Iñslalah canım 2 test de pozitif ama silik hep ondan acaba mi dedim yarın gidicez bakalım nasıl dayanmadan bilmiyorum allah ısteyene versin bana da versinInsaAllah güzel sonuclar alacaksin canim benin içini ferah tut ki sonu güzel olsun❤
Kasıyoruz diye sanırımBüyük ihtimal cnm ama bende snkı rahmımın içine vuruyorlar gbı oluyor tam rahım ile göbek arası cnm
Amınnnnn kuzum amınnnIñslalah canım 2 test de pozitif ama silik hep ondan acaba mi dedim yarın gidicez bakalım nasıl dayanmadan bilmiyorum allah ısteyene versin bana da versin
Aynen cnm rahmıme vuruyorlar gbı cok deli bir agrı oluyor sonra geçiyor bnde cnm çiktiktan sonra agrı falan olmuyor kıpırdamalar oluyor oda rahım geri topluyor kendını heraldeKasıyoruz diye sanırımama acı olunca ister istemez insan kasıyor
Genenlde saat kacta yapiyorsun ovuleri
Ay yok demem kocama bile demek istemiyorum çok zor günleri onun yüzüne yaşıyorum ben ailesi bi kadına bebek yok mu sorusu cidden psikolojisini bozmuyor 1 yıldır her allahın günü aynı şey ya
Hayırlı olsun canim benim insaAllah güzel sonuclarla gelirsin Duam sizlerleEki Görüntüle 2564478 kizlar mrb
Beni taniyaniniz bilir testleri erken yapıp ignelere başlıyorum yumurtlamanin 10.günü
Eğer devam ederse bu 7. Gebelik surekli kayip yaşamak insanı ayrı yipratiyo dualarinizi bekliyorum ins
Cıkamadınmı hala a101denN Nana Ana L Loriklorik kızlar benım ovulasyon da acaba 2. Kez mı yumurtluyorum yoksa hamilelik mi varkızlar bende anlamadım Kı ya
Sağol canım bende kasık ağrısı vardı sadece canım başka da yoktu belirtimMaşallah kuzum inşallah bendede cıkar kuzum pekı hamılelık belırtın var mı idi kuzum
İşte bende kuruluk var, ıslak olunca acımıyor, ama kremler felanda spermi öldürüyormuş, kullanamıyorumda gebelik içinAynen cnm rahmıme vuruyorlar gbı cok deli bir agrı oluyor sonra geçiyor bnde cnm çiktiktan sonra agrı falan olmuyor kıpırdamalar oluyor oda rahım geri topluyor kendını heralde
Neden acaba ki bilemedim canım dikkat et yinedeHerseyin hayırlısı kuzım
Aynen cnm bgn degerlendırdık ilişkide cnm cok yanıyor bnm nedense
Nerde ben demin direk dedim salak gibi verdiği tepki yanlış olmuşturBen saat 14:00 15:00 arası yapıyorum canım. Akşama bırakırsam çatlar falan yakalayamam diye gündüz yapıyorum. Dün T kopkoyu çıkmıştı bu saatlerde. Şimdi bak çatlama olmuş teste göre;
Eki Görüntüle 2564500
Gözün aydın canımmmm. Darısı bekleyen herkese inşallah. 9 aylık olana kadar söyleme kocana bence
Catlamis evet hadi hayirlisi iliskiyi birakmaBen saat 14:00 15:00 arası yapıyorum canım. Akşama bırakırsam çatlar falan yakalayamam diye gündüz yapıyorum. Dün T kopkoyu çıkmıştı bu saatlerde. Şimdi bak çatlama olmuş teste göre;
Eki Görüntüle 2564500
Gözün aydın canımmmm. Darısı bekleyen herkese inşallah. 9 aylık olana kadar söyleme kocana bence
Aynen canımHerseyin hayırlısı olsun kuzum
Aldım cnm sabah istediğimi ama aklım kaldı bir çoğunda kan vermeyede gec kaldımCıkamadınmı hala a101den
Amin allah razı olsun hepinize versin canım benim ıñslalahBen saat 14:00 15:00 arası yapıyorum canım. Akşama bırakırsam çatlar falan yakalayamam diye gündüz yapıyorum. Dün T kopkoyu çıkmıştı bu saatlerde. Şimdi bak çatlama olmuş teste göre;
Eki Görüntüle 2564500
Tamam deseydin zaten saka yaptim deseydinNerde ben demin direk dedim salak gibi verdiği tepki yanlış olmuştur
Hadi yap ne bekliyorsun sıvı almadıysan bikac saattir yap hemenAldım cnm sabah istediğimi ama aklım kaldı bir çoğunda kan vermeyede gec kaldım
Hımm be de o konuda sıkıntı yok cnm ama agrım oluyor ne bılım hamıle olanlarda acaba agrı oluyor muydu bılemedım kıİşte bende kuruluk var, ıslak olunca acımıyor, ama kremler felanda spermi öldürüyormuş, kullanamıyorumda gebelik için
Testi almaya daha cıkmadım cnm alım yapacgm atacgmHadi yap ne bekliyorsun sıvı almadıysan bikac saattir yap hemen
Catlamis evet hadi hayirlisi iliskiyi birakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?