Yarın vericem galiba cnmMaşallah kan ne zaman vereceksin canım
Amiiin Canım benim ne demek ne yaptım sanki içini rahat tut kucağına alıcaksın inşallahAllah sende razı olsun sen den gaz aldım da yaptım o testi tez günde sana versin allah hepimize nasip etsin .Insiliun de baya yüksek dedi ıñslalah bende kucağıma alabilirim
Sevindim canım artık tadını çıkar kötü şeyler düşünme olumsuz düşünceler negatif etkiler unutma pozitif düşünEvett beni aşağıda başka Ultorsana yönlendirdi orda ki hemen gördü ben göremedim sonra birşey yaptı bayaaaa netleşti baya hemen ya ağlıcam çok bekledim oldu allah çok büyük
Öyle düşünme canim benim vakti gelmeden çiçek açmazmış sadece ama içini ferah tut ki sonu hayr olsun şu günün hürmetine elinden geleni yaptin gerisi tevekkülle Rabbine sığın ki o sonunu hayr eylesin hersey de var bir hayr, her nasip vaktine esir.. insaAllah Rabbim yüzünü su mübarek günün hürmetine tez zamanda güldürecek ❤Benimkilerin garantisi pek olmuyo gülüm kalpatimindan sonra gireyim ins hamile listesine
Baya koyuu çatlar yarına merak etmeÇatlamamış
Tamam canım inşallah güzel ilerlicekYarın vericem galiba cnm
Dünde böyleydi sorun yoktur dimiBaya koyuu çatlar yarına merak etme
Canım biraz silik duruyor çatladımı acabaKızlar bugun Ku ovulasyon testım ne durumda sizce
Ultrosonn görüntüsüne bakıyom hayal bile edemiyordum bi şey anlamıyım bi karartı bu küçükcukSevindim canım artık tadını çıkar kötü şeyler düşünme olumsuz düşünceler negatif etkiler unutma pozitif düşün
Yok benimde üst üste 2 gün böyleydi sonraki gün çatlamıstı yumurta olgunlasıyorDünde böyleydi sorun yoktur dimi
Ayy gerçektenmi inşallah benimde çatlar yarınYok benimde üst üste 2 gün böyleydi sonraki gün çatlamıstı yumurta olgunlasıyor
Evet canım kese küçük oluyor zaten zamanla büyüyorUltrosonn görüntüsüne bakıyom hayal bile edemiyordum bi şey anlamıyım bi karartı bu küçükcuk
Evet cnm banada Oyle geldı çatladı heralde yaaCanım biraz silik duruyor çatladımı acaba
Amin canim benim Allah razı olsun. InsaAllah güzel geçecek güzel düşün ki güzel olsun canim benim hersey nasip, hayirlisiyla saglikla ilerlesin insaAllahSağol canımm allah isteyenlere versin benimki zor geçicek belli ama olsun düşük riski var Insiliun den ama bence bi şey olmicak inanıyorum
Aynen canım inşallah aynı saatte yap testini amaAyy gerçektenmi inşallah benimde çatlar yarın
Yakında sende hamile kalıcan benceDünde böyleydi sorun yoktur dimi
Aynen canım koyu değil çünküEvet cnm banada Oyle geldı çatladı heralde yaa
Dünde aynı saatte yapmıştım kuzum ya utanarak bişey sorucam dün iki kere ilişki oldu bugünde olsa sperm sayısı azalırmı acaba bugün değerlendirmesekte yarın mı değerlendirsek acabaAynen canım inşallah aynı saatte yap testini ama
Ay ağzın bal yesin kız inşallah çok ihtiyacım var anlatamamYakında sende hamile kalıcan bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?