Ay yok demem kocama bile demek istemiyorum çok zor günleri onun yüzüne yaşıyorum ben ailesi bi kadına bebek yok mu sorusu cidden psikolojisini bozmuyor 1 yıldır her allahın günü aynı şey yaDaha iyi doktora gitmen kuzum benden sana tavsiye hemen sakın kimseye söyleme Eşin dışında ne ailesine ne senin ailene bekle kalp atışını falan duy sana en büyük tavsiyem :) inşallah kuzum dua edersen sevinirim :)
Çarşıya çıkıp alacgm cnmHcg testide mi yapsan acaba
Sabah degerlendırdık cnmSen yinede değerlendir canım belkide 2. Kez yumurtluyosun :)
Yaaa inşallah canım benim çok sevinirim insn inşallah vardırKızlar bugun benım esımın dogum günü ve ben hep Allah'ıma eşime hedıye olarak gebelik testmın pozitif hali ile vermek için çok dua ettim bgn test yapacgm inşallah inşallah vardırda o kadar çok sevinirim ki hemen yasin okutacgm arkasına inşallah olur kızlar beni umutlandırdınız bnde hıc bır umutlanmak falan yok iken inşallah vardır bana dua edın kızlar
Amın kuzum amın ınsallah  dua et bana cnm hamılenın duası tez kabul olurmusYaaa inşallah canım benim çok sevinirim insn inşallah vardır❤❤
Inşallah vardır canım allah bugün güzel haberi vermeyi nasip etsin bende keşke birilerine diye biksemSabah degerlendırdık cnm
Yapiyorum ama daha pik mik yokLorik yapıyomusum ovu sen
Gebelik testin varsa yap teyit etN Nana Ana L Loriklorik kızlar benım ovulasyon da acaba 2. Kez mı yumurtluyorum yoksa hamilelik mi varkızlar bende anlamadım Kı ya
Canım bende 10.gün lh testinde öğrendim. Sonra hcg yaptım silik çizgi çıktı seninki gibiydi. Gittim hemen beta 36 çıktı. İki gün sonra 130 çıktı kanda. 4 gün sonra tekrar kan verdim 886 çıktı. 3 gün sonra tekrar yaptırdım kan 3718 çıktı. 2 gün sonrada özele gittim 5+1 di ve keseyi gördük. Bebeğide gördü doktorum ama çok küçüktü. Cumarteside kalp atışı için gidicez canım öyle oldu benim. Sende kan ver bence hemen kese görünmez biraz değerinin artmasını bekleBeklemekseni cnm sende mi yumurtlamanin 10. Günü ogrenmistin
Kaç gün sonra dra gittin ne zaman hcg baktirdin biraz yazsan kuzum yaa
Amın kuzum inşallah inşallah ya dua edın kızlar bana lutfen ınsallah vardır kızlar cok ama cok umıtlendım sımdıInşallah vardır canım allah bugün güzel haberi vermeyi nasip etsin bende keşke birilerine diye biksem
Yinede değerlendir olmadıBende anlamadım Kı cnm
Nasil kaldin hadi hemem soyleKız ben kaldıysam egee hamile herkez kalır valla ben artık denemiyorum bile ki
Tamam canım negatif çıkarsa üzülme hemen çıkmayadabilir varsada çünküÇarşıya çıkıp alacgm cnm
Bende ilk testi yaptım şimdi elimde 2 test vardı 2.yi de yapicam yarını bekleyemiyorum sende benim gibi 2 tane al istersenInşallah vardır canım allah bugün güzel haberi vermeyi nasip etsin bende keşke birilerine diye biksem
Hosbulduk balliimm❤❤❤
Maşallah kuzum inşallah bendede cıkar kuzum pekı hamılelık belırtın var mı idi kuzumCanım bende 10.gün lh testinde öğrendim. Sonra hcg yaptım silik çizgi çıktı seninki gibiydi. Gittim hemen beta 36 çıktı. İki gün sonra 130 çıktı kanda. 4 gün sonra tekrar kan verdim 886 çıktı. 3 gün sonra tekrar yaptırdım kan 3718 çıktı. 2 gün sonrada özele gittim 5+1 di ve keseyi gördük. Bebeğide gördü doktorum ama çok küçüktü. Cumarteside kalp atışı için gidicez canım öyle oldu benim. Sende kan ver bence hemen kese görünmez biraz değerinin artmasını bekle
Almaya gdcgm kuzumGebelik testin varsa yap teyit et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?