Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Toplam 49 mu olmalıymış kuzum bana da anlat hele
Tam bilmiyorum yarin anneme soyliyim tekrar . bildigim kadariyla 7 gun boyunca her gun 7 defa yusuf suresi okunacak tek kisi 7 defa gun icinde okumasi zor oldugu icin yarisini ben yarisini da annem tamamlıyor

Ah inşallah hepimizinki gerçek olur kuzum

Canım seni gördüm de yazim dedim. Ben macunu aldığımda bi broşür vardı. Orda yumurtlama zamanı macunu bırakın yazıyodu. Sen diğer konuda yazmışsın ya konuştum diye. Aklıma takıldı benim. Sana mesajla öyle dedilerse, broşürde neden bırakın yazıyo?

Ay bilmiyorumki valla kuzu ben daha önce kullandığımdada broşürde yunurtlama akıntısı olduktan 3 gün sonra bırakın yazıyordu ama ben o zaman erken bırakmıştım bu sefer bi soriyim dedim

Eklentiler

• 711851A9-1CC1-4855-BEA3-A6DF05396372.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 15
Ay bilmiyorumki valla kuzu ben daha önce kullandığımdada broşürde yunurtlama akıntısı olduktan 3 gün sonra bırakın yazıyordu ama ben o zaman erken bırakmıştım bu sefer bi soriyim dedim

Ben öyle okuduğum için bıraktım da canım o yüzden sordum.

Ben daha yumurtlamadimm ama kullanmam sonucta yemisim yemisim yemisim yumurtam gelismis catlamis olur o zaman kullanmam ben catladiktan sonra kullanmamin bi anlami yoktur bence .

Fazla yeme Ben de bıraktım, zaten iki kaşık yiyebilmiştim. T daha koyu olunca C’ den bıraktım valla.

Ben öyle okuduğum için bıraktım da canım o yüzden sordum.
Kız ne farkeder bende kullanmicam galiba çünkü benim önceden kalan kutunun dibinde kalmıştı yetmez diye 2. Yi aldım ama gerek kalmadı bu kutu yetti şimdi diyorum olaki gebe kalırsam bunu açmiyim bi tanıdığım var ona veririm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…