- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Anemle okuyoruz insallah 7 gun boyunca her gun 7 tane yusuf suresi okumaya basladikKocaman amiiinbu ay ben de Yusuf süresi ve yatsı sonrası 41 Yasin e başlayacağım İnşallah
Dediğim gibi arkadaşımın 23 tü 5e düşmüştü ve macunu kullandiktan sonra düşmüştü sonrasinda da eylul de yumurta uyarilmasi icin göbekten igne ile hamile kaldi suan erkek bebek bekliyor umut her zaman var yeter ki inanin, Rabbim sizede şifa versin inşaAllah benim gibi tüm isteyen kardeşlerimize de hayırlısıyla bu güzel duyguyu nasip etsin canim benim ❤Benim fsh da 20 İnşallah benimkini de düşürür
Toplam 49 mu olmalıymış kuzum bana da anlat heleAnemle okuyoruz insallah 7 gun boyunca her gun 7 tane yusuf suresi okumaya basladik♥
Can yakıyormu kuzum ?Alttan bakiyorlar mutlaka yumurta durumunu öğrenmek icin igreenc bisey ama mecbur olunca baktiriyorsun .
Amiin canım benim sana bana isteyen herkese hayırlı evlat versin hayırlı anne baba olmayı nasip etsin RabbimDediğim gibi arkadaşımın 23 tü 5e düşmüştü ve macunu kullandiktan sonra düşmüştü sonrasinda da eylul de yumurta uyarilmasi icin göbekten igne ile hamile kaldi suan erkek bebek bekliyor umut her zaman var yeter ki inanin, Rabbim sizede şifa versin inşaAllah benim gibi tüm isteyen kardeşlerimize de hayırlısıyla bu güzel duyguyu nasip etsin canim benim ❤
Aynen canım benim bende hep öyle diyodum hiç beklemediğim anda oldu inşallah sende bu yapıcaksın bebiş sürpriziniiiAmın kuzum inşallah inşallah kuzum beklıyrm belkı yıl bası sürprizi olur kutlamayı bızde lafta işte yıl başı isterse bin sene geçsin tarıhler önemli dgl bnm için yanımda duran önemli bebegım benm için
Yusuf suresi günde 7 kere mi okunuyor ?Anemle okuyoruz insallah 7 gun boyunca her gun 7 tane yusuf suresi okumaya basladik♥
Insallah doktor bana da öyle bir tedavi öngörür şuan maddi manevi hazır değilim tüp bebeğeDediğim gibi arkadaşımın 23 tü 5e düşmüştü ve macunu kullandiktan sonra düşmüştü sonrasinda da eylul de yumurta uyarilmasi icin göbekten igne ile hamile kaldi suan erkek bebek bekliyor umut her zaman var yeter ki inanin, Rabbim sizede şifa versin inşaAllah benim gibi tüm isteyen kardeşlerimize de hayırlısıyla bu güzel duyguyu nasip etsin canim benim ❤
Amin insaAllah canim benim mübarek günün hürmetine Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşaAllahAmiin canım benim sana bana isteyen herkese hayırlı evlat versin hayırlı anne baba olmayı nasip etsin Rabbim❤
Amın inşallah kuzum inşallah cok istyrmAynen canım benim bende hep öyle diyodum hiç beklemediğim anda oldu inşallah sende bu yapıcaksın bebiş sürpriziniii
Arkadasimda 2 buçuk sene sonunda melegine kavuştu insaAllah seninde ve tüm buradaki kardeşlerimizin de hayırlısıyla olacak sadece vakti gelmedi. InsaAllah Rabbim sifalandirir da düşer canim benim Dua'cinim❤Insallah doktor bana da öyle bir tedavi öngörür şuan maddi manevi hazır değilim tüp bebeğe
Allah razı olsun burda hepimiz dua kardeşiyizArkadasimda 2 buçuk sene sonunda melegine kavuştu insaAllah seninde ve tüm buradaki kardeşlerimizin de hayırlısıyla olacak sadece vakti gelmedi. InsaAllah Rabbim sifalandirir da düşer canim benim Dua'cinim❤
Evet canim benim buranin atmosferi başka herkesten Allah razi olsunAllah razı olsun burda hepimiz dua kardeşiyiz❤
Bunların hepsini yaptm kuzmm 1.5 yıldr yapıp durdm bunu ve benzerlerini hemde kaç kere Allah demekki nasibini yazmamş kuzm hayla gözkyor bu tıkanıklık değil bu sıvı birikmesiCanim öncelikle insaAllah derdi veren Rabbim dermaninida verecektir insaAllah..kadinlar kulubu sayfasinda dolanip durdugumdan gecenlerde adaçayı yağından bahsetmisler baya eski bir konuydu tüplerinden biri kapali kadin falan denemis hamile kalmis eskiler bunu yapıyormus acan kisi anlatmış nasil olduğunu, ama simdi senin durumunu fazla anlayamadim. Anladigim kadariyla tuplerde tikaniklik gibi bir durumun var gibi bu adacayi yagini 3,4 gun tampon yada pamuga 3 damla damlatip 4,5 saat vajina icinde bekletiyorsun sonrasinda 3. Gununde iltihap gibi akinti görenler olmus ayni sekilde ameliyat olacak durumda bir kiside yapmis gerek kalmamis yazmislar baya okudum du. Sonra birde soğanı firinda pişirip cucugunu cikarip koymayi soylemisler. Derdine derman olur mu bilmiyorum ama yazmak istedim anlamadigim icin soyluyeyim belki dogru anlamisimdir olurda faydası olur denersen diye dedim. Kusura bakma uzun oldu canim insaAllah tez zamanda Rabbim derman olsun ❤
Önemli değil kuzm benm Söylemen bile yeter Allahm ne dediyse o olrAmin cnm. Yok kiz pislik hic bakmadi. Tel elimdeydi aciodm. Bisey diyemem dedi
Yok gülüm tüp bebekle olcak ama ameliyatta belli olcak alınıp alınmayacağıTüp bağlanınca nasıl gebelik olacakki bu sıvıların alınmasının başka yolu yokmu
Merhabalar bu ay bende biegebeningünlüğü ovulasyon testi ile değerlendirdim günleri de acaba siz o testle kaçıncı denemede hamile kaldınız? Genel olarak herkes ilk ayında olumlu sonuç almış.suan hamilesiniz sanırım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinTam pik değil gibi canım sanki
İyiyiz cicegim sen nasılsıKızlar nasılsınız? Epey bakamadım buralara..
@Eslem91 N Nana Ana L Loriklorik @burcusami @Zekta ve hepiniz canlar
@bi prenses annesi canım nasıl oldun sen?
Kızlar demıstım esımın dogum günü ve bende böyle bir ortam hazırladım kızlar eşim çok begendı kızlar hamılelık testını pozitif olmadı ama hersey guzeldı
Cok sagol cnm bnm Amin inşallah cnm inşallahNice senelere enişte beye.Çok güzel olmuş canım eline sağlık. Pozitif günlerde gelicek inşallah çok yakında hayırlısıyla. Yeni yıl, yeni umutlar demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?