- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.547
- 798
Canım gösteremedim ben.Evet kuzm iki sefer çektim çeken dr ilk ceken başka dr du dedi 1 i kapalı biri açık böyle gebe kalrsn kalmayınca 1 yıl sonra tekrar çektm ikiside açıldı gözün aydn dedi snra aynı rahş filmini cok hoş bi dr dedikleri dr gttim cidden de alanında iyi bi dr işte sonrası malum
Allah razı olsun canım benim :)Evet senin bu ay yumurta da var inşallah olucak ben çok dua edicem sana herkese edicem şuan tüm ısteyene rabbim versin istediği vakitte
Adetinin kaçıncı günü kuzuYapiyorum ama daha pik mik yokbugun 5. Gunum yapalı
12. Gunum oluyorAdetinin kaçıncı günü kuzu
İnsallah cicegimmmmbariz pozitif canım tebrikler kan ver insAllah sağlıklı gebeliktirimkansız diye birşey yok canım bende en olmaz dediğim ay oldu ❣ çok şükür bugün kalp atışını duydum meleğimi gördüm
canım inan çok dua ediyorum Rabb'im sağlıkla devam ettirir insAllah bu sefer
canım senin niye koyu bilemedim insAllah gebeliktendr
bu ay rasgelir kuzum insAllah
Cıkmadınmı sen halaTesti almaya daha cıkmadım cnm alım yapacgm atacgm
Çok sağol cnm cvp için bende beklicem zaten daha kese için çok cok erkenCanım bende 10.gün lh testinde öğrendim. Sonra hcg yaptım silik çizgi çıktı seninki gibiydi. Gittim hemen beta 36 çıktı. İki gün sonra 130 çıktı kanda. 4 gün sonra tekrar kan verdim 886 çıktı. 3 gün sonra tekrar yaptırdım kan 3718 çıktı. 2 gün sonrada özele gittim 5+1 di ve keseyi gördük. Bebeğide gördü doktorum ama çok küçüktü. Cumarteside kalp atışı için gidicez canım öyle oldu benim. Sende kan ver bence hemen kese görünmez biraz değerinin artmasını bekle
Hadiiiii hayirlisi cok sevindim insallah,saglikla devam ederEki Görüntüle 2564478 kizlar mrb
Beni taniyaniniz bilir testleri erken yapıp ignelere başlıyorum yumurtlamanin 10.günü
Eğer devam ederse bu 7. Gebelik surekli kayip yaşamak insanı ayrı yipratiyo dualarinizi bekliyorum ins
MaşAllah canım gözün aydın kalbini de duyarsınız insAllah4hafta 5 günlükmüş, keseyi gördük kızlar.
Hadi bakalım rast gele :)12. Gunum oluyor
Canım 1 yıl oldu banada lh yuksek denildi yumurta çatlamıyor du gev oluyordu yani çatlasa da eşimle biz açıkçası olmuyordu nöbet git devriye çıkıyor du ee hani çocuk istiyodum diyorum lh yuksek sende sorun dedi bana düşün ailesi sanki bi halt yapıyolar her gün bebek yokmu allah hepimize verecek inşallah bana da verdi mi bilmiyom valla saglik ocagundayim ebe baksın diye bekliyorumSuan bir sorun yok canim benim 8 aydir olmuyor işte Dua'larinda bana da yer verirsen mutlu olurum. Çünkü ayni senin gibi benim esimin ailesi de hep ayni soru ve eşimde etki altinda kaliyor çok üzülüyorum. Suna inaniyorum ki zamani gelmeden çiçek açmaz. Vakti saati dolmadi diyorum ama iste herkes bizim gibi düşünemez ama en azindan empati yapsalar.. Bilmiyorum inançlı bir insan neden sürekli ayni soruyu sorar anlamıyorum. Bunu verecek olduracak olan Rabbimken insanlar bildikleri halde insani üzüyorlar. Neyse canim benim sen simdi tadini çıkart güzel şeyler düşünme vakti artik tüm hamile arkadaslarimizin adina çok mutlu oluyorum mucizelerinize odaklanin güzel kalpli minnak anneleri❤
Geç döllenme mi oldu cnm senin4hafta 5 günlükmüş, keseyi gördük kızlar.
Sağlık ocağı yakın ebe var anlar dedim geldim valla bakıcı şimdiAllah razı olsun canım benim :)
Alttan bakınca nasıl anlıcan hiç bilmiyorumSağlık ocağı yakın ebe var anlar dedim geldim valla bakıcı şimdi
Amin inşallah canım, çok teşekkür ederim.MaşAllah canım gözün aydın kalbini de duyarsınız insAllah
Bence ilk zamanlar olmamalı ki zaten o an onu düşünmüyorsun bile yani eşim 9 ay yanaşmayı düşünmüyorAnladım kuzum evet bende tehlıkelı dıye blyrm ama gıren oluyor onun ıcın sordum cnm yanlıs anlama beni❤
Hadi ya ay inşallah valla süper olur gerçektenBugün catladı cicegim ve tahminimce ben iki yum görüyorum bir ayda ikiz olma ihtimali yüksek gibi geliyordölleyebilirsek bir tabiiii
Canım alttan baktırma bence kan versene önemli olan kan değerin suan alttan bakılması önemli değil suanKızlar saglik ocağında ebe anlar dimi hamile olduğumu alttan bakar herhalde gidip yapsam mı test de 2 cizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?