Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin insaAllah canim benim. Rabbim Ol dediyse olmustur insaAllah vakti saati geldiyse hersey oluyor. Biz biraz sabırsız oluyoruz ama buna insanlarda eklenince bunalima giriyoruz. Hayırlısı Allah'tan ❤

Kuzm benm inanki en son olmak istedim tek şey bu ameliyat ama inanki başka çarem yok bu tüpler bni öldürdü her konu da hem ilişki hem regl de agrıdan ölüyorum bir sürü dr sordm aynı cevabı aldm napam lazm dah bilmyorm

Allahımmm inşallah o mucizeyi bana amelyattan sonra açık desinler inşallah başka istegm yok İnşaAllahh almak zornda kalır dercesine gelmz inanki bi dr da tek sabit kalamadm ki hepsine gttim saylr ama işte hepsi aynı gözüküyor işte diyor tüplerde birinde geçiş var ama şişmiş sosis gbi ilerleme var dedi hepsi

Çok sevindim canim Allah'ım sağlıkla kucağına alabilmeyi de nasip etsin inşaAllah bizleride Dua'na kat insaAllah canim hamisin duasi kabul olur derler
Kız ermeniyim ben dün kayıt oldum dün gece bana dua ettiler valla oldu bak eşimle yeni kavga etmiştim ağlamak dan oldum resmen işallah olucak hepinize her zaman dua edicem allah tez günde versin

InsaAllah kalmayacak canim neye inanirsak o surette bize dönüş yapıyor. Bizlerde o günleri gorecegizdir inşaAllah Rabbim'in izniyle
Insallh vallaha normal yolla olacagina inaniyorum cunku saglikli bir tane yumurta,lazim dollenmesi icin macunla destek veriyorum bu ay inaniyorum eli bos donmiycrm bebek haberi alicam mucize kavuscam ben de annemle yusuf suresi okumaya basladik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…