Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geç döllenme mi oldu cnm senin
Ben de dedim son adetime göre 5+1 olması gerekiyor, üç gün geç yumurtlamışsındır ultrasona göre bu dedi. Biraz sinirliydi niye bilmiyorum. Sanki bilmişlik tasliyormusum gibi davrandı. Zaten artık bakmıyormuş normal gebeliklere, tüp bebekleri takip ediyormuş sadece, başka doktor bul dedi. Öyle.

Olsun cnm sağlıklı ya bebeğin çok şükür. Ama saçmaymış cidden. Memnun muydun doktordan

Canım benimde adete göre çıkmadı ultrasonda geç döllenmeydi benimde ultrasondaki önemli şuan seninde geç olmustur yumurtlaman demekli

Canım istanbulda mı yasıyorsun sen?

Olsun cnm sağlıklı ya bebeğin çok şükür. Ama saçmaymış cidden. Memnun muydun doktordan
Çok iyi dedikleri için gidiyordum. Endometriozis konusunda uzmandı. En son gittiğimde tüp bebek yapalım demişti. İşte şimdi de sordu normal mi oldu diye evet dedim çok ilginç gerçekten dedi. Bakalım artık bulurum yeni bir doktor.

Canım o belli olmaz aynı şeyleri ben yaşadım paket paket ped aldım hazırlık yaptım gelmedi arkadaş ve sonuç pozitif

Canım alttan baktırma bence kan versene önemli olan kan değerin suan alttan bakılması önemli değil suan
Canım alttan baktırma bence kan versene önemli olan kan değerin suan alttan bakılması önemli değil suan
Canım kan testi için geç kaldım daglik ocağı alıyormuş ama merkeze devlet hastahanesi den gelicek mis o da geç kaldım hem yinede verdim yarında gidicem bi emin olmak için gitrim

1 yilim doldu doktorlara beklemem ayini falan gec kalma hic birsey icin kuzum .beni de cok oyalamislardi oyle .

Ikisine de silik olunca catliycak yumurtan o zaman da iliskiye devam etmelisin 2 gun
Aslına bakarsan benimde doldu pko vardı kendiliğinden gitti gideli sadece 8 ay oldu o zaman bekle oluyorsun madem sorunsuz 1 sene dolsun dedi iyi bi doktor olsun dedim o da bunu dedi öbür doktorlarda pek sallamıyor çıldırıcam valla şu lh testinden alıp denicem olmazsa baska bi doktor bakıcam artık yada bırakıcam bi tane var Allah ona sağlık versin dicem onda da 7 8 ay uğraştım yine kendim çare buldum ama doktorum en azından fikrimi alıp evet olabilir o zaman şunu öneriyorum diyordu emekli oldu gitti bunlar dinlemiyor sorun ne bu sorun neden olur diye

Yok canım hamile kalmışım o yumurtlamadan adet olmadım. Yani değişebiliyor yumurtlama günleri bence sende test yap denk gelmiyorda olabilir
Bugün oldum bende bakalım kart eşimde akşam sipariş vericem eşimde kızıyor ne gerek var diye stres yapma diyor onlarla stres daha çok yaparsın diyor

Beni cok oyaladilar oyle doktorlar evliligimin 4. Ayindan beri kadin doguma gidegele bunaldim .her gittigimde de yasiniz genc bekleyin hic bir sorununuz yok diyip yolluyorlardi elibos .. cesit cesit doktorlara gittim grek özel gerek devlet cok gittim her turlu muyaneyi yaptilar alttan ustten ama en sonunda gittigim bir doktor amh testi istedi megersem amh dusukmus yumurta rezervim düşükmüş. 2 asilama yaptirdim negatif oldu . Bu ay da artik pes ettim macun aldim ona basladim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…