İnsallah hepinize iyi gelir bebeginize vesile olur insallah yavrummmmiyiyim ballısı ne olsun macuna devam ediyorum şifa olsun inşallah
İnsallah cicegim vakit geldiyse hersey vesile olur nasibeAllah razi olsun nanacim şimdi gordum göz kacirmisim gülüm ins devamida guzel olur burdaki butin kardeslerimde sevinir hep dualarimdasiniz ben macunhane sayfasından macun kullandım 2 ayimdi tavsiye ederim gulum biseyler vesile oluyo ins bizim vesilemizde bu olur
5.haftasiKızlar başka Ultorsana girdim daha iyidi sanırım o göründü çok ney değil dedi ilk de ama baya uğraştı sonunda gördüm baya baya gördüm
Gördüm kız kocaman nokto gibi bayaHadi bakalım inşallah görünür kuzum
Göründü dimi kese sevindim canımKızlar başka Ultorsana girdim daha iyidi sanırım o göründü çok ney değil dedi ilk de ama baya uğraştı sonunda gördüm baya baya gördüm
Maşallah kan ne zaman vereceksin canımEki Görüntüle 2564740 buda bugünkü testim kizlar
Benimde 5.haftada görünmüştü5.haftasi
Evett beni aşağıda başka Ultorsana yönlendirdi orda ki hemen gördü ben göremedim sonra birşey yaptı bayaaaa netleşti baya hemen ya ağlıcam çok bekledim oldu allah çok büyükGöründü dimi kese sevindim canım
Gözün aydın canim benim Rabbim saglikla kucağına alabilmeyi de nasip etsin inşaAllah cok stres yapma sakin ol insaAllah herseyin yolunda devam edecektir Allah'ın izniyle minnagina odaklanKızlar başka Ultorsana girdim daha iyidi sanırım o göründü çok ney değil dedi ilk de ama baya uğraştı sonunda gördüm baya baya gördüm
Allah herkeze versin isteyen herkese çok dua edicem ben belki test bile yapmazdım burdaki kazılar demeseEvett beni aşağıda başka Ultorsana yönlendirdi orda ki hemen gördü ben göremedim sonra birşey yaptı bayaaaa netleşti baya hemen ya ağlıcam çok bekledim oldu allah çok büyük
Sağol canımm allah isteyenlere versin benimki zor geçicek belli ama olsun düşük riski var Insiliun den ama bence bi şey olmicak inanıyorumGözün aydın canim benim Rabbim saglikla kucağına alabilmeyi de nasip etsin inşaAllah cok stres yapma sakin ol insaAllah herseyin yolunda devam edecektir Allah'ın izniyle minnagina odaklan❤
Hadi gözün aydın canım benimGördüm kız kocaman nokto gibi baya
Benimkilerin garantisi pek olmuyo gülüm kalpatimindan sonra gireyim ins hamile listesineSatlarınızı alabilirim e artık
InsaAllah hayırla sonuçlanır canim benim Rabbim hayirlisiyla nasip etsin sağlıkla beraber❤Eki Görüntüle 2564740 buda bugünkü testim kizlar
Allah sende razı olsun sen den gaz aldım da yaptım o testi tez günde sana versin allah hepimize nasip etsin .Insiliun de baya yüksek dedi ıñslalah bende kucağıma alabilirimHadi gözün aydın canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?