Kız ne farkeder bende kullanmicam galiba çünkü benim önceden kalan kutunun dibinde kalmıştı yetmez diye 2. Yi aldım ama gerek kalmadı bu kutu yetti şimdi diyorum olaki gebe kalırsam bunu açmiyim bi tanıdığım var ona veririm
Yok kizz bnim daha pik oomadi o yuzden devam ediyorum benFazla yemeBen de bıraktım, zaten iki kaşık yiyebilmiştim. T daha koyu olunca C’ den bıraktım valla.
Ay boşver yemeyelim hiç zaten zor döllüyoruzBen yanlış mı hatırlıyorum emin değilim de, içindeki otlardan dolayı yumurtlama zamanı kullanınca döllenme mi olmuyomuş, tutunamıyomuş öyle bişey hatırlıyodum.
Bende iki kaşık aldım kaldı
Yok kizz bnim daha pik oomadi o yuzden devam ediyorum ben
Ay boşver yemeyelim hiç zaten zor döllüyoruz
Yumurtlama günleri olanlar bu saatte uyanık oluyorTamam dikkat et. Gündüz yap ovüyü, kaçırma çatlamayı.
Tamam kız yetti bana iki kaşık zaten
Bu saatte niye uyanıksınız bakim?
Yumurtlama günleri olanlar bu saatte uyanık oluyor
Hep aksam 8 de yapiyordum yarindan sonra gunduz devamkeTamam dikkat et. Gündüz yap ovüyü, kaçırma çatlamayı.
Tamam kız yetti bana iki kaşık zaten
Bu saatte niye uyanıksınız bakim?
Cevap alabildinmi çağrı drdanKuzm ben şimdi yazdm inşallah alrm cevp çok teşekkür ederim cancgzlarm m❤❤
Sürekli ağrım var sürekli idrara çıkıyorm sürekli kaşınma ilişkide agrı ve şişme ve çok kötü bir genital rahatszlgm var cinsel isteksizlik ve infertilite işteİnşallah alınmaz ya yada hangisi hayırlıysa o olsun diyelim kuzun peki senin şikayetin varmıydı nasıl anlaşıldı bu durum
Hayr yazmadı kuzmCevap alabildinmi çağrı drdan
Masallah tosuncukKızlar bugün randevum vardı 8+2 olmuşuz şükür kalp atışını da duydum kese içinde bebisi de gördük 18 mm olmuş minnakim❣
Cok sevindim birimizden birisinin duasının kabul olmasına canım allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin insallahYa dün gece dua edenler kimse allah razı olsun dilek kapınız mi acıktı acabaıñslalah hepiniz güzel haver verusiniz benimkide ıñslalah olmuştur kan testi ile ogrneicez baklaim
Cicegim yazdım ama görmedin galibe hayırlısı olsun insallah saglıcakla bu evladına kavusursun balam cok sevindim yaaaaaaEki Görüntüle 2564478 kizlar mrb
Beni taniyaniniz bilir testleri erken yapıp ignelere başlıyorum yumurtlamanin 10.günü
Eğer devam ederse bu 7. Gebelik surekli kayip yaşamak insanı ayrı yipratiyo dualarinizi bekliyorum ins
Masallah subhanalahhhh4hafta 5 günlükmüş, keseyi gördük kızlar.
Bunların nedeni mantar enfeksiyonu kuzum.Sürekli ağrım var sürekli idrara çıkıyorm sürekli kaşınma ilişkide agrı ve şişme ve çok kötü bir genital rahatszlgm var cinsel isteksizlik ve infertilite işte
Kızlar nasılsınız? Epey bakamadım buralara..
@Eslem91 N Nana Ana L Loriklorik @burcusamiZekta ve hepiniz canlar
Fit mutlu anne canım nasıl oldun sen?
yok can yakma gibi değil de insan tuhaf oluyor canım korkulacak birşey yokCan yakıyormu kuzum ?
Masallah tosuncuk❤❤❤
Evet kuzum macunu bir hafta daha kullanacağım sonrası Allah Kerim. Fsh düşürsün yeter benim içinİyiyim bitanem şükür aynı bekleyiş devam sen nasılsın başladın mı macuna
Yine de epey çokmuş yahuuTam bilmiyorum yarin anneme soyliyim tekrar .bildigim kadariyla 7 gun boyunca her gun 7 defa yusuf suresi okunacak tek kisi 7 defa gun icinde okumasi zor oldugu icin yarisini ben yarisini da annem tamamlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?