Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sürekli ağrım var sürekli idrara çıkıyorm sürekli kaşınma ilişkide agrı ve şişme ve çok kötü bir genital rahatszlgm var cinsel isteksizlik ve infertilite işte
Kuzum inşallah tez zamanda hallolur bu sorun Rabbimin sayısız kapısı var inşallah bir taneside senin için açılır

Bunların hepsini yaptm kuzmm 1.5 yıldr yapıp durdm bunu ve benzerlerini hemde kaç kere Allah demekki nasibini yazmamş kuzm hayla gözkyor bu tıkanıklık değil bu sıvı birikmesi
Anladim canim benim insaAllah bu güzel gün hürmetine Rabbim hayirlisiyla hayirlisi ne ise onu nasip etsin ve hayirli güzel kapi açsın inşaAllah

Bunların hepsini yaptm kuzmm 1.5 yıldr yapıp durdm bunu ve benzerlerini hemde kaç kere Allah demekki nasibini yazmamş kuzm hayla gözkyor bu tıkanıklık değil bu sıvı birikmesi
Canim benim araştırdım da sivi birikmesi tıkanıklığı oluşturuyormuş öyle olmasa bile o sivi döllenme sirasinda döllenme fallop tüplerinde gerçekleşmeye başladığı içinde sivi buna engel olduğu icin döllenme olamiyormus fakat tek fallop tüpündeyse bu durum diger fallop tüpü sağlıklıysa hamilelige engel olmazmis ve dedigin ameliyat oluyormus. Peki canim benim senin her ikisinde sıvı birikmesi var mi ? Ayrica belki faydasi olur yaparsan diye sunuda atiyim.
Prof Dr. İbrahim Saraçoğlu’ndan Tıkalı Tüpleri Açmak İçin Brokoli Kürü
Yarım litre klorsuz su kaynatılır. Klorsuz su bulamazsanız markette satılan pet şişe suyu da kullanabilirsiniz. 150-250 gram brokoli el ile parçalanarak kaynamakta olan bu suya atılır. Kısık ateşte 5 dakika boyunca kaynatıp süzülür. Hazırlanan by su üçe bölünüp sabah, akşam ve öğle aç karnına içilir. Haşlanmış brokoli ise salataya katılıp yenir.
Tıkalı Tüpleri Açmak İçin Tüplerde Sıvı Birikmesi İçin Bitkisel Tedavi
Hintyağı uygulayın. Katı halde satılan hintyağını fallop tüplere olan cilde uygulamanın fallop tüpleri etrafında kan ve lenfetik dolaşımı hızlandırarak tıkalı fallop tüplerine yardım ettiğine inanılır. Artan kan akışı tüplerinizdeki tıkanmayı ortadan kaldırmaya ve daha iyi çalışmasına yardım ederken lenfetikler eski hücreleri, yara dokularını veya hastalıklı hücreleri yok etmeye yardım eder.
Hintyağunı doğrudan karnınızın alt bölgesine uygulayabilirsiniz.

Insiliun yüksek di ona da bakıcakmış hamilelerde önemliymiş bebek için şimdi de bu cıktı bi şeyi düzgün olsun ya

Teşekkür ederim canım Allah sanada nasip etsin Canım ben 2.denememde hamile kaldım çok memnun kaldım testlerinden çok hassas ve bence uğur getiriyor o bayanın testleri diye düşünüyorum hiç olmayanların bile o testlerle olmus hep bence herkes kullansın ordan

Saat kac araliginda yapmistin

Doktor da alttan bakalım mi dedi bende kan testi olsun kesin olsun dedim kese nasıl görünmez anlamıyorum
Canım değerin daha düşükse kese hemen görünmez telaş yapma bu kadar telaş ve stres ne sana ne bebeğe iyi gelir azıcık kafanı rahat tut kese hemen görünmüyor zaten sabret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…