Amin cnm. Yok kiz pislik hic bakmadi. Tel elimdeydi aciodm. Bisey diyemem dediAllah hakkımda hayrlısını etsnn ne diyeyim kuzm peki filmi gördü mü kuzm
Ha yok cok sukur o konuda cok sansliyim . Hatta cocuk olsun diye can atiyor cok istiyorAllahdan benim kocam gibi değil seninki ınslalh diyom yani bizimki türünün son örneği destek olmaz hiç umarım senin ki öyle degildir
Amin insaAllah canim benim Allah razi olsun. Evet sayfadaki kardeşlerimizin yüreklerinin güzelliğine bende inandığım için girmiştim. InsaAllah vakti gelince bizede nasip olacak inşaAllah ❤Kız ermeniyim ben dün kayıt oldum dün gece bana dua ettiler valla oldu bak eşimle yeni kavga etmiştim ağlamak dan oldum resmen işallah olucak hepinize her zaman dua edicem allah tez günde versin
Es destegi tabi ki cok onemli yaHamile kalayım diye uğraştım 1 yıldır adam annem de diyo eş desteği önemli calla6
Goruntu cok bulanik bisey gronmuoYok kızlar ya
Bizimki de olmuyor senin yüzüne diyodu ama şimdi şok mu oldu anlamdım erkeler işi rahat ya neyse ıñslalah tez günde ısteyen herkezin olsunn seninde tüp bebek gerek kalmadan bu ay olsun inşllahHa yok cok sukur o konuda cok sansliyim . Hatta cocuk olsun diye can atiyor cok istiyor
Sağol canım inşllah
Kiiizzz cokk erken uzulmek icin daha 10 gunun var adet tarihine sacmalama simdiden yumurtan catlamis demekkki iliskiye devaaammkkeeYok kızlar ya
InsalllaahhhhhBizimki de olmuyor senin yüzüne diyodu ama şimdi şok mu oldu anlamdım erkeler işi rahat ya neyse ıñslalah tez günde ısteyen herkezin olsunn seninde tüp bebek gerek kalmadan bu ay olsun inşllah
Diğer kızlara inşllah tez vakit de artık allah müslümanın müslümana duasını kabul eder hepimize allah evlat versin sınamasınSağol canım inşllah
Edicem sana hep dua herkeze edicem üzülme sakın olucak allahın izniyleInsalllaahhhhh
Yaaa allah razi olsunEdicem sana hep dua herkeze edicem üzülme sakın olucak allahın izniyle
Daha istekli oluyor ya insan hani detaylı yazmayayım dedimdi
dün gece bir is görmedik cicegim bu gece erken gelirse görmeyi düsünüyorum oda bir beklenti icinde olmadan sonrası yıkım oluyor bende malumunuz
İkinizinde batı 1ocakmıs döngülerimizde aynımı
Canım üzülme erken yapmısta olabilirsin hemen geçmez yani sonucta bekle az dahaYok kızlar ya
Olacak insaAllah canim benim agustostan beri uzaktan takip ettigim kadar ne kadar ugras verdigini biliyorum ve inanıyorum ki Rabbim hayirlisiyla nasip edecek. Kullandiginiz macunu arkadasimda kullanmisti fsh'si 23 ten 5 düşmüştü insaAllah sizlerede faydasi olacaktir. Inanmak basarmanin yarisiymis insaAllah Rabbim yakin zamanda bizlere de o mucizeyi nasip etsin. Rabbim kabul etsin insaAllah canim benim❤Insallh vallaha normal yolla olacagina inaniyorum cunku saglikli bir tane yumurta,lazim dollenmesi icin macunla destek veriyorum bu ay inaniyorum eli bos donmiycrm bebek haberi alicam mucize kavuscam ben de♥ annemle yusuf suresi okumaya basladik
Agzindan bal damliyor, Amin canim benim ❤Detaylı yazma, taytlı yaz anlarız
Benim döngüm kısa canım, 27 si bat normalde. Ama erken yumurtlama oldu bakalım.Hamilelerimiz çoğaldı yalnız, inşallah yeni yıla topluca hamile olarak gireriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?