Benim baya oldu da ondan sordumKaç yıl oldu denyeli
Onumuzdeki mayista 2 yil olucakKaç yıl oldu denyeli
Senin ne kadar olduBenim baya oldu da ondan sordum
1.5 olmuş kix allah mayısa daha çok varOnumuzdeki mayista 2 yil olucak
Daha istekli oluyor ya insan hani detaylı yazmayayım dedimdiKadınlık duyguları ne kız?
Bak tarihlerimiz aynıymış. Yumurtlamamız da aynı, bi de @Zekta galiba yumurtlama gününde. Üçümüzün de aynı tarihlere geldiÇalışmalara başladınız umarım
1.5 falan herhalde benimdeSenin ne kadar oldu
1 yıl zaten doktor hiç ni şey yapmazmış normalde bırakın kendi olur dedi bana ama lh yüksek olunca canım sıkılmıştıSenin ne kadar oldu
Canim öncelikle insaAllah derdi veren Rabbim dermaninida verecektir insaAllah..Allahımmm inşallah o mucizeyi bana amelyattan sonra açık desinler inşallah başka istegm yok İnşaAllahh almak zornda kalır dercesine gelmz inanki bi dr da tek sabit kalamadm ki hepsine gttim saylr ama işte hepsi aynı gözüküyor işte diyor tüplerde birinde geçiş var ama şişmiş sosis gbi ilerleme var dedi hepsi
5 ay var1.5 olmuş kix allah mayısa daha çok var
Hayırlısı olsunDaha istekli oluyor ya insan hani detaylı yazmayayım dedimdi
dün gece bir is görmedik cicegim bu gece erken gelirse görmeyi düsünüyorum oda bir beklenti icinde olmadan sonrası yıkım oluyor bende malumunuz
İkinizinde batı 1ocakmıs döngülerimizde aynımı
Ayniyiz hemen hemem1.5 falan herhalde benimde
Kız anlıyor seni ya benimde öyle işte oldu biraz doktor diyo erken ben diyom çocuk valla allah hepimize anne olmayı nasip etsin bende insulin var düşük olma riski de var şimdide ona uğraş dur5 ay var
Doktor bana dedi ama bunlar düşmeden kalma diye risk olur kesin düşer mi demiştim hayır ama risk var demişti kız valla ben yinede korunmadimKız anlıyor seni ya benimde öyle işte oldu biraz doktor diyo erken ben diyom çocuk valla allah hepimize anne olmayı nasip etsin bende insulin var düşük olma riski de var şimdide ona uğraş dur
Kadin olmak niye zor bu kadar ya ☹Kız anlıyor seni ya benimde öyle işte oldu biraz doktor diyo erken ben diyom çocuk valla allah hepimize anne olmayı nasip etsin bende insulin var düşük olma riski de var şimdide ona uğraş dur
Doktorlar da artik ne desinleer . Nasipte varsa gelir her turluDoktor bana dedi ama bunlar düşmeden kalma diye risk olur kesin düşer mi demiştim hayır ama risk var demişti kız valla ben yinede korunmadim
yarın sorucam onu da daha ah ah şu çocuğu kucagımaa alsam biKadin olmak niye zor bu kadar ya ☹biri bitiyor biri basliyor
Amh 0.91 olan birisi normal yolla kalablir mi diye sorsan ya benim icinyarın sorucam onu da daha ah ah şu çocuğu kucagımaa alsam bi
Kocama diyorum hamileyim anneme dedin mi işte allah dan seninkican benimki gini değil kız ona dua etyarın sorucam onu da daha ah ah şu çocuğu kucagımaa alsam bi
Kocama diyorum hamileyim anneme dedin mi işte allah dan seninkican benimki gini değil kız ona dua et
Allahdan benim kocam gibi değil seninki ınslalh diyom yani bizimki türünün son örneği destek olmaz hiç umarım senin ki öyle degildirsonunu anlamadim ne demek istedigini .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?