Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım normalmiş benim 6.haftam ama hala kasık ağrısı ara ara ağrıyor ayaklarını yüksek tut progestan kullan olmadı doktoruna söylede ben bile kullanıyorum iyice tutunana kadar

Benim lh 4.54 miş

Bikdigin eski yöntem el ile ebe Kontorl arkadaşım da doktora gitmiş sordum şimdi doktor ultrosana görmeyince alttan bakmış onada baya rahatsız edici cokmhemde ama olsun dağdı için rahat
Anladım valla ben olsam hiç elletirmezdim bekleyip kan verseydin keşke

Işte onunda o sıkıntısı var valla benim eşim de vermem diyodu allah gördü de verdi sana bugün bütün gün dua ederi allahın izniyle olur doktor ne diyo peki
Allah razi olsun vallaha gittigim doktorda 2 asilama yaptirdik tutmado gecen ay . O da bize demsti bu da tutmazsa tup bebege geceriz zaman kaybetmeden diye. Cunku yumurtalarim azmis yasima gore normalin altindaymis biraz

Allah razi olsun vallaha gittigim doktorda 2 asilama yaptirdik tutmado gecen ay . O da bize demsti bu da tutmazsa tup bebege geceriz zaman kaybetmeden diye. Cunku yumurtalarim azmis yasima gore normalin altindaymis biraz
Kız olmadı rapor alırsın devlet karşılıyor tüp bebek için en kötü yumurtan az diye ama gerek kalmadan olur inşllah

Önemli değil kuzm nasibim yokmş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…