Hamileyim ama doktor göremedi şimdi giricem bi daha bakıcam dedi ben üzüldün göremedim diye tahmini 4,5 haftalık olabilir dedi7300 beta böyle cıktı
Ama geçen ay adet kahverengi lekeleme olmuştu kanamam olmamıştı acaba bundan dolayı miHamileyim ama doktor göremedi şimdi giricem bi daha bakıcam dedi ben üzüldün göremedim diye tahmini 4,5 haftalık olabilir dedi
Ordaki kız da 5 geçmiş olabilir dedi onun değeri böyleyken de 6 falan mis acaba bende bi sorun mu var çocuk yok ultrasonda belki doktor dikkat etmediHamileyim ama doktor göremedi şimdi giricem bi daha bakıcam dedi ben üzüldün göremedim diye tahmini 4,5 haftalık olabilir dedi
En son adet tarihin ne kuzum bide devlet hastanesinemi gittinAma geçen ay adet kahverengi lekeleme olmuştu kanamam olmamıştı acaba bundan dolayı mi
Hayır kız canım adet düzensiz demiştim hiç bilmiyom evde bakmam lazım da en son 43 gün önce kahverengi bi seyelr olmuştu sadeceEn son adet tarihin ne kuzum bide devlet hastanesinemi gittin
Kan da da hamileyim zaten kesin de bi de görsem özel canım doktorum çok iyi 2.kez üzüldün diye alıcak bakıcam hastası var çıksa biEn son adet tarihin ne kuzum bide devlet hastanesinemi gittin
Kan da da hamileyim zaten kesin de bi de görsem özel canım doktorum çok iyi 2.kez üzüldün diye alıcak bakıcam hastası var çıksa bi
Tamam demekki ondan sonra kaldın hamile değerin çok iyi inşallah tekrar baktığında görülür stres yapmaHayır kız canım adet düzensiz demiştim hiç bilmiyom evde bakmam lazım da en son 43 gün önce kahverengi bi seyelr olmuştu sadece
Doktor da dedi yüksek olması çok iyi diyeTamam demekki ondan sonra kaldın hamile değerin çok iyi inşallah tekrar baktığında görülür stres yapma
Diş gebelik olabilir mis allah korusun düşük olunca geneldeTamam demekki ondan sonra kaldın hamile değerin çok iyi inşallah tekrar baktığında görülür stres yapma
Tamam yerleşmedir o işteHayır adet gecikmesi ama benim adetim kahverengi gibi olmuştu akıntı gibi
İnşallah görür canım keseyi bazılarında geçde görünebiliyor hayırlısı olsun herşeyinDiş gebelik olabilir mis allah korusun düşük olunca genelde
Doktor beta ya göre tahmin ediyor 5 hafta en az dedi de 4 ,5 olabilir dedi yanında ki hasta da 6 haftalık vardır dedi onunki de öyle çıkmış valla merak ediyomTamam yerleşmedir o işte
Kahverengi akinti demedim onu da deşeydim keskeDoktor beta ya göre tahmin ediyor 5 hafta en az dedi de 4 ,5 olabilir dedi yanında ki hasta da 6 haftalık vardır dedi onunki de öyle çıkmış valla merak ediyom
Farklı ultrosana giriyorum kızlar bi ultrosana görüntüsü olsun ya bu arada kızlar yanındaki kız da diş gebelik geçirmiş bebek düşmediği için tüple almışlar düşünün allah hepimize sağlıkla evlat versin hep daha beteri var allah hepimizi korusun ama şimdi o kızda hamile kalmış tek tupleİnşallah görür canım keseyi bazılarında geçde görünebiliyor hayırlısı olsun herşeyin
5 haftadır benceDoktor beta ya göre tahmin ediyor 5 hafta en az dedi de 4 ,5 olabilir dedi yanında ki hasta da 6 haftalık vardır dedi onunki de öyle çıkmış valla merak ediyom
Hadi inşallah görürsün. Evet Allah herkese hayırlı hamilelik nasip rtsinFarklı ultrosana giriyorum kızlar bi ultrosana görüntüsü olsun ya bu arada kızlar yanındaki kız da diş gebelik geçirmiş bebek düşmediği için tüple almışlar düşünün allah hepimize sağlıkla evlat versin hep daha beteri var allah hepimizi korusun ama şimdi o kızda hamile kalmış tek tuple
Hadi bakalım inşallah görünür kuzumDiş gebelik olabilir mis allah korusun düşük olunca genelde
Şifa olsun bitanem fsh düşürsün bebiş getirsin inşallah kontrol ettireceksin dimi düşmüş mü diyeEvet kuzum macunu bir hafta daha kullanacağım sonrası Allah Kerim. Fsh düşürsün yeter benim için
Gecmis olsun cicegim amiiiinnnnnn hayırlı cumalar cumaların yüzü suyu hürmetine rabbim tüm bekleyislerimizi hayırlı saglıklı evlatlar ile taclandırsın insallahhhGünaydın kızlar iki gündür tam takip yapamıyorum sürekli haksızlık var baş ağrısından telefonu çok elime alamıyorum gözlerim fena oluyor Rabbim su mübarek günde kimin ne duası ne isteği varsa kabul etsin insAllah
Allah razi olsun nanacim şimdi gordum göz kacirmisim gülüm ins devamida guzel olur burdaki butin kardeslerimde sevinir hep dualarimdasiniz ben macunhane sayfasından macun kullandım 2 ayimdi tavsiye ederim gulum biseyler vesile oluyo ins bizim vesilemizde bu olurCicegim yazdım ama görmedin galibe hayırlısı olsun insallah saglıcakla bu evladına kavusursun balam cok sevindim yaaaaaatebrik ederim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?