Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah sende razı olsun sen den gaz aldım da yaptım o testi tez günde sana versin allah hepimize nasip etsin .Insiliun de baya yüksek dedi ıñslalah bende kucağıma alabilirim
Amiiin Canım benim ne demek ne yaptım sanki içini rahat tut kucağına alıcaksın inşallah

Evett beni aşağıda başka Ultorsana yönlendirdi orda ki hemen gördü ben göremedim sonra birşey yaptı bayaaaa netleşti baya hemen ya ağlıcam çok bekledim oldu allah çok büyük
Sevindim canım artık tadını çıkar kötü şeyler düşünme olumsuz düşünceler negatif etkiler unutma pozitif düşün

Benimkilerin garantisi pek olmuyo gülüm kalpatimindan sonra gireyim ins hamile listesine
Öyle düşünme canim benim vakti gelmeden çiçek açmazmış sadece ama içini ferah tut ki sonu hayr olsun şu günün hürmetine elinden geleni yaptin gerisi tevekkülle Rabbine sığın ki o sonunu hayr eylesin hersey de var bir hayr, her nasip vaktine esir.. insaAllah Rabbim yüzünü su mübarek günün hürmetine tez zamanda güldürecek ❤

Sağol canımm allah isteyenlere versin benimki zor geçicek belli ama olsun düşük riski var Insiliun den ama bence bi şey olmicak inanıyorum
Amin canim benim Allah razı olsun. InsaAllah güzel geçecek güzel düşün ki güzel olsun canim benim hersey nasip, hayirlisiyla saglikla ilerlesin insaAllah

Aynen canım inşallah aynı saatte yap testini ama
Dünde aynı saatte yapmıştım kuzum ya utanarak bişey sorucam dün iki kere ilişki oldu bugünde olsa sperm sayısı azalırmı acaba bugün değerlendirmesekte yarın mı değerlendirsek acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…