- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Yyaaa Allaha razi olsun gercekten boyle gaz vrrici guzel seyler okumak insani kendine getiriyorOlacak insaAllah canim benim agustostan beri uzaktan takip ettigim kadar ne kadar ugras verdigini biliyorum ve inanıyorum ki Rabbim hayirlisiyla nasip edecek. Kullandiginiz macunu arkadasimda kullanmisti fsh'si 23 ten 5 düşmüştü insaAllah sizlerede faydasi olacaktir. Inanmak basarmanin yarisiymis insaAllah Rabbim yakin zamanda bizlere de o mucizeyi nasip etsin. Rabbim kabul etsin insaAllah canim benim❤Eylülde bir cok sure bende okumustum bu ay tekrardan baslamayi düşünüyorum insaAllah benim mucizemide hayirlisiyla nasip etsin Rabbim ❤
Aynen cnm demekkki Oyle cnmKiiizzz cokk erken uzulmek icin daha 10 gunun var adet tarihine sacmalama simdiden yumurtan catlamis demekkki iliskiye devaaammkkee
Aynen cnm haftaya kan verecgm zaten o zaman hamılelık te isterim cnmCanım üzülme erken yapmısta olabilirsin hemen geçmez yani sonucta bekle az daha
Evet kııızlar ya akıntımda yoğun geldi 2 kere vücudum bana mesaj gönderiyoor bugün çalışmalara başlıyorumKadınlık duyguları ne kız?
Bak tarihlerimiz aynıymış. Yumurtlamamız da aynı, bi deZekta galiba yumurtlama gününde. Üçümüzün de aynı tarihlere geldi Çalışmalara başladınız umarım
Tüp bağlanınca nasıl gebelik olacakki bu sıvıların alınmasının başka yolu yokmuKuzm benm inanki en son olmak istedim tek şey bu ameliyat ama inanki başka çarem yok bu tüpler bni öldürdü her konu da hem ilişki hem regl de agrıdan ölüyorumbir sürü dr sordm aynı cevabı aldm napam lazm dah bilmyorm
Kız ben sana dedimya sen hala inanma :))Hamileymişim ebe kesin konuştu ultrosana görünür mu bilmem dedi ama doktor da görünür bence emin oldum valla haklıymışım çift çizgi doğru cıktı bak
Ya cok tatlisin ne cabuk toparladınAynen cnm demekkki Oyle cnm
Tesekkürler insallah balamHayırlısı olsuntez zamanda olsun inşllah
TAYTLI KADINSAL DUYGULARRRDetaylı yazma, taytlı yaz anlarız
Benim döngüm kısa canım, 27 si bat normalde. Ama erken yumurtlama oldu bakalım.Hamilelerimiz çoğaldı yalnız, inşallah yeni yıla topluca hamile olarak gireriz
Bu dönemde moral gerek zaten ki burada birbirimize moral olabiliyorsak ne mutluYyaaa Allaha razi olsun gercekten boyle gaz vrrici guzel seyler okumak insani kendine getiriyorolucak olucak nasip edicek Rabbim bizlere de . Daha buyuk aci vermesin yeter ki saglikli hayirli eli ayagi duzgun bir bebegimiz olsun insanlarin dertlerine bakiyorum da sonra kendi derdime bakiyorum cok şükür diyorum cok sukur Rabbim benim imtihanimi bu sekilde sectigi icin ♥♥ dagina gore kar veriyor rabbim bizlere kaldiramiycagimiz yuk vermez evelallah♥ Insalllllaahhh cok yurekten istiyorum bebisimizin olmasini yeni yile keske bebek haberi ile giris yapsak ❤
Evet kııızlar ya akıntımda yoğun geldi 2 kere vücudum bana mesaj gönderiyoor bugün çalışmalara başlıyorumsizde başlayın
TAYTLI KADINSAL DUYGULARRR
Aminnnn insallah cicegim cok güzel olurdu
Aynen canımmAynen cnm haftaya kan verecgm zaten o zaman hamılelık te isterim cnm
Ne demek ya hepinize yer vaer her zaman ❤Bu dönemde moral gerek zaten ki burada birbirimize moral olabiliyorsak ne mutluinsan imtihanda olduğunu unutmadığı sürece huzuru oluyor ama ne zaman imtihani unutsan sikinti artiyor. Cok doğru Rabbim kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemez ayrica dermansiz dert vermez. Hayat sadece Nasip.. insan nasibindekini yer ve gider. Sadece zaman bizlerede verecek Rabbim ama sadece vakti gelmedi, gelmediği içinde sadece o surec icinde birseylerle de imtihan veriyoruz, insaAllah olacak canim benim senin gönlüne düşüren Rabbim muradini da nasip edecek ❤ Dua'nda bana da yer verir misin ❤
Lutfen
Hadi döllensin inşallah
Lutfentaytlar benden sorulur nasil istersiniz transparan mi olsun neon renklerde mi olsun yoksa duz kışlık kalin yünlü tayt mi olsun
Kızlar ya eşimin doğum günü 4 ocakta hediye düşünüyorum kaç gündür dün hayal ettimde eğer hamile kalırsam bi kutu hazırlicam küçük içine bebek ayakkabısı alıp bi not yazmak istiyorum “iyi ki doğdun baba annemin sana verebileceği en güzel hediye benmişim öyle söyledi “ :) diye öyle içim ısındıki bu hayale sizinle paylaşmak istedim
Allan razi olsun canim benimNe demek ya hepinize yer vaer her zaman ❤♥ ne zaman dua etsem illaki hamile kalmak isteyen tum musluman kadinlara da nasip eyle diye dua ederim her zaman kendim icin ne istiyorsam müslüman kardeslerim icin de her zaman isterim
Bende de hep olurdu. Normal sanırım, doktorlar hiç önemsememişti ben de doğal karsiliyordum artık.Merhaba kizlar beyaz ve kokusuz akinti neden olur ki
Her gun oluyor yani ne ovulyasyon ne de hamilelik belirtisi diyil baska neden olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?