Ay sevinemedim imkansız gini geliyor bende yumurtlama hiç yoktu geçen ay çok denemeyi bıraktım resmen hani yarın randevu aldım inşallah dohrudurCanım hamişsin hayırlı olsunnnn
Sen bence gebelik testi yap :))Böyle cnm bak baklm
Iñslalah seninde alırız yakında yumurta var bu ay olur Iñslalah
Daha iyi doktora gitmen kuzum benden sana tavsiye hemen sakın kimseye söyleme Eşin dışında ne ailesine ne senin ailene bekle kalp atışını falan duy sana en büyük tavsiyem :) inşallah kuzum dua edersen sevinirim :)Canım benim eşim asker doğu görevi kafama göre Cikamiyom ki lojmandayım yarina randevu aldimkocama da kaşık ağrım var dedim o daha bilmesin az yapmadılar bananas ailesi ile
Cnm merak ettıgım ıcın soryrm Nana2222 de dedı bana neden acaba ben ilk kez ovulasyon testı kulladıgımdan blmyrm Kı cnm var mıdır ama bende bı hamılelık belırtısı yok ne uyku ne gogus agrısı nede Baska birsey cnm olabılır mıSen bence gebelik testi yap :))
Evet cnm yıldız attıklarım pik cnmCanım bugün ki test yine koyulasmıs ya anlamadım valla çatlaman olmustu senin dimi dün
Etmez miyim valla ben kaldıysam egee umudunu yitirme ya eşimle denemeyi bıraktım resmen ne ara oldu anlamadım ben lh en yuksek olduğu zama geceb ay yumurtlama yoktu valla bunkara ragmen olduysa gerisini sen düşün çocuk olmasın diye herşey var di resmen haka inanmıyorumDaha iyi doktora gitmen kuzum benden sana tavsiye hemen sakın kimseye söyleme Eşin dışında ne ailesine ne senin ailene bekle kalp atışını falan duy sana en büyük tavsiyem :) inşallah kuzum dua edersen sevinirim :)
Bata kaç gün var canım ya bilemeyizki ama normal olmayan bişeyler oluyor sende çünkü testin pik yapmış sonraki günler silikleşmiş sonra bi daha pik olmuş ya 2. Kez yumurtluyosun yada hamilesin başka bişey gelmiyo aklıma :)Cnm merak ettıgım ıcın soryrm Nana2222 de dedı bana neden acaba ben ilk kez ovulasyon testı kulladıgımdan blmyrm Kı cnm var mıdır ama bende bı hamılelık belırtısı yok ne uyku ne gogus agrısı nede Baska birsey cnm olabılır mı
Rabbime mümkünsüz iş yoktur kuzum benimEtmez miyim valla ben kaldıysam egee umudunu yitirme ya eşimle denemeyi bıraktım resmen ne ara oldu anlamadım ben lh en yuksek olduğu zama geceb ay yumurtlama yoktu valla bunkara ragmen olduysa gerisini sen düşün çocuk olmasın diye herşey var di resmen haka inanmıyorum
10gun var cnm daha adet olmama bende anlamadım Kı cnmBata kaç gün var canım ya bilemeyizki ama normal olmayan bişeyler oluyor sende çünkü testin pik yapmış sonraki günler silikleşmiş sonra bi daha pik olmuş ya 2. Kez yumurtluyosun yada hamilesin başka bişey gelmiyo aklıma :)
Sen yinede değerlendir canım belkide 2. Kez yumurtluyosun :)10gun var cnm daha adet olmama bende anlamadım Kı cnm
Evet senin bu ay yumurta da var inşallah olucak ben çok dua edicem sana herkese edicem şuan tüm ısteyene rabbim versin istediği vakitteRabbime mümkünsüz iş yoktur kuzum benim
Canım imkansız diye birşey yoktur hamişsin işte tadını çıkar olumsuzlukları çıkar aklındanAy sevinemedim imkansız gini geliyor bende yumurtlama hiç yoktu geçen ay çok denemeyi bıraktım resmen hani yarın randevu aldım inşallah dohrudur
Şok yavaş yavaş gidiyor şimdi sevinmeye başlıyorumCanım imkansız diye birşey yoktur hamişsin işte tadını çıkar olumsuzlukları çıkar aklından
Alla alla bugünde pik ama anlamadım yarında yap bakalım ne çıkıcakEvet cnm yıldız attıklarım pik cnm
Hcg testide mi yapsan acabaN Nana Ana L Loriklorik kızlar benım ovulasyon da acaba 2. Kez mı yumurtluyorum yoksa hamilelik mi varkızlar bende anlamadım Kı ya
Sevin canım tabikideeŞok yavaş yavaş gidiyor şimdi sevinmeye başlıyorum
Bende anlamadım Kı cnmAlla alla bugünde pik ama anlamadım yarında yap bakalım ne çıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?