Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok güzel canım inşallah gerçekleştirirsin bende güya hep sürpriz yapmak istedim ama o an olmadı heyecandan insan duramıyor bekleyemiyor inşallah sen beklersin
Bilmiyorum ya olursa beklicem kafama koydum yani bi şekilde :))

Canlar adetimin 5. günü bugün.ovu testini ne zaman yapmaya basliyim.ilk kez yapicam da hiç bilmiyorum.bugun başlasam mı erken mi.bu arada ilk kez macunu kullandım 5. günde başladim geç kaldım biraz.ay o ne öyle siz nasıl yiyorsunuz bogurdum resmen bir de o kaşık küçücük içindeki.1 çay kaşığı mi ölçü

Tebrik ederim canim InwaAllah sagsalim kucagina alirsin
O zaman bir problem yaratacak bisey deyilmiş bu akinti
Teşekkür ederim. Kokusu yoksa, kaşıntı yapmıyorsa bir sorun değil bildiğim kadarıyla ama yine de bir doktordan duymak isterseniz gittiginiz bir muayenede sorun.

Ben 7. Gün ve 10. Gün yapmıştım canım. 11. Gün pik olmuştu. İstersen sende kaçırmamak için yarın başla. Normalde adet bitince başlayın diyorlar kaçmasın diye yumurtlama. Hangi testten aldın sen canım?

Ay macunu sorma ya, iki kere yedim ikisinde de kusmamak için kendimi zor tuttum. Boğazıma gelir gelmez geri gidiyodu. Sonra baktım yumurtlama akıntısı var, kullanmayı kestim. @Nana2222 duymasın, almaktan vazgeçicek sonunda.

Başla istersen canım bende kaçırıyodum az kalsın :)) macunun tadı çok kötü değil ya ben yiyorum paşa paşa zaten işime yarıyosa bişey zehir olsa yerim onu

Lh yüksek olup hamile kalan yokmu ya ben artık kendimden şüpheleniyorum kan testi kesin sonuç ya ondan böyle yapıyor

Bugün ve iki gün daha değerlendir canım. Ovülasyon testin var mı?

Ovulasyon testim yok canım ama bu ay bu kadar hissetmeme rağmen tutmazsa diğer ay alırım ve benim gerçekten çok belirgin oluyor :) adet günüm gelsin hayırlısıyla testimi yapayım ya günler geçmiyor sanki

Ovulasyon testim yok canım ama bu ay bu kadar hissetmeme rağmen tutmazsa diğer ay alırım ve benim gerçekten çok belirgin oluyor :) adet günüm gelsin hayırlısıyla testimi yapayım ya günler geçmiyor sanki

Öyle yaparsın o zaman canım. Bende hissetmiştim sonra ovülasyon testiyle onaylamış oldum.

Macun neymiş merak ettim kızlar:)

Clife bitkisel macun, hormonlara iyi geliyomuş. Kullanan herkes memnun ve hamile kalanlar var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…