Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim fsh da 20 İnşallah benimkini de düşürür
Dediğim gibi arkadaşımın 23 tü 5e düşmüştü ve macunu kullandiktan sonra düşmüştü sonrasinda da eylul de yumurta uyarilmasi icin göbekten igne ile hamile kaldi suan erkek bebek bekliyor umut her zaman var yeter ki inanin, Rabbim sizede şifa versin inşaAllah benim gibi tüm isteyen kardeşlerimize de hayırlısıyla bu güzel duyguyu nasip etsin canim benim ❤

Amiin canım benim sana bana isteyen herkese hayırlı evlat versin hayırlı anne baba olmayı nasip etsin Rabbim

Aynen canım benim bende hep öyle diyodum hiç beklemediğim anda oldu inşallah sende bu yapıcaksın bebiş sürpriziniii

Insallah doktor bana da öyle bir tedavi öngörür şuan maddi manevi hazır değilim tüp bebeğe

Insallah doktor bana da öyle bir tedavi öngörür şuan maddi manevi hazır değilim tüp bebeğe
Arkadasimda 2 buçuk sene sonunda melegine kavuştu insaAllah seninde ve tüm buradaki kardeşlerimizin de hayırlısıyla olacak sadece vakti gelmedi. InsaAllah Rabbim sifalandirir da düşer canim benim Dua'cinim❤

Arkadasimda 2 buçuk sene sonunda melegine kavuştu insaAllah seninde ve tüm buradaki kardeşlerimizin de hayırlısıyla olacak sadece vakti gelmedi. InsaAllah Rabbim sifalandirir da düşer canim benim Dua'cinim❤
Allah razı olsun burda hepimiz dua kardeşiyiz

Bunların hepsini yaptm kuzmm 1.5 yıldr yapıp durdm bunu ve benzerlerini hemde kaç kere Allah demekki nasibini yazmamş kuzm hayla gözkyor bu tıkanıklık değil bu sıvı birikmesi

Tam pik değil gibi canım sanki
Merhabalar bu ay bende biegebeningünlüğü ovulasyon testi ile değerlendirdim günleri de acaba siz o testle kaçıncı denemede hamile kaldınız? Genel olarak herkes ilk ayında olumlu sonuç almış.suan hamilesiniz sanırım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar demıstım esımın dogum günü ve bende böyle bir ortam hazırladım kızlar eşim çok begendı kızlar hamılelık testını pozitif olmadı ama hersey guzeldı

Nice senelere enişte beye. Çok güzel olmuş canım eline sağlık. Pozitif günlerde gelicek inşallah çok yakında hayırlısıyla. Yeni yıl, yeni umutlar demek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…