Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben yanlış mı hatırlıyorum emin değilim de, içindeki otlardan dolayı yumurtlama zamanı kullanınca döllenme mi olmuyomuş, tutunamıyomuş öyle bişey hatırlıyodum.

Bende iki kaşık aldım kaldı

Ay boşver yemeyelim hiç zaten zor döllüyoruz

Merhaba kizlar yardiminiza ihtiyacm var 1 yildir korunmuyorum fakat cocugum olmadi hic bir sorun yok diyor doktorum.Ben bu ay fis tedavisine basladim esimle tam 14.gunu birliktelik yasadik ama farkinda olmadn dislerimi yaptiriorum die takvimi falan unuttum bakmadim nasilsa cocuk olmuo die korunmak aklimiza bile gelmedi suan dis icin ilac almaya devam ediorm ama henuz 2 gun oldu iliski yasayali hamilelik olsa bile yerlesmesi 1 hafta yani ilaclar etki etmez dimiuzun oldu hakkinizi helal edin

İnşallah alınmaz ya yada hangisi hayırlıysa o olsun diyelim kuzun peki senin şikayetin varmıydı nasıl anlaşıldı bu durum
Sürekli ağrım var sürekli idrara çıkıyorm sürekli kaşınma ilişkide agrı ve şişme ve çok kötü bir genital rahatszlgm var cinsel isteksizlik ve infertilite işte

Ya dün gece dua edenler kimse allah razı olsun dilek kapınız mi acıktı acaba ıñslalah hepiniz güzel haver verusiniz benimkide ıñslalah olmuştur kan testi ile ogrneicez baklaim
Cok sevindim birimizden birisinin duasının kabul olmasına canım allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin insallah

Cicegim yazdım ama görmedin galibe hayırlısı olsun insallah saglıcakla bu evladına kavusursun balam cok sevindim yaaaaaa tebrik ederim

Sürekli ağrım var sürekli idrara çıkıyorm sürekli kaşınma ilişkide agrı ve şişme ve çok kötü bir genital rahatszlgm var cinsel isteksizlik ve infertilite işte
Bunların nedeni mantar enfeksiyonu kuzum.
Bende sürekli oluyorum doktora gidip fitil almalısın
Ayaklarını üşütme
Beyaz ütülü ve pamuklu çorap giymelisin
Kaşıntıya da travazol krem cok iyi geliyor

Kızlar nasılsınız? Epey bakamadım buralara..
@Eslem91 N Nana Ana L Loriklorik @burcusami Zekta ve hepiniz canlar
Fit mutlu anne canım nasıl oldun sen?
iyiyim Şükür canım düşündüğün için sağol
Can yakıyormu kuzum ?
yok can yakma gibi değil de insan tuhaf oluyor canım korkulacak birşey yok
Masallah tosuncuk❤❤❤
Darısı sizin tosunlara insAllah

Tam bilmiyorum yarin anneme soyliyim tekrar . bildigim kadariyla 7 gun boyunca her gun 7 defa yusuf suresi okunacak tek kisi 7 defa gun icinde okumasi zor oldugu icin yarisini ben yarisini da annem tamamlıyor
Yine de epey çokmuş yahuu Akşam beşten sabah beşe kadar okuyabilir miyim acep

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…