Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız ermeniyim ben dün kayıt oldum dün gece bana dua ettiler valla oldu bak eşimle yeni kavga etmiştim ağlamak dan oldum resmen işallah olucak hepinize her zaman dua edicem allah tez günde versin
Amin insaAllah canim benim Allah razi olsun. Evet sayfadaki kardeşlerimizin yüreklerinin güzelliğine bende inandığım için girmiştim. InsaAllah vakti gelince bizede nasip olacak inşaAllah ❤ bundan sonra minnagina odaklan suan ondan onemli borsey yok moralini yüksek tut hersey yolunda olsun insaAllah ve Rabbim saglikla kucağına alabilmeyi de nasip etsin canim benim

Ha yok cok sukur o konuda cok sansliyim . Hatta cocuk olsun diye can atiyor cok istiyor
Bizimki de olmuyor senin yüzüne diyodu ama şimdi şok mu oldu anlamdım erkeler işi rahat ya neyse ıñslalah tez günde ısteyen herkezin olsunn seninde tüp bebek gerek kalmadan bu ay olsun inşllah

Detaylı yazma, taytlı yaz anlarız

Benim döngüm kısa canım, 27 si bat normalde. Ama erken yumurtlama oldu bakalım. Hamilelerimiz çoğaldı yalnız, inşallah yeni yıla topluca hamile olarak gireriz

Olacak insaAllah canim benim agustostan beri uzaktan takip ettigim kadar ne kadar ugras verdigini biliyorum ve inanıyorum ki Rabbim hayirlisiyla nasip edecek. Kullandiginiz macunu arkadasimda kullanmisti fsh'si 23 ten 5 düşmüştü insaAllah sizlerede faydasi olacaktir. Inanmak basarmanin yarisiymis insaAllah Rabbim yakin zamanda bizlere de o mucizeyi nasip etsin. Rabbim kabul etsin insaAllah canim benim❤ Eylülde bir cok sure bende okumustum bu ay tekrardan baslamayi düşünüyorum insaAllah benim mucizemide hayirlisiyla nasip etsin Rabbim

Merhaba kizlar beyaz ve kokusuz akinti neden olur ki
Her gun oluyor yani ne ovulyasyon ne de hamilelik belirtisi diyil baska neden olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…