- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Aynen canım ama kan ver mutlakaÇok sağol cnm cvp için bende beklicem zaten daha kese için çok cok erken
Sevindim canım erken görmüşsün sende baya4hafta 5 günlükmüş, keseyi gördük kızlar.
Ben de dedim son adetime göre 5+1 olması gerekiyor, üç gün geç yumurtlamışsındır ultrasona göre bu dedi. Biraz sinirliydi niye bilmiyorum. Sanki bilmişlik tasliyormusum gibi davrandı. Zaten artık bakmıyormuş normal gebeliklere, tüp bebekleri takip ediyormuş sadece, başka doktor bul dedi. Öyle.Geç döllenme mi oldu cnm senin
Olsun cnm sağlıklı ya bebeğin çok şükür. Ama saçmaymış cidden. Memnun muydun doktordanBen de dedim son adetime göre 5+1 olması gerekiyor, üç gün geç yumurtlamışsındır ultrasona göre bu dedi. Biraz sinirliydi niye bilmiyorum. Sanki bilmişlik tasliyormusum gibi davrandı. Zaten artık bakmıyormuş normal gebeliklere, tüp bebekleri takip ediyormuş sadece, başka doktor bul dedi. Öyle.
Canım benimde adete göre çıkmadı ultrasonda geç döllenmeydi benimde ultrasondaki önemli şuan seninde geç olmustur yumurtlaman demekliBen de dedim son adetime göre 5+1 olması gerekiyor, üç gün geç yumurtlamışsındır ultrasona göre bu dedi. Biraz sinirliydi niye bilmiyorum. Sanki bilmişlik tasliyormusum gibi davrandı. Zaten artık bakmıyormuş normal gebeliklere, tüp bebekleri takip ediyormuş sadece, başka doktor bul dedi. Öyle.
Canım istanbulda mı yasıyorsun sen?Ben de dedim son adetime göre 5+1 olması gerekiyor, üç gün geç yumurtlamışsındır ultrasona göre bu dedi. Biraz sinirliydi niye bilmiyorum. Sanki bilmişlik tasliyormusum gibi davrandı. Zaten artık bakmıyormuş normal gebeliklere, tüp bebekleri takip ediyormuş sadece, başka doktor bul dedi. Öyle.
Çok iyi dedikleri için gidiyordum. Endometriozis konusunda uzmandı. En son gittiğimde tüp bebek yapalım demişti. İşte şimdi de sordu normal mi oldu diye evet dedim çok ilginç gerçekten dedi. Bakalım artık bulurum yeni bir doktor.Olsun cnm sağlıklı ya bebeğin çok şükür. Ama saçmaymış cidden. Memnun muydun doktordan
Yok canım eskişehirde.Canım istanbulda mı yasıyorsun sen?
Anladım canım kendi doktorumu öneriyim dicektimYok canım eskişehirde.
Sağol yine de canım. On güne falan kalp atışı duyulur dedi işte. Bakacağım bulurum birini.Anladım canım kendi doktorumu öneriyim dicektim
Canım o belli olmaz aynı şeyleri ben yaşadım paket paket ped aldım hazırlık yaptım gelmedi arkadaş ve sonuç pozitifKizlar son umudum bu aydi galiba bu ayda tutmadı adet sancıları var kasımda agri ve bacakla da ayrı var kuyruk sokumum da arada açıyor 4 saat önce yumurta ali kıvamında aknti geldi ve renginde toz pembelik vardı realite 4 gün var erken gelicek sanırım bu ay
Canım alttan baktırma bence kan versene önemli olan kan değerin suan alttan bakılması önemli değil suan
Canım kan testi için geç kaldım daglik ocağı alıyormuş ama merkeze devlet hastahanesi den gelicek mis o da geç kaldım hem yinede verdim yarında gidicem bi emin olmak için gitrimCanım alttan baktırma bence kan versene önemli olan kan değerin suan alttan bakılması önemli değil suan
Hadi hayirlisi olsun insallah,saglikla devam ederEbe alattan baktı kızlar ben hamileyim emin oldum için rahatladı çok şükür
Cumartesi ins vericem cnmAynen canım ama kan ver mutlaka
Aslına bakarsan benimde doldu pko vardı kendiliğinden gitti gideli sadece 8 ay oldu o zaman bekle oluyorsun madem sorunsuz 1 sene dolsun dedi iyi bi doktor olsun dedim o da bunu dedi öbür doktorlarda pek sallamıyor çıldırıcam valla şu lh testinden alıp denicem olmazsa baska bi doktor bakıcam artık yada bırakıcam bi tane var Allah ona sağlık versin dicem onda da 7 8 ay uğraştım yine kendim çare buldum ama doktorum en azından fikrimi alıp evet olabilir o zaman şunu öneriyorum diyordu emekli oldu gitti bunlar dinlemiyor sorun ne bu sorun neden olur diye1 yilim doldu doktorlara beklemem ayini falan gec kalma hic birsey icin kuzum .beni de cok oyalamislardi oyle .
Ikisine de silik olunca catliycak yumurtan o zaman da iliskiye devam etmelisin 2 gun
Kardeşim instagramda çağrı gülümsere sordun mu muhakkak cevap verir gece bile olsa dönüş yapar hemen yaz sonuçlarını dmden at onaİnşaAllahh balım inşallah Rabbim hakkımda ne hayrlısı ise onu nasip etsn
Iñslalah canım ama alttan miyane çok kötü asla yatırmam bi dahaHadi hayirlisi olsun insallah,saglikla devam eder
Bugün oldum bende bakalım kart eşimde akşam sipariş vericem eşimde kızıyorYok canım hamile kalmışım o yumurtlamadan adet olmadım. Yani değişebiliyor yumurtlama günleri bence sende test yap denk gelmiyorda olabilir
Beni cok oyaladilar oyle doktorlar evliligimin 4. Ayindan beri kadin doguma gidegele bunaldim .her gittigimde de yasiniz genc bekleyin hic bir sorununuz yok diyip yolluyorlardi elibos .. cesit cesit doktorlara gittim grek özel gerek devlet cok gittim her turlu muyaneyi yaptilar alttan ustten ama en sonunda gittigim bir doktor amh testi istedi megersem amh dusukmus yumurta rezervim düşükmüş. 2 asilama yaptirdim negatif oldu . Bu ay da artik pes ettim macun aldim ona basladim .Aslına bakarsan benimde doldu pko vardı kendiliğinden gitti gideli sadece 8 ay oldu o zaman bekle oluyorsun madem sorunsuz 1 sene dolsun dedi iyi bi doktor olsun dedim o da bunu dedi öbür doktorlarda pek sallamıyor çıldırıcam valla şu lh testinden alıp denicem olmazsa baska bi doktor bakıcam artık yada bırakıcam bi tane var Allah ona sağlık versin dicem onda da 7 8 ay uğraştım yine kendim çare buldum ama doktorum en azından fikrimi alıp evet olabilir o zaman şunu öneriyorum diyordu emekli oldu gitti bunlar dinlemiyor sorun ne bu sorun neden olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?