Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha istekli oluyor ya insan hani detaylı yazmayayım dedimdi
dün gece bir is görmedik cicegim bu gece erken gelirse görmeyi düsünüyorum oda bir beklenti icinde olmadan sonrası yıkım oluyor bende malumunuz
İkinizinde batı 1ocakmıs döngülerimizde aynımı

Canim öncelikle insaAllah derdi veren Rabbim dermaninida verecektir insaAllah.. kadinlar kulubu sayfasinda dolanip durdugumdan gecenlerde adaçayı yağından bahsetmisler baya eski bir konuydu tüplerinden biri kapali kadin falan denemis hamile kalmis eskiler bunu yapıyormus acan kisi anlatmış nasil olduğunu, ama simdi senin durumunu fazla anlayamadim. Anladigim kadariyla tuplerde tikaniklik gibi bir durumun var gibi bu adacayi yagini 3,4 gun tampon yada pamuga 3 damla damlatip 4,5 saat vajina icinde bekletiyorsun sonrasinda 3. Gununde iltihap gibi akinti görenler olmus ayni sekilde ameliyat olacak durumda bir kiside yapmis gerek kalmamis yazmislar baya okudum du. Sonra birde soğanı firinda pişirip cucugunu cikarip koymayi soylemisler. Derdine derman olur mu bilmiyorum ama yazmak istedim anlamadigim icin soyluyeyim belki dogru anlamisimdir olurda faydası olur denersen diye dedim. Kusura bakma uzun oldu canim insaAllah tez zamanda Rabbim derman olsun

Hayırlısı olsun tez zamanda olsun inşllah

Kız anlıyor seni ya benimde öyle işte oldu biraz doktor diyo erken ben diyom çocuk valla allah hepimize anne olmayı nasip etsin bende insulin var düşük olma riski de var şimdide ona uğraş dur
Doktor bana dedi ama bunlar düşmeden kalma diye risk olur kesin düşer mi demiştim hayır ama risk var demişti kız valla ben yinede korunmadim

Kız anlıyor seni ya benimde öyle işte oldu biraz doktor diyo erken ben diyom çocuk valla allah hepimize anne olmayı nasip etsin bende insulin var düşük olma riski de var şimdide ona uğraş dur
Kadin olmak niye zor bu kadar ya ☹biri bitiyor biri basliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…