Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah cicegim vakit geldiyse hersey vesile olur nasibe senin kullandıgın macunun icerigi neydi gülüm fiyatı nasıldı ve kullanımı?
Allah razı olsun dualarına insallah birbirimize ettigimiz duaların kabulunüde görürüz insallah

Kızlar başka Ultorsana girdim daha iyidi sanırım o göründü çok ney değil dedi ilk de ama baya uğraştı sonunda gördüm baya baya gördüm
Gözün aydın canim benim Rabbim saglikla kucağına alabilmeyi de nasip etsin inşaAllah cok stres yapma sakin ol insaAllah herseyin yolunda devam edecektir Allah'ın izniyle minnagina odaklan

Evett beni aşağıda başka Ultorsana yönlendirdi orda ki hemen gördü ben göremedim sonra birşey yaptı bayaaaa netleşti baya hemen ya ağlıcam çok bekledim oldu allah çok büyük
Allah herkeze versin isteyen herkese çok dua edicem ben belki test bile yapmazdım burdaki kazılar demese

Gözün aydın canim benim Rabbim saglikla kucağına alabilmeyi de nasip etsin inşaAllah cok stres yapma sakin ol insaAllah herseyin yolunda devam edecektir Allah'ın izniyle minnagina odaklan
Sağol canımm allah isteyenlere versin benimki zor geçicek belli ama olsun düşük riski var Insiliun den ama bence bi şey olmicak inanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…