Bikdigin eski yöntem el ile ebe Kontorl arkadaşım da doktora gitmiş sordum şimdi doktor ultrosana görmeyince alttan bakmış onada baya rahatsız edici cokmhemde ama olsun dağdı için rahatNasıl baktı alttan ultrason falanmı
Canım normalmiş benim 6.haftam ama hala kasık ağrısı ara ara ağrıyor ayaklarını yüksek tut progestan kullan olmadı doktoruna söylede ben bile kullanıyorum iyice tutunana kadarBişi soracağım arkadaşlar ben hrnüz dr a gitmedim 5 hafta civarıyım lakin dün akşam inanılmaz kasık bel ağrım oldu böyle sıtma filan geldi birde az bişi kahverengimsi akıntı böyle olan var mı aranızda ve halen devam ediyor kasık ağrım yatıyorum ama grçmedi
Benim lh 4.54 mişBenim lh 13 cıktı aslında yüksek mi bilmiyom da polistik over diyodu duyan bi doktorum demiyordu kist falan yoktu herhalde ondan demiyordu Insiliun troid denn yüksek diyodu yumurtlama geç oluyordu adet geç oluyordu çünkü hep denk gelmiyor du o da takip bile etmedim ama ben
Anladım valla ben olsam hiç elletirmezdim bekleyip kan verseydin keşkeBikdigin eski yöntem el ile ebe Kontorl arkadaşım da doktora gitmiş sordum şimdi doktor ultrosana görmeyince alttan bakmış onada baya rahatsız edici cokmhemde ama olsun dağdı için rahat
Çatlıyor demekki fsh kacBenim lh 4.54 miş
Insallllaaahh vallahaOyu olursun canım bol bol dua ediyoruz ınslalh olucak
Yarın gidiyorum canım ay valla çatlardım doğuda köy karakolundayım canım ben eşim den ötürü yarını beklemem lazimAnladım valla ben olsam hiç elletirmezdim bekleyip kan verseydin keşke
Catliyor mu oluyor degerlerim boyle oluncaÇatlıyor demekki fsh kac
Kız bazen tüp bebek yapan hemencij kalıyor o da çare tabiki ıñslalah bu ay kalırsın hamileInsallllaaahh vallahatup bebege gerek kalmaz umarim
Kiiizzz hic hazir degiliz maddi açıdan maneviyi geçtim artikKız bazen tüp bebek yapan hemencij kalıyor o da çare tabiki ıñslalah bu ay kalırsın hamile
Az bu yükselmiş ama sınırda tam benim değerlerim de 10 sınır normal değerlereCatliyor mu oluyor degerlerim boyle olunca
Fsh 10.13
Işte onunda o sıkıntısı var valla benim eşim de vermem diyodu allah gördü de verdi sana bugün bütün gün dua ederi allahın izniyle olur doktor ne diyo pekiKiiizzz hic hazir degiliz maddi açıdan maneviyi geçtim artik
Referansa gore yuksek gözükmüyor. Referqns araligi 1.09 - 20.05 yaziyorAz bu yükselmiş ama sınırda tam benim değerlerim de 10 sınır normal değerlere
Allah razi olsun vallaha gittigim doktorda 2 asilama yaptirdik tutmado gecen ay . O da bize demsti bu da tutmazsa tup bebege geceriz zaman kaybetmeden diye. Cunku yumurtalarim azmis yasima gore normalin altindaymis birazIşte onunda o sıkıntısı var valla benim eşim de vermem diyodu allah gördü de verdi sana bugün bütün gün dua ederi allahın izniyle olur doktor ne diyo peki
Hayirlisiyla sağlıkla kucağına alabilmeyide nasipetsin Rabbim canim benim4hafta 5 günlükmüş, keseyi gördük kızlar.
Tag yurmuta sayısı belli ediyor dimi doğruAllah razi olsun vallaha gittigim doktorda 2 asilama yaptirdik tutmado gecen ay . O da bize demsti bu da tutmazsa tup bebege geceriz zaman kaybetmeden diye. Cunku yumurtalarim azmis yasima gore normalin altindaymis biraz
TshTag yurmuta sayısı belli ediyor dimi doğru
Kuzm ben şimdi yazdm inşallah alrm cevp çok teşekkür ederim cancgzlarm mKardeşim instagramda çağrı gülümsere sordun mu muhakkak cevap verir gece bile olsa dönüş yapar hemen yaz sonuçlarını dmden at ona
Kız olmadı rapor alırsın devlet karşılıyor tüp bebek için en kötü yumurtan az diye ama gerek kalmadan olur inşllahAllah razi olsun vallaha gittigim doktorda 2 asilama yaptirdik tutmado gecen ay . O da bize demsti bu da tutmazsa tup bebege geceriz zaman kaybetmeden diye. Cunku yumurtalarim azmis yasima gore normalin altindaymis biraz
Önemli değil kuzm nasibim yokmşCanım gösteremedim ben.keseyi görünce heyecanlandım çok titremeye başladım. Sonra da doktor ben artık yeni gebeliklere bakmıyorum sadece tüp bebekle ilgileniyorum kendine yeni bir doktor bul falan dedi. Unuttum resmen o arada. Çok özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?