Bilmiyorum ya olursa beklicem kafama koydum yani bi şekilde :))Çok güzel canım inşallah gerçekleştirirsinbende güya hep sürpriz yapmak istedim ama o an olmadı heyecandan insan duramıyor bekleyemiyor inşallah sen beklersin
Bencede canım :)Demek ki değişiyor vücudumuzu biz daha iyi tanırız bence yumurtlama günüm bugün değil mesela ama yine de kaçırmayayım
inşallah ya anı olarak kalıcak şeyler bunlar :)Canimm cok guzel bi hayal allahim insallah gercegini nasip eder, ben de ayni boyle kucuk hediyeli bi suprizin hayalini kuruyorum hep ☺
Canım yumurta akı gibi akıntı ve kasık ağrısı vardı ama bugünü de kaçırmayayım dimi her ihtimale karşı
Teşekkür ederim. Kokusu yoksa, kaşıntı yapmıyorsa bir sorun değil bildiğim kadarıyla ama yine de bir doktordan duymak isterseniz gittiginiz bir muayenede sorun.Tebrik ederim canim InwaAllah sagsalim kucagina alirsin
O zaman bir problem yaratacak bisey deyilmiş bu akinti
Canlar adetimin 5. günü bugün.ovu testini ne zaman yapmaya basliyim.ilk kez yapicam da hiç bilmiyorum.bugun başlasam mı erken mi.bu arada ilk kez macunu kullandım 5. günde başladim geç kaldım biraz.ay o ne öyle siz nasıl yiyorsunuz bogurdum resmenbir de o kaşık küçücük içindeki.1 çay kaşığı mi ölçü
Yapacak bırsey yok cnm hayırlısıYa cok tatlisin ne cabuk toparladın
Hadi inşallah canımmBilmiyorum ya olursa beklicem kafama koydum yani bi şekilde :))
Başla istersen canım bende kaçırıyodum az kalsın :)) macunun tadı çok kötü değil ya ben yiyorum paşa paşa zaten işime yarıyosa bişey zehir olsa yerim onuCanlar adetimin 5. günü bugün.ovu testini ne zaman yapmaya basliyim.ilk kez yapicam da hiç bilmiyorum.bugun başlasam mı erken mi.bu arada ilk kez macunu kullandım 5. günde başladim geç kaldım biraz.ay o ne öyle siz nasıl yiyorsunuz bogurdum resmenbir de o kaşık küçücük içindeki.1 çay kaşığı mi ölçü
Sağol canım ınslalh olucak yaz bana mutlakaKız seni yerim yaa Allah razı olsun inşallah güzel kalbinden geçen olur
Tamam kuzum inşallahSağol canım ınslalh olucak yaz bana mutlaka
Amin hAllahım kimsenin kucağını boş bırakmasın allahım isteyen herkese versin inşallah hepimiz hamile kalırız
Kocama dedimTamam kuzum inşallah
Hâlâ inanmadı emin misin diyoAmin h
Kocama dedim
Bugün ve iki gün daha değerlendir canım. Ovülasyon testin var mı?
Başla istersen canım bende kaçırıyodum az kalsın :)) macunun tadı çok kötü değil ya ben yiyorum paşa paşa zaten işime yarıyosa bişey zehir olsa yerim onu
Instgram da var satışı dün öğrendim bendeMacun neymiş merak ettim kızlar:)
Ovulasyon testim yok canım ama bu ay bu kadar hissetmeme rağmen tutmazsa diğer ay alırım ve benim gerçekten çok belirgin oluyor :) adet günüm gelsin hayırlısıyla testimi yapayım ya günler geçmiyor sanki
Macun neymiş merak ettim kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?