Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hamileyim ama doktor göremedi şimdi giricem bi daha bakıcam dedi ben üzüldün göremedim diye tahmini 4,5 haftalık olabilir dedi
Ordaki kız da 5 geçmiş olabilir dedi onun değeri böyleyken de 6 falan mis acaba bende bi sorun mu var çocuk yok ultrasonda belki doktor dikkat etmedi

Kan da da hamileyim zaten kesin de bi de görsem özel canım doktorum çok iyi 2.kez üzüldün diye alıcak bakıcam hastası var çıksa bi
Hayır kız canım adet düzensiz demiştim hiç bilmiyom evde bakmam lazım da en son 43 gün önce kahverengi bi seyelr olmuştu sadece
Tamam demekki ondan sonra kaldın hamile değerin çok iyi inşallah tekrar baktığında görülür stres yapma

İnşallah görür canım keseyi bazılarında geçde görünebiliyor hayırlısı olsun herşeyin
Farklı ultrosana giriyorum kızlar bi ultrosana görüntüsü olsun ya bu arada kızlar yanındaki kız da diş gebelik geçirmiş bebek düşmediği için tüple almışlar düşünün allah hepimize sağlıkla evlat versin hep daha beteri var allah hepimizi korusun ama şimdi o kızda hamile kalmış tek tuple

Hadi inşallah görürsün. Evet Allah herkese hayırlı hamilelik nasip rtsin

Gecmis olsun cicegim amiiiinnnnnn hayırlı cumalar cumaların yüzü suyu hürmetine rabbim tüm bekleyislerimizi hayırlı saglıklı evlatlar ile taclandırsın insallahhh

Cicegim yazdım ama görmedin galibe hayırlısı olsun insallah saglıcakla bu evladına kavusursun balam cok sevindim yaaaaaa tebrik ederim❤
Allah razi olsun nanacim şimdi gordum göz kacirmisim gülüm ins devamida guzel olur burdaki butin kardeslerimde sevinir hep dualarimdasiniz ben macunhane sayfasından macun kullandım 2 ayimdi tavsiye ederim gulum biseyler vesile oluyo ins bizim vesilemizde bu olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…