benim yumurta bile takip etmedim ki lh yuksek di ama geçen ay teste insilin direnci de var hani eşimle geçen ay denemedik bile hani çocuk olsun diye ne ara oldu anlamdım 2. Test yaptım çift çizgi vallaNasil kaldin hadi hemem soyle
Iñslalah tez güne istediğin vakit de allah nasip ederNe güzel topikte yeni gebemiz var
Darısı benim gibi bekleyenlere
Aynen cnm bgn degerlendırdık ilişkide cnm cok yanıyor bnm nedenseYinede değerlendir olmadı
İnşallah arkadaşımIñslalah tez güne istediğin vakit de allah nasip eder
Enfeksiyon olabilir mi acaba sendeHerseyin hayırlısı kuzım
Aynen cnm bgn degerlendırdık ilişkide cnm cok yanıyor bnm nedense
Herseyin hayırlısı olsun kuzumTamam canım negatif çıkarsa üzülme hemen çıkmayadabilir varsada çünkü
BenindeHerseyin hayırlısı kuzım
Aynen cnm bgn degerlendırdık ilişkide cnm cok yanıyor bnm nedense
Cok sevindimmmm kuzum allah tamamina erdirsin insallah darisi bizebenim yumurta bile takip etmedim ki lh yuksek di ama geçen ay teste insilin direnci de var hani eşimle geçen ay denemedik bile hani çocuk olsun diye ne ara oldu anlamdım 2. Test yaptım çift çizgi valla
Sogan suyu içiyorum cnm düzenli sanmam bayagı akıntım olmustu İlk baslardaEnfeksiyon olabilir mi acaba sende
Çocuk olmasın diye herşey var di yinede şuan olduysa valla çocuk mucize resmenbenim yumurta bile takip etmedim ki lh yuksek di ama geçen ay teste insilin direnci de var hani eşimle geçen ay denemedik bile hani çocuk olsun diye ne ara oldu anlamdım 2. Test yaptım çift çizgi valla
Bende ağrım.oluyordu ilk zamnalrfa enfeksiyon dedi doktorSogan suyu içiyorum cnm düzenli sanmam bayagı akıntım olmustu İlk baslarda
Bende de Oyle ama ben duzenlı İbrahim saraçoğlu nun sogan suyunu yapıyrm cnmBende ağrım.oluyordu ilk zamnalrfa enfeksiyon dedi doktor
Sogan suyu içiyorum cnm düzenli sanmam bayagı akıntım olmustu İlk baslarda
Bende ağrım.oluyordu ilk zamnalrfa enfeksiyon dedi doktor
Doktora gittin mi hicBenim enfeksiyonum yok ama ilişki ilk sıralarında canım acıyor
Aynen bendede Oyle oluyor cnm sonradan geçiyor basta agrıyorBenim enfeksiyonum yok ama ilişki ilk sıralarında canım acıyor
Valla bana öyle dediler geçti geri bide başka sevenlerde olabilir Hani bilemem de bende oyleydiDoktora gittin mi hic
Evet sonradan geçiyor ilk sıralarda oluyor böyle acaip kasıorım acı olunca ama yapacak birşey yokAynen bendede Oyle oluyor cnm sonradan geçiyor basta agrıyor
InsaAllah güzel sonuclar alacaksin canim benin içini ferah tut ki sonu güzel olsun❤Ya dün gece dua edenler kimse allah razı olsun dilek kapınız mi acıktı acabaıñslalah hepiniz güzel haver verusiniz benimkide ıñslalah olmuştur kan testi ile ogrneicez baklaim
Büyük ihtimal cnm ama bende snkı rahmımın içine vuruyorlar gbı oluyor tam rahım ile göbek arası cnmEvet sonradan geçiyor ilk sıralarda oluyor böyle acaip kasıorım acı olunca ama yapacak birşey yokenfeksiyon felan değil vajinal ıslaklıkla alakalı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?