Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi doktor şans galiba bide para bazenn gidiyorsun gereksiz testlerden tonla para alıp çaresiz yolluyor. Bana da öyle dedi yaşın genç evet genç biliyorum evet bi tane var ama bu benim seçimim ben şimdi imkanı varsa olsun istiyorum geldim sana sormadım yapayım mı diye işte uğraşmamak amaçları bi daha gidince 1 sene oldu diyeceğim.

Bişi soracağım arkadaşlar ben hrnüz dr a gitmedim 5 hafta civarıyım lakin dün akşam inanılmaz kasık bel ağrım oldu böyle sıtma filan geldi birde az bişi kahverengimsi akıntı böyle olan var mı aranızda ve halen devam ediyor kasık ağrım yatıyorum ama grçmedi

Cocugun var mi . Ben de oyle demistim 1 yillik evliyim diye halbuki degildim 9 aylik falan evliydim o sıra

Kadınlık duyguları ne kız?

Bak tarihlerimiz aynıymış. Yumurtlamamız da aynı, bi de Zekta galiba yumurtlama gününde. Üçümüzün de aynı tarihlere geldi Çalışmalara başladınız umarım

Dur bakam ona bi
Benim lh 13 cıktı aslında yüksek mi bilmiyom da polistik over diyodu duyan bi doktorum demiyordu kist falan yoktu herhalde ondan demiyordu Insiliun troid denn yüksek diyodu yumurtlama geç oluyordu adet geç oluyordu çünkü hep denk gelmiyor du o da takip bile etmedim ama ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…