- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
Hamdolsun kuzum macunu devamİyim kuzuu aynen sen yoksun bu ara nasılsın iymiisn
iyiyim ballısı ne olsun macuna devam ediyorum şifa olsun inşallahİyiyiz cicegim sen nasılsı
Hadi bakalım şifa olsuunHamdolsun kuzum macunu devampek fazla netim yoktu biraz mola verdim
Kuzum inşallah tez zamanda hallolur bu sorun Rabbimin sayısız kapısı var inşallah bir taneside senin için açılırSürekli ağrım var sürekli idrara çıkıyorm sürekli kaşınma ilişkide agrı ve şişme ve çok kötü bir genital rahatszlgm var cinsel isteksizlik ve infertilite işte
Anladim canim benim insaAllah bu güzel gün hürmetine Rabbim hayirlisiyla hayirlisi ne ise onu nasip etsin ve hayirli güzel kapi açsın inşaAllahBunların hepsini yaptm kuzmm 1.5 yıldr yapıp durdm bunu ve benzerlerini hemde kaç kere Allah demekki nasibini yazmamş kuzm hayla gözkyor bu tıkanıklık değil bu sıvı birikmesi
Canim benim araştırdım da sivi birikmesi tıkanıklığı oluşturuyormuş öyle olmasa bile o sivi döllenme sirasinda döllenme fallop tüplerinde gerçekleşmeye başladığı içinde sivi buna engel olduğu icin döllenme olamiyormus fakat tek fallop tüpündeyse bu durum diger fallop tüpü sağlıklıysa hamilelige engel olmazmis ve dedigin ameliyat oluyormus. Peki canim benim senin her ikisinde sıvı birikmesi var mi ? Ayrica belki faydasi olur yaparsan diye sunuda atiyim.Bunların hepsini yaptm kuzmm 1.5 yıldr yapıp durdm bunu ve benzerlerini hemde kaç kere Allah demekki nasibini yazmamş kuzm hayla gözkyor bu tıkanıklık değil bu sıvı birikmesi
Doktor da alttan bakalım mi dedi bende kan testi olsun kesin olsun dedim kese nasıl görünmez anlamıyorumYa kızlar doktor beni aldı ultrasondan baktı görünmüyor dedi ebe var dedi kan verdim dua edin çıksın
Daha yeni oldugu icin görünmeyebilirrYa kızlar doktor beni aldı ultrasondan baktı görünmüyor dedi ebe var dedi kan verdim dua edin çıksın
Kuzum daha yenidir hemen görünmez kötü düşünme hemenDoktor da alttan bakalım mi dedi bende kan testi olsun kesin olsun dedim kese nasıl görünmez anlamıyorum
Kese hemen gozukmezki ama normalde, regl kaç gün gectiDoktor da alttan bakalım mi dedi bende kan testi olsun kesin olsun dedim kese nasıl görünmez anlamıyorum
Benim 6bin kusur çıktığında kanda, karından gözükmemişti alttan gözükmüştü 5 hafta civarı mesela.Doktor da alttan bakalım mi dedi bende kan testi olsun kesin olsun dedim kese nasıl görünmez anlamıyorum
Ahahahah ancaYine de epey çokmuş yahuuAkşam beşten sabah beşe kadar okuyabilir miyim acep
Teşekkür ederim canım Allah sanada nasip etsinMerhabalar bu ay bende biegebeningünlüğü ovulasyon testi ile değerlendirdim günleri de acaba siz o testle kaçıncı denemede hamile kaldınız? Genel olarak herkes ilk ayında olumlu sonuç almış.suan hamilesiniz sanırım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ultrasondan ultrasona değişiyor benim 5.haftada göründü meselaBenim 6bin kusur çıktığında kanda, karından gözükmemişti alttan gözükmüştü 5 hafta civarı mesela.
Saat kac araliginda yapmistinTeşekkür ederim canım Allah sanada nasip etsinCanım ben 2.denememde hamile kaldım çok memnun kaldım testlerinden çok hassas ve bence uğur getiriyor o bayanın testleri diye düşünüyorum hiç olmayanların bile o testlerle olmus hep bence herkes kullansın ordan
Canım değerin daha düşükse kese hemen görünmez telaş yapma bu kadar telaş ve stres ne sana ne bebeğe iyi gelir azıcık kafanı rahat tut kese hemen görünmüyor zaten sabretDoktor da alttan bakalım mi dedi bende kan testi olsun kesin olsun dedim kese nasıl görünmez anlamıyorum
Alttan da baktırma bence sürekli az daha bekle kan değerin artsın zaten karından görüncek keseInsiliun yüksek di ona da bakıcakmış hamilelerde önemliymiş bebek için şimdi de bu cıktı bi şeyi düzgün olsun ya
Ben genelde hep saat 4te yapıyodum sonraları öğlen 11-12de yapmaya basladım canımSaat kac araliginda yapmistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?