Hadi git al kos cabuk hadiTesti almaya daha cıkmadım cnm alım yapacgm atacgm
Kız mecbur onununla gitmek zorundayım asker bu doğu ya geldim bununla lokmandayım merkeze gitmem lazım ister istemez öğrenecek ne süprizi yapım dediğime dua etsin odun tamTamam deseydin zaten saka yaptim deseydinbiraz uzat olmamis gibi sonra o unutunca supriz yap ona
Cnm sen yenı hamılenın ilişkide rahmın agrıyor mu gırdıysenızNeden acaba ki bilemedim canım dikkat et yinede
Bak sen benı heyecanlandırdı yaa yok cnm saat 10da sıvı aldım Baska bırsey içmedim 1 tane mandalina yedımHadi git al kos cabuk hadi
Aynisi benim de başımda canim ayni benim eşimde jandarma ve senin gibi evin içinde insan dört duvar arasinda ayni seyleri mecbur aklina getiriyor. Ama iste hersey nasip..Tekrar hayirlisi olsun canim benim❤Ay yok demem kocama bile demek istemiyorum çok zor günleri onun yüzüne yaşıyorum ben ailesi bi kadına bebek yok mu sorusu cidden psikolojisini bozmuyor 1 yıldır her allahın günü aynı şey ya
Belirtim yok ama cnm bnm hamilelik adına olur mu kiHadi git al kos cabuk hadi
Aynen inşllah olmuştur benimde senin neyin var di canım sorun neymisAynisi benim de başımda canim ayni benim eşimde jandarma ve senin gibi evin içinde insan dört duvar arasinda ayni seyleri mecbur aklina getiriyor. Ama iste hersey nasip..Tekrar hayirlisi olsun canim benim❤
Yapiyorum ya daha pik yok 5. Gun bugunSen yapıyo musun ovü testi? Macuna dikkat et erken yumurtlatıyo olabilir
Canım ben hiç ilişkiye girmedim öğrendiğimden beri bu aylar tehlikeli olabilir diye açıkcası o yuzden bilemiyorumCnm sen yenı hamılenın ilişkide rahmın agrıyor mu gırdıysenız
Canım geçtimi yumurtlaman seninCİCEKLERİM BEN BU AY OVÜ KULLANMADIM
1 aralık regl günümdü
Fakat dün yumurtlama belirtileri yasadım yani 11.gün.
Size bu belirtilerden bahsetmek istiyorum sahsen ben anlayabiliyorum belki sizlerede yararı olur.
BELİRTİLERİM SU SEKİLDEYDİ
Gögüs ve karında sislik siskinlik
Gögüslerde kılcal damar görüntüleri
Sol kalca bel agrısı yanması sol kasıkta cekme gerginlik hissi
Kadınlık duygularının baskın olması
Vajinal sıvı ve yogun beyaz akıntı
Ara ara regl olacakmıs gibi cokhafif sancılar
umarım kendinizi dinlerken isinize yarar
Tesekkürler
Anladım kuzum evet bende tehlıkelı dıye blyrm ama gıren oluyor onun ıcın sordum cnm yanlıs anlama beniCanım ben hiç ilişkiye girmedim öğrendiğimden beri bu aylar tehlikeli olabilir diye açıkcası o yuzden bilemiyorum
Amin canim benim isteyen herkese hayirlisi ile tez zamanda nasip etsin Rabbim, 2 test te çıktıysa insaAllah var canim benim kafana olumsuzluklari getirme güzel düşün güzel olsun insaAllah.Iñslalah canım 2 test de pozitif ama silik hep ondan acaba mi dedim yarın gidicez bakalım nasıl dayanmadan bilmiyorum allah ısteyene versin bana da versin
Ya bir bakacaz iste varmı yokmu bence var gibi allah bilir tabi bizde bilelim ona göre olmazsa iliskiye yogunlasırsın hadi cicegim catladımBelirtim yok ama cnm bnm hamilelik adına olur mu ki
Amin inşallah cnm inşallah tamam çıkıyorum kız çatlama yumurtalıklar çatlasın o faydalıYa bir bakacaz iste varmı yokmu bence var gibi allah bilir tabi bizde bilelim ona göre olmazsa iliskiye yogunlasırsın hadi cicegim catladım
Bugün catladı cicegim ve tahminimce ben iki yum görüyorum bir ayda ikiz olma ihtimali yüksek gibi geliyorCanım geçtimi yumurtlaman senin
Sağol cnmm senin neyin varAmin canim benim isteyen herkese hayirlisi ile tez zamanda nasip etsin Rabbim, 2 test te çıktıysa insaAllah var canim benim kafana olumsuzluklari getirme güzel düşün güzel olsun insaAllah.❤
Suan bir sorun yok canim benim 8 aydir olmuyor işte Dua'larinda bana da yer verirsen mutlu olurum. Çünkü ayni senin gibi benim esimin ailesi de hep ayni soru ve eşimde etki altinda kaliyor çok üzülüyorum. Suna inaniyorum ki zamani gelmeden çiçek açmaz. Vakti saati dolmadi diyorum ama iste herkes bizim gibi düşünemez ama en azindan empati yapsalar.. Bilmiyorum inançlı bir insan neden sürekli ayni soruyu sorar anlamıyorum. Bunu verecek olduracak olan Rabbimken insanlar bildikleri halde insani üzüyorlar. Neyse canim benim sen simdi tadini çıkart güzel şeyler düşünme vakti artik tüm hamile arkadaslarimizin adina çok mutlu oluyorum mucizelerinize odaklanin güzel kalpli minnak anneleriAynen inşllah olmuştur benimde senin neyin var di canım sorun neymis
canım inan çok dua ediyorum Rabb'im sağlıkla devam ettirir insAllah bu seferEki Görüntüle 2564478 kizlar mrb
Beni taniyaniniz bilir testleri erken yapıp ignelere başlıyorum yumurtlamanin 10.günü
Eğer devam ederse bu 7. Gebelik surekli kayip yaşamak insanı ayrı yipratiyo dualarinizi bekliyorum ins
canım senin niye koyu bilemedim insAllah gebeliktendrBöyle cnm bak baklm
bu ay rasgelir kuzum insAllahCİCEKLERİM BEN BU AY OVÜ KULLANMADIM
1 aralık regl günümdü
Fakat dün yumurtlama belirtileri yasadım yani 11.gün.
Size bu belirtilerden bahsetmek istiyorum sahsen ben anlayabiliyorum belki sizlerede yararı olur.
BELİRTİLERİM SU SEKİLDEYDİ
Gögüs ve karında sislik siskinlik
Gögüslerde kılcal damar görüntüleri
Sol kalca bel agrısı yanması sol kasıkta cekme gerginlik hissi
Kadınlık duygularının baskın olması
Vajinal sıvı ve yogun beyaz akıntı
Ara ara regl olacakmıs gibi cokhafif sancılar
umarım kendinizi dinlerken isinize yarar
Tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?