Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim benim bende oradan alarak basladim ilk kullandığımda benim de nasip olmadi. Sende hayirlisiyla, sağlıkla meleğini kucağına alabilmeyide nasip etsin inşaAllah Rabbim canim benim ❤Bu ay 2. denememdeyim bende testlerin geecekten ugur getirdiğine inanlardanım gercektende hassas hakkini veriyor testleri insaAllah benimde bu denemem hayırlısıyla son olurda Rabbim bu sefer nasip eder, testleri de vesile kilar❤ bencede herkes o testlerden kullanmali arkadasimda 2. Denemede hamile kaldi insaAllah tüm isteyenlere Rabbim su günün hürmetine nasip etsin ❤

Kızlar size birşey sormak istiyorum aklım çok karışık
Ovitrelle çatlatma iğnesi verdi doktor bana, yarın sabah vurulacam, ve akşamdan itibaren bir boş bir dolu ilişki dedi, ama bu iğneden sonra 36 saat beklenmesi gerekmiyormuydu

Çok sağol canım benim duan için Allahım herkese nasip etsin inşallahh aynen canım inşallah sanada uğur getirir hamiş kalırsın canım

"Evladımiz olsun diyenlere...
Yıllardır evli olup da bebek sahibi olamayan doğal yolla gebe kalamayan -tıbbi açıklaması ne olursa olsun -vereceğim dua ve beslenme kürün ü 7 hafta boyunca eşler mutlaka uygulasinlar!!!
Her akşam su dolu bir kaba yusuf süresi okunup içilecek . Ertesi gün artan suya şu ekleyerek eşler birlikte tekrar yusuf süresi okuyacak. 7 hafta devam... Bu arada hanımlar hurma erkekler havuç ya da havuç suyu tüketerek. Gündüzleri Halik ve Hayy isimleri zikredilecekk. .. bulunabilirse eğer Kaktüs bitkisinin kırmızı meyvasi yenilecek.. ( bu bitkiye ilgili görsel ve bilgi instangram adresinde mevcut) sevgiler dua ile...."
9ay99esma kitabının yazarı yazmış L Loriklorik

Allah razi olsun bunu bilmiyordum . Annem bana oyle dedi sadece anneme de bizim dedemiz var hani el almis dedelerinden babalarindan falan . O soylemis onceden abiminde olmuyormus cocugu sonra bu dedeye gitmisler o da demis ki 7 gun boyunca 7 defa okunucak niyet edilerek . Bunu yaptiktan kisa bir süre sonra yengem hamile kaliyor. Tabi 2 basarisiz asilamalari da vardi

Yapın kızlar duanın gücüne inanırım ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…