- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Niye kiizz nasil baktiIñslalah canım ama alttan miyane çok kötü asla yatırmam bi daha
Hamileymişim ebe kesin konuştu ultrosana görünür mu bilmem dedi ama doktor da görünür bence emin oldum valla haklıymışım çift çizgi doğru cıktı bakAllah razı olsun canım benim :)
Ya bi bisey hisederse hamile değilmişim eğer boşluk olursa da hamileymişim anlattı da baya aşağı el ile anlıyo tabi rahatsız edici durum ama dağdı mi eveyNiye kiizz nasil bakti
İyi doktor şans galiba bide para bazenn gidiyorsun gereksiz testlerden tonla para alıp çaresiz yolluyor. Bana da öyle dedi yaşın genç evet genç biliyorum evet bi tane var ama bu benim seçimim ben şimdi imkanı varsa olsun istiyorum geldim sana sormadım yapayım mı diye işte uğraşmamak amaçları bi daha gidince 1 sene oldu diyeceğim.Beni cok oyaladilar oyle doktorlar evliligimin 4. Ayindan beri kadin doguma gidegele bunaldim .her gittigimde de yasiniz genc bekleyin hic bir sorununuz yok diyip yolluyorlardi elibos .. cesit cesit doktorlara gittim grek özel gerek devlet cok gittim her turlu muyaneyi yaptilar alttan ustten ama en sonunda gittigim bir doktor amh testi istedi megersem amh dusukmus yumurta rezervim düşükmüş. 2 asilama yaptirdim negatif oldu . Bu ay da artik pes ettim macun aldim ona basladim .
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınsaolun kızlar Allah razı olsun ❣
canım yap bence ovu testi belli olmaz akıntıya göre
AyyyyyyyyyyyYa bi bisey hisederse hamile değilmişim eğer boşluk olursa da hamileymişim anlattı da baya aşağı el ile anlıyo tabi rahatsız edici durum ama dağdı mi evey
Cocugun var mi . Ben de oyle demistim 1 yillik evliyim diye halbuki degildimİyi doktor şans galiba bide para bazenn gidiyorsun gereksiz testlerden tonla para alıp çaresiz yolluyor. Bana da öyle dedi yaşın genç evet genç biliyorum evet bi tane var ama bu benim seçimim ben şimdi imkanı varsa olsun istiyorum geldim sana sormadım yapayım mı diye işte uğraşmamak amaçları bi daha gidince 1 sene oldu diyeceğim.
Senin neyin var canimAyyyyyyyyyyybebis icin herseye katlancaz
Benim neyim yok kiSenin neyin var canim
Lh tsh kaçtı en sonBenim neyim yok kiyumurta rezervim dusuk
Dur bakam ona biLh tsh kaçtı en son
CİCEKLERİM BEN BU AY OVÜ KULLANMADIM
1 aralık regl günümdü
Fakat dün yumurtlama belirtileri yasadım yani 11.gün.
Size bu belirtilerden bahsetmek istiyorum sahsen ben anlayabiliyorum belki sizlerede yararı olur.
BELİRTİLERİM SU SEKİLDEYDİ
Gögüs ve karında sislik siskinlik
Gögüslerde kılcal damar görüntüleri
Sol kalca bel agrısı yanması sol kasıkta cekme gerginlik hissi
Kadınlık duygularının baskın olması
Vajinal sıvı ve yogun beyaz akıntı
Ara ara regl olacakmıs gibi cokhafif sancılar
umarım kendinizi dinlerken isinize yarar
Tesekkürler
Oyu olursun canım bol bol dua ediyoruz ınslalh olucakBenim neyim yok kiyumurta rezervim dusuk
Aynen canım bulursun inşallah araştır internetten falanSağol yine de canım. On güne falan kalp atışı duyulur dedi işte. Bakacağım bulurum birini.
Anladım canım sen bilirsin o zamanCanım kan testi için geç kaldım daglik ocağı alıyormuş ama merkeze devlet hastahanesi den gelicek mis o da geç kaldım hem yinede verdim yarında gidicem bi emin olmak için gitrim
Benim lh 13 cıktı aslında yüksek mi bilmiyom da polistik over diyodu duyan bi doktorum demiyordu kist falan yoktu herhalde ondan demiyordu Insiliun troid denn yüksek diyodu yumurtlama geç oluyordu adet geç oluyordu çünkü hep denk gelmiyor du o da takip bile etmedim ama benDur bakam ona bi
Nasıl baktı alttan ultrason falanmıEbe alattan baktı kızlar ben hamileyim emin oldum için rahatladı çok şükür
Hayırlısı canım bakalımCumartesi ins vericem cnm
Ama bence faydalı o testler ben hiç stres yapmadım stres yapmana gerek yok normalmiş gibi davranıcaksınBugün oldum bende bakalım kart eşimde akşam sipariş vericem eşimde kızıyorne gerek var diye stres yapma diyor onlarla stres daha çok yaparsın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?