- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
Allah hakkımda hayrlısını etsnn ne diyeyim kuzm peki filmi gördü mü kuzmBerraAksa_K cnm ben dr a soledim ama bisey diyemem hastayi gormeden. Yanlis teshis olur bisy diyemem dedi
Amin insaAllah canim benim. Rabbim Ol dediyse olmustur insaAllah vakti saati geldiyse hersey oluyor. Biz biraz sabırsız oluyoruz ama buna insanlarda eklenince bunalima giriyoruz. Hayırlısı Allah'tan ❤Canım 1 yıl oldu banada lh yuksek denildi yumurta çatlamıyor du gev oluyordu yani çatlasa da eşimle biz açıkçası olmuyordu nöbet git devriye çıkıyor du ee hani çocuk istiyodum diyorum lh yuksek sende sorun dedi bana düşün ailesi sanki bi halt yapıyolar her gün bebek yokmu allah hepimize verecek inşallah bana da verdi mi bilmiyom valla saglik ocagundayim ebe baksın diye bekliyorum
Yok kuzm İstanbula gelmemAnladım canım ama Elazıgda yasıyormuşsun sen İstanbula gelebilme şansın varmı ki?
Tag ne kiTag yurmuta sayısı belli ediyor dimi doğru
Kuzm benm inanki en son olmak istedim tek şey bu ameliyat ama inanki başka çarem yok bu tüpler bni öldürdü her konu da hem ilişki hem regl de agrıdan ölüyorumBerraAksa_K canım sakın tek doktorla kalma başka doktorada gözük benim burda bildiğim iyi bi doktor yok ne yazıkki ama tanıdıklarıma sorarım onların iyi bildikleri varsa bi araştıralım hemen o ameliyatı olma lütfen iyi düşün herşeyi
Rapor nasil alinir bilmiyorumKız olmadı rapor alırsın devlet karşılıyor tüp bebek için en kötü yumurtan az diye ama gerek kalmadan olur inşllah
Allahımmm inşallah o mucizeyi bana amelyattan sonra açık desinler inşallah başka istegm yok İnşaAllahh almak zornda kalır dercesine gelmz inanki bi dr da tek sabit kalamadm ki hepsine gttim saylr ama işte hepsi aynı gözüküyor işte diyor tüplerde birinde geçiş var ama şişmiş sosis gbi ilerleme var dedi hepsiAslında filmde sıvı akışı birinde gayet iyi diğerinde biraz az görünüyor. Yani biri açık diğeri biraz yapışık gibi. İnşallah bakar yarın doktorum. Bence sen de başka doktorlara mutlaka göster çünkü benim doktorum için de çok iyi diyorlardı ve gittim bana tüp bebekle olur demişti. Ve tabi normal yolla oldu.
Çok sevindim canim Allah'ım sağlıkla kucağına alabilmeyi de nasip etsin inşaAllah bizleride Dua'na kat insaAllah canim hamisin duasi kabul olur derlerEbe alattan baktı kızlar ben hamileyim emin oldum için rahatladı çok şükür
Kız o asmaya gelmezsin inşallah ama araştırdım ben bi ara doktor sorarsın yönlediryolarRapor nasil alinir bilmiyorum
Kız ermeniyim ben dün kayıt oldum dün gece bana dua ettiler valla oldu bak eşimle yeni kavga etmiştim ağlamak dan oldum resmen işallah olucak hepinize her zaman dua edicem allah tez günde versinÇok sevindim canim Allah'ım sağlıkla kucağına alabilmeyi de nasip etsin inşaAllah bizleride Dua'na kat insaAllah canim hamisin duasi kabul olur derler❤
Iki ay bitkisele haazirladim kendimi ondan sonra tüpKız o asmaya gelmezsin inşallah ama araştırdım ben bi ara doktor sorarsın yönlediryolar
Yarın gidersin birşey kalmamışcanımYarın gidiyorum canım ay valla çatlardım doğuda köy karakolundayım canım ben eşim den ötürü yarını beklemem lazim
Gözünaydn kuzmKızlar bugün randevum vardı 8+2 olmuşuz şükür kalp atışını da duydum kese içinde bebisi de gördük 18 mm olmuş minnakim❣
Olucak inşllah canım yaş kaç seninIki ay bitkisele haazirladim kendimi ondan sonra tüp
Insallah canim olucak elbete nasip eder rabbim . 24 yasinmdayimOlucak inşllah canım yaş kaç senin
23 bende aynı sayılır yaşın cidden genç diyo doktorlar hep yaInsallah canim olucak elbete nasip eder rabbim . 24 yasinmdayim
Yasimizin gecmesini bekliyorlar heralde23 bende aynı sayılır yaşın cidden genç diyo doktorlar hep ya
InsaAllah kalmayacak canim neye inanirsak o surette bize dönüş yapıyor. Bizlerde o günleri gorecegizdir inşaAllah Rabbim'in izniyleInsallllaaahh vallahatup bebege gerek kalmaz umarim
Insallh vallaha normal yolla olacagina inaniyorum cunku saglikli bir tane yumurta,lazim dollenmesi icin macunla destek veriyorum bu ay inaniyorum eli bos donmiycrm bebek haberi alicam mucize kavuscam ben deInsaAllah kalmayacak canim neye inanirsak o surette bize dönüş yapıyor. Bizlerde o günleri gorecegizdir inşaAllah Rabbim'in izniyle❤
Kaç yıl oldu denyeliInsallh vallaha normal yolla olacagina inaniyorum cunku saglikli bir tane yumurta,lazim dollenmesi icin macunla destek veriyorum bu ay inaniyorum eli bos donmiycrm bebek haberi alicam mucize kavuscam ben de♥ annemle yusuf suresi okumaya basladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?