Bence oda sana bi hediye hatta en güzel hediye :)Çok güzel düşünmüşsün canım. Benim de 9 Ocak, eğer olursa bende kendi kendime hediye vermiş olucam
Bunlar hep macun kafasiHepsinin dönemi var canım. Yumurtlama zamanı transparan, hamilelik haberini beklerken neon renkler ve regl zamanı kalın yünlü olanlardan kullanmalıyız
Macun bizi çok etkiledi galiba
Kızlar ya eşimin doğum günü 4 ocakta hediye düşünüyorum kaç gündür dün hayal ettimde eğer hamile kalırsam bi kutu hazırlicam küçük içine bebek ayakkabısı alıp bi not yazmak istiyorum “iyi ki doğdun baba annemin sana verebileceği en güzel hediye benmişim öyle söyledi “ :) diye öyle içim ısındıki bu hayale sizinle paylaşmak istedim
Yaaa insaAllah hayırlısıyla hayalin Dua olur da gerçeğini nasip eder Rabbim canım benim ❤
Her gunmu oluyordu canim?Bende de hep olurdu. Normal sanırım, doktorlar hiç önemsememişti ben de doğal karsiliyordum artık.
Amin insaAllah canim benimAllah razı olsun ya inşallah inşallah bekleyen herkese hepimize nasip etsin bu güzelliği
Evet kız valla inşllah sende çalışmalarının başarısını görürsün tez zamanda bence bu ay sende hamile olursun allahın izniyleKız ben sana dedimya sen hala inanma :))
Kız ne gzuel ıñslalah olur yaa olucak ama ıñslalah ezan okunuyor bak şuan dua ediyorum ısteyen herkeze versin allah olmayacak şeyi hayal ettimezmis olucak ınslalhKızlar ya eşimin doğum günü 4 ocakta hediye düşünüyorum kaç gündür dün hayal ettimde eğer hamile kalırsam bi kutu hazırlicam küçük içine bebek ayakkabısı alıp bi not yazmak istiyorum “iyi ki doğdun baba annemin sana verebileceği en güzel hediye benmişim öyle söyledi “ :) diye öyle içim ısındıki bu hayale sizinle paylaşmak istedim
Ya şuan senin de hamile kalmanı çok istiyorum hamile olduğumu ilk öğrenen kişi sen oldunKız ne gzuel ıñslalah olur yaa olucak ama ıñslalah ezan okunuyor bak şuan dua ediyorum ısteyen herkeze versin allah olmayacak şeyi hayal ettimezmis olucak ınslalh
Ya şuan senin de hamile kalmanı çok istiyorum hamile olduğumu ilk öğrenen kişi sen oldunburdaki herkez olsun lütfen ya isteyene ver allahım.saglikla
Evet kız valla inşllah sende çalışmalarının başarısını görürsün tez zamanda bence bu ay sende hamile olursun allahın izniyle
Kız seni yerim yaa Allah razı olsun inşallah güzel kalbinden geçen olurKız ne gzuel ıñslalah olur yaa olucak ama ıñslalah ezan okunuyor bak şuan dua ediyorum ısteyen herkeze versin allah olmayacak şeyi hayal ettimezmis olucak ınslalh
Herkese merhaba kızlar benim sat 01.12 bat 27.12 bu ay sanki ovülasyon adetten sonra hemen oldu öyle hissettim ama programa göre yumurtlama asıl bugün sizce hangisi doğrudur ?
Canım uygulamaya çok güvenme sonuçta her ay aynı gün yumurtlamıyoruz bende mesela bu ay erken başladı yunurtlama oldu olucak gibi uygulamaya göre en az 1 hafta var dahaHerkese merhaba kızlar benim sat 01.12 bat 27.12 bu ay sanki ovülasyon adetten sonra hemen oldu öyle hissettim ama programa göre yumurtlama asıl bugün sizce hangisi doğrudur ?
Hissettiğin şeyler neydi? Yumurta akı gibi akıntın varsa doğrudur. Benimde seninle ay ı tarihlerde. Dün pik oldu, bugün çatlamıştı.
Çok güzel canım inşallah gerçekleştirirsinKızlar ya eşimin doğum günü 4 ocakta hediye düşünüyorum kaç gündür dün hayal ettimde eğer hamile kalırsam bi kutu hazırlicam küçük içine bebek ayakkabısı alıp bi not yazmak istiyorum “iyi ki doğdun baba annemin sana verebileceği en güzel hediye benmişim öyle söyledi “ :) diye öyle içim ısındıki bu hayale sizinle paylaşmak istedim
Demek ki değişiyor vücudumuzu biz daha iyi tanırız bence yumurtlama günüm bugün değil mesela ama yine de kaçırmayayımCanım uygulamaya çok güvenme sonuçta her ay aynı gün yumurtlamıyoruz bende mesela bu ay erken başladı yunurtlama oldu olucak gibi uygulamaya göre en az 1 hafta var daha
Hamile değilken her gün oluyordu. Sonra bu adet ortası birden kesildi ve şüphelendim. Bende o beyaz akıntının kesilmesi gebelik belirtisiymiş. Şimdi bazı günler az az oluyor.Her gunmu oluyordu canim?
Adet oncesi ovulyasyon zamanı hamilelikte normal olduğunu biliyorum ama her gun olmasi
Canimm cok guzel bi hayal allahim insallah gercegini nasip eder, ben de ayni boyle kucuk hediyeli bi suprizin hayalini kuruyorum hepKızlar ya eşimin doğum günü 4 ocakta hediye düşünüyorum kaç gündür dün hayal ettimde eğer hamile kalırsam bi kutu hazırlicam küçük içine bebek ayakkabısı alıp bi not yazmak istiyorum “iyi ki doğdun baba annemin sana verebileceği en güzel hediye benmişim öyle söyledi “ :) diye öyle içim ısındıki bu hayale sizinle paylaşmak istedim
Tebrik ederim canim InwaAllah sagsalim kucagina alirsinHamile değilken her gün oluyordu. Sonra bu adet ortası birden kesildi ve şüphelendim. Bende o beyaz akıntının kesilmesi gebelik belirtisiymiş. Şimdi bazı günler az az oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?