne gogus agrısı nede Baska birsey cnm olabılır mı

Etmez miyim valla ben kaldıysam egee umudunu yitirme ya eşimle denemeyi bıraktım resmen ne ara oldu anlamadım ben lh en yuksek olduğu zama geceb ay yumurtlama yoktu valla bunkara ragmen olduysa gerisini sen düşün çocuk olmasın diye herşey var di resmen haka inanmıyorum

Bata kaç gün var canım ya bilemeyizki ama normal olmayan bişeyler oluyor sende çünkü testin pik yapmış sonraki günler silikleşmiş sonra bi daha pik olmuş ya 2. Kez yumurtluyosun yada hamilesin başka bişey gelmiyo aklıma :)

Rabbime mümkünsüz iş yoktur kuzum benim

10gun var cnm daha adet olmama bende anlamadım Kı cnm

Kızlar bugun benım esımın dogum günü ve ben hep Allah'ıma eşime hedıye olarak gebelik testmın pozitif hali ile vermek için çok dua ettim bgn test yapacgm inşallah inşallah vardırda o kadar çok sevinirim ki hemen yasin okutacgm arkasına inşallah olur kızlar beni umutlandırdınız bnde hıc bır umutlanmak falan yok iken inşallah vardır bana dua edın kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…