- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
canım testin zaten bağırıyorduEbe alattan baktı kızlar ben hamileyim emin oldum için rahatladı çok şükür
sağol kuzum iyiyim düne göre şükür Rabbim sağlığımızı almasın vala çok zorGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın
saol canım darısı size insAllahGözünaydn kuzm
Oda şokundadır kuzum sıkma canınıHâlâ inanmadı emin misin diyo
Canım içinde çam balı hayıt otu aslan pençesi ada çayı falan var bir çok kadın hastalığına iyi geliyor hatta hiç bi sorunu olmayanlarada iyi geliyorMacun neymiş merak ettim kızlar:)
Testte baya silik vardı yanlıs değildir mersk etmeLh yüksek olup hamile kalan yokmu ya ben artık kendimden şüpheleniyorum kan testi kesin sonuç ya ondan böyle yapıyor
Aynen canım aminnnncanım testin zaten bağırıyordugözün aydın sağlıkla devam etsin insAllah
sağol kuzum iyiyim düne göre şükür Rabbim sağlığımızı almasın vala çok zor
saol canım darısı size insAllah❤
Alttan bakiyorlar mutlaka yumurta durumunu öğrenmek icin igreenc bisey ama mecbur olunca baktiriyorsun .Selam kızlar
Benim bugün lekem geldi
Adete 3 gün vardı tüm umutlarım gitti
Çünkü adet hep böyle geliyor benim
Bir yandan da bel ve kasık ağrısı devam ediyor böyle olmazdı normalde
Çok moralim bozuktu ama toparladım kendimi
C life macun aldım bende bugün
Gelir gelmez başlayacağım
Cumartesi gününe de randevu aldım doktora
Eğer adet olursam tam 2.günü olacak hormonlarıma bakılır diye
Adetliyken alttan bakıyorlarmı kızlar yoksa sadece kanmı alınıyor
Hayırlısı olsun canım yinede belli olmaz. Bekle bakalımSelam kızlar
Benim bugün lekem geldi
Adete 3 gün vardı tüm umutlarım gitti
Çünkü adet hep böyle geliyor benim
Bir yandan da bel ve kasık ağrısı devam ediyor böyle olmazdı normalde
Çok moralim bozuktu ama toparladım kendimi
C life macun aldım bende bugün
Gelir gelmez başlayacağım
Cumartesi gününe de randevu aldım doktora
Eğer adet olursam tam 2.günü olacak hormonlarıma bakılır diye
Adetliyken alttan bakıyorlarmı kızlar yoksa sadece kanmı alınıyor
Bende bugün yaptım negatif çıktıYok kızlar ya
Evet kuzum herseyin hayırlısıAynen canımm
Goruntu bozuk gbı ama negatif cnm negatıf barız belli idiGoruntu cok bulanik bisey gronmuo
Olsun canım onu kutlıcagınız zamanlarda gelir inşallahKızlar demıstım esımın dogum günü ve bende böyle bir ortam hazırladım kızlar eşim çok begendı kızlar hamılelık testını pozitif olmadı ama hersey guzeldı❤
Amın kuzum inşallah inşallah kuzum beklıyrm belkı yıl bası sürprizi olur kutlamayı bızde lafta işte yıl başı isterse bin sene geçsin tarıhler önemli dgl bnm için yanımda duran önemli bebegım benm içinOlsun canım onu kutlıcagınız zamanlarda gelir inşallah
Bizim doğum günleri de Ocak ayında ah ne hayaller kurmuştum bendeKızlar ya eşimin doğum günü 4 ocakta hediye düşünüyorum kaç gündür dün hayal ettimde eğer hamile kalırsam bi kutu hazırlicam küçük içine bebek ayakkabısı alıp bi not yazmak istiyorum “iyi ki doğdun baba annemin sana verebileceği en güzel hediye benmişim öyle söyledi “ :) diye öyle içim ısındıki bu hayale sizinle paylaşmak istedim
Benim fsh da 20 İnşallah benimkini de düşürürOlacak insaAllah canim benim agustostan beri uzaktan takip ettigim kadar ne kadar ugras verdigini biliyorum ve inanıyorum ki Rabbim hayirlisiyla nasip edecek. Kullandiginiz macunu arkadasimda kullanmisti fsh'si 23 ten 5 düşmüştü insaAllah sizlerede faydasi olacaktir. Inanmak basarmanin yarisiymis insaAllah Rabbim yakin zamanda bizlere de o mucizeyi nasip etsin. Rabbim kabul etsin insaAllah canim benim❤Eylülde bir cok sure bende okumustum bu ay tekrardan baslamayi düşünüyorum insaAllah benim mucizemide hayirlisiyla nasip etsin Rabbim ❤
Kocaman amiiinInsallh vallaha normal yolla olacagina inaniyorum cunku saglikli bir tane yumurta,lazim dollenmesi icin macunla destek veriyorum bu ay inaniyorum eli bos donmiycrm bebek haberi alicam mucize kavuscam ben de♥ annemle yusuf suresi okumaya basladik
Yaa kıyamam nasıl heyecanlanmıştımCanım gösteremedim ben.keseyi görünce heyecanlandım çok titremeye başladım. Sonra da doktor ben artık yeni gebeliklere bakmıyorum sadece tüp bebekle ilgileniyorum kendine yeni bir doktor bul falan dedi. Unuttum resmen o arada. Çok özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?