Ah inşallah hepimizinki gerçek olur kuzumBizim doğum günleri de Ocak ayında ah ne hayaller kurmuştum bende
Insallah seninki gerçek olur canım benim
İyim kuzuu aynen sen yoksun bu ara nasılsın iymiisnKızlar nasılsınız? Epey bakamadım buralara..
E Eslem91 N Nana Ana L Loriklorik @burcusamiZekta ve hepiniz canlar
@bi prenses annesi canım nasıl oldun sen?
Tam bilmiyorum yarin anneme soyliyim tekrar .Toplam 49 mu olmalıymış kuzum bana da anlat hele
İnşallah alınmaz ya yada hangisi hayırlıysa o olsun diyelim kuzun peki senin şikayetin varmıydı nasıl anlaşıldı bu durumYok gülüm tüp bebekle olcak ama ameliyatta belli olcak alınıp alınmayacağı
Yok ya cab yakmıyor zaten alet ucundaki jelden dolayi biizzzzzrrtt hemencik iceri kayiyorCan yakıyormu kuzum ?
Ah inşallah hepimizinki gerçek olur kuzum
Evet gunde 7 defa 7 gun boyuncaYusuf suresi günde 7 kere mi okunuyor ?
İyiyim bitanem şükür aynı bekleyiş devam sen nasılsın başladın mı macunaKızlar nasılsınız? Epey bakamadım buralara..
E Eslem91 N Nana Ana L Loriklorik @burcusamiZekta ve hepiniz canlar
@bi prenses annesi canım nasıl oldun sen?
Yok ya cab yakmıyor zaten alet ucundaki jelden dolayi biizzzzzrrtt hemencik iceri kayiyor
Ay bilmiyorumki valla kuzu ben daha önce kullandığımdada broşürde yunurtlama akıntısı olduktan 3 gün sonra bırakın yazıyordu ama ben o zaman erken bırakmıştım bu sefer bi soriyim dedimCanım seni gördüm de yazim dedim. Ben macunu aldığımda bi broşür vardı. Orda yumurtlama zamanı macunu bırakın yazıyodu. Sen diğer konuda yazmışsın ya konuştum diye. Aklıma takıldı benim. Sana mesajla öyle dedilerse, broşürde neden bırakın yazıyo?
Ben daha yumurtlamadimm ama kullanmam sonucta yemisim yemisim yemisim yumurtam gelismis catlamis olur o zaman kullanmam ben catladiktan sonra kullanmamin bi anlami yoktur bence .Lorikkkkk sen yumurtlama zamanı macunu kullanıyo musun?
Ay bilmiyorumki valla kuzu ben daha önce kullandığımdada broşürde yunurtlama akıntısı olduktan 3 gün sonra bırakın yazıyordu ama ben o zaman erken bırakmıştım bu sefer bi soriyim dedim
MantıklıBen daha yumurtlamadimm ama kullanmam sonucta yemisim yemisim yemisim yumurtam gelismis catlamis olur o zaman kullanmam ben catladiktan sonra kullanmamin bi anlami yoktur bence .
Ben daha yumurtlamadimm ama kullanmam sonucta yemisim yemisim yemisim yumurtam gelismis catlamis olur o zaman kullanmam ben catladiktan sonra kullanmamin bi anlami yoktur bence .
Kız ne farkeder bende kullanmicam galiba çünkü benim önceden kalan kutunun dibinde kalmıştı yetmez diye 2. Yi aldım ama gerek kalmadı bu kutu yetti şimdi diyorum olaki gebe kalırsam bunu açmiyim bi tanıdığım var ona veririmBen öyle okuduğum için bıraktım da canım o yüzden sordum.
2 günmüş kızVenuseva
Beyin bedave zDuz mantik
Sen zaten bişey anlamadın macundan boşver bacımE yine yumurtlama olmuş bitmiş oluyo. O zamana denk gelir yani. Neyse ben bıraktım yumurtlama zamanı, zaten zor yutuyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?