Canim benim bende oradan alarak basladim ilk kullandığımda benim de nasip olmadi. Sende hayirlisiyla, sağlıkla meleğini kucağına alabilmeyide nasip etsin inşaAllah Rabbim canim benimTeşekkür ederim canım Allah sanada nasip etsinCanım ben 2.denememde hamile kaldım çok memnun kaldım testlerinden çok hassas ve bence uğur getiriyor o bayanın testleri diye düşünüyorum hiç olmayanların bile o testlerle olmus hep bence herkes kullansın ordan
O zaman ben de o saatte yapamBen genelde hep saat 4te yapıyodum sonraları öğlen 11-12de yapmaya basladım canım
Çok sağol canım benim duan için Allahım herkese nasip etsin inşallahhCanim benim bende oradan alarak basladim ilk kullandığımda benim de nasip olmadi. Sende hayirlisiyla, sağlıkla meleğini kucağına alabilmeyide nasip etsin inşaAllah Rabbim canim benim❤Bu ay 2. denememdeyim bende testlerin geecekten ugur getirdiğine inanlardanım gercektende hassas hakkini veriyor testleri insaAllah benimde bu denemem hayırlısıyla son olurda Rabbim bu sefer nasip eder, testleri de vesile kilar❤ bencede herkes o testlerden kullanmali arkadasimda 2. Denemede hamile kaldi insaAllah tüm isteyenlere Rabbim su günün hürmetine nasip etsin ❤
Yap bakalım 4 çok geç gelmeye baslamıstı bana pik olmadı dimi seninde dahaO zaman ben de o saatte yapam
Amin insaAllah canim benim, Allah razı olsun ❤Çok sağol canım benim duan için Allahım herkese nasip etsin inşallahhaynen canım inşallah sanada uğur getirir hamiş kalırsın canım
Yok kuzum adetten sonraki 6.gunum bugunYap bakalım 4 çok geç gelmeye baslamıstı bana pik olmadı dimi seninde daha
Daha var o zaman canım yinede yap sen testiYok kuzum adetten sonraki 6.gunum bugun
Allah razi olsun bunu bilmiyordum . Annem bana oyle dedi sadece anneme de bizim dedemiz var hani el almis dedelerinden babalarindan falan . O soylemis onceden abiminde olmuyormus cocugu sonra bu dedeye gitmisler o da demis ki 7 gun boyunca 7 defa okunucak niyet edilerek . Bunu yaptiktan kisa bir süre sonra yengem hamile kaliyor. Tabi 2 basarisiz asilamalari da vardi"Evladımiz olsun diyenlere...
Yıllardır evli olup da bebek sahibi olamayan doğal yolla gebe kalamayan -tıbbi açıklaması ne olursa olsun -vereceğim dua ve beslenme kürün ü 7 hafta boyunca eşler mutlaka uygulasinlar!!!
Her akşam su dolu bir kaba yusuf süresi okunup içilecek . Ertesi gün artan suya şu ekleyerek eşler birlikte tekrar yusuf süresi okuyacak. 7 hafta devam... Bu arada hanımlar hurma erkekler havuç ya da havuç suyu tüketerek. Gündüzleri Halik ve Hayy isimleri zikredilecekk. .. bulunabilirse eğer Kaktüs bitkisinin kırmızı meyvasi yenilecek.. ( bu bitkiye ilgili görsel ve bilgi instangram adresinde mevcut) sevgiler dua ile...."
9ay99esma kitabının yazarı yazmış L Loriklorik
Devam ederim ben deDaha var o zaman canım yinede yap sen testi
Ya valla 43 geçmiş bende yeni baktımKese hemen gozukmezki ama normalde, regl kaç gün gecti
Sonuc ne zaman cikicak kuzumYa valla 43 geçmiş bende yeni baktım
Yapın kızlar duanın gücüne inanırım benAllah razi olsun bunu bilmiyordum . Annem bana oyle dedi sadece anneme de bizim dedemiz var hani el almis dedelerinden babalarindan falan . O soylemis onceden abiminde olmuyormus cocugu sonra bu dedeye gitmisler o da demis ki 7 gun boyunca 7 defa okunucak niyet edilerek . Bunu yaptiktan kisa bir süre sonra yengem hamile kaliyor. Tabi 2 basarisiz asilamalari da vardi
Alttan da baktırma bence sürekli az daha bekle kan değerin artsın zaten karından görüncek kese
Cıktı canım daha yeni onca saat bekledim hamileyim kese görünmedi diye bi daha bakicakSonuc ne zaman cikicak kuzum
Sonucun 43 müYa valla 43 geçmiş bende yeni baktım
Kac cikti sonucCıktı canım daha yeni onca saat bekledim hamileyim kese görünmedi diye bi daha bakicak
Değerin artsın anca görünür şuan kaç çıktı değerin 43 mü?Cıktı canım daha yeni onca saat bekledim hamileyim kese görünmedi diye bi daha bakicak
Hayır adet gecikmesi ama benim adetim kahverengi gibi olmuştu akıntı gibiSonucun 43 mü
7300 beta böyle cıktıHayır adet gecikmesi ama benim adetim kahverengi gibi olmuştu akıntı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?