Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay yok demem kocama bile demek istemiyorum çok zor günleri onun yüzüne yaşıyorum ben ailesi bi kadına bebek yok mu sorusu cidden psikolojisini bozmuyor 1 yıldır her allahın günü aynı şey ya
Aynisi benim de başımda canim ayni benim eşimde jandarma ve senin gibi evin içinde insan dört duvar arasinda ayni seyleri mecbur aklina getiriyor. Ama iste hersey nasip..Tekrar hayirlisi olsun canim benim❤

Aynisi benim de başımda canim ayni benim eşimde jandarma ve senin gibi evin içinde insan dört duvar arasinda ayni seyleri mecbur aklina getiriyor. Ama iste hersey nasip..Tekrar hayirlisi olsun canim benim❤
Aynen inşllah olmuştur benimde senin neyin var di canım sorun neymis

CİCEKLERİM BEN BU AY OVÜ KULLANMADIM
1 aralık regl günümdü
Fakat dün yumurtlama belirtileri yasadım yani 11.gün.
Size bu belirtilerden bahsetmek istiyorum sahsen ben anlayabiliyorum belki sizlerede yararı olur.
BELİRTİLERİM SU SEKİLDEYDİ
Gögüs ve karında sislik siskinlik
Gögüslerde kılcal damar görüntüleri
Sol kalca bel agrısı yanması sol kasıkta cekme gerginlik hissi
Kadınlık duygularının baskın olması
Vajinal sıvı ve yogun beyaz akıntı
Ara ara regl olacakmıs gibi cokhafif sancılar

umarım kendinizi dinlerken isinize yarar
Tesekkürler

Canım geçtimi yumurtlaman senin

Iñslalah canım 2 test de pozitif ama silik hep ondan acaba mi dedim yarın gidicez bakalım nasıl dayanmadan bilmiyorum allah ısteyene versin bana da versin
Amin canim benim isteyen herkese hayirlisi ile tez zamanda nasip etsin Rabbim, 2 test te çıktıysa insaAllah var canim benim kafana olumsuzluklari getirme güzel düşün güzel olsun insaAllah.

Aynen inşllah olmuştur benimde senin neyin var di canım sorun neymis
Suan bir sorun yok canim benim 8 aydir olmuyor işte Dua'larinda bana da yer verirsen mutlu olurum. Çünkü ayni senin gibi benim esimin ailesi de hep ayni soru ve eşimde etki altinda kaliyor çok üzülüyorum. Suna inaniyorum ki zamani gelmeden çiçek açmaz. Vakti saati dolmadi diyorum ama iste herkes bizim gibi düşünemez ama en azindan empati yapsalar.. Bilmiyorum inançlı bir insan neden sürekli ayni soruyu sorar anlamıyorum. Bunu verecek olduracak olan Rabbimken insanlar bildikleri halde insani üzüyorlar. Neyse canim benim sen simdi tadini çıkart güzel şeyler düşünme vakti artik tüm hamile arkadaslarimizin adina çok mutlu oluyorum mucizelerinize odaklanin güzel kalpli minnak anneleri

bariz pozitif canım tebrikler kan ver insAllah sağlıklı gebeliktir imkansız diye birşey yok canım bende en olmaz dediğim ay oldu çok şükür bugün kalp atışını duydum meleğimi gördüm
canım inan çok dua ediyorum Rabb'im sağlıkla devam ettirir insAllah bu sefer
Böyle cnm bak baklm
canım senin niye koyu bilemedim insAllah gebeliktendr
bu ay rasgelir kuzum insAllah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…