Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dünde aynı saatte yapmıştım kuzum ya utanarak bişey sorucam dün iki kere ilişki oldu bugünde olsa sperm sayısı azalırmı acaba bugün değerlendirmesekte yarın mı değerlendirsek acaba
Ay ağzın bal yesin kız inşallah çok ihtiyacım var anlatamam
Kız olur bugün doktora dedim benim yumurtlamam yoktu falan test yaptım miki dedi yok dedim testlere göre ilişki şansı daha çok artıyormuş bence olucak hani benim olduysa herkezin olur inan benim adet düzeni çok kötü yumurta ne zmaan var ne zmaan yok bilmiyordum bile

2 gün sürebiliyor benim 2 gun sürmüştü yumurtlamam 3. Gun catlamisti canim benim. Sorun yoktur yarin catlar insaAllah ve Rabbim hayirlisiyla mucizeni saglikla nasip etsin ❤
Ay canım benim inşallah bu cuma gününün hürmetine isteyen herkese hepimize nasip etsin

Sen ne kadar temiz kalpli bi insansın yaa bak sen kendindin umudu kesmişsin ama Rabbim kesmemiş sen çok güzel bi anne olucaksın hissediyorum

Aynen onu bende biliyorumda neyse ya nolucaksa olsun
Aynen ama yinede azalıyor falan boşver sen bu aralar değerlendir yumurtan da iyi durumda bence olur valla üzülme lütfen bol bol dua ederim bende hepinize edicem cidden tez günde allahım hepimize evladinimiz kucagimiza almayı nasip etsin çok zor beklemek biliyorum acaba olucak mi oldu mu 1.5 sene aynı moddan çıkamadım

aynen kuzu çok haklısın herşeyin bir vakti zamanı var elimizden geleni yapalımda gerisi Rabbime kalmış sende bolca dinlen tamammı :)

Ins cnm ins rabbime tevekkulum sonsuz ne verirse razıyım ins

Hahahah kocanın durumu nasıl kesinleşince sevindimi
Kiz hic sorma doktor nehir 5 haftalık dedi bizimki sevindi falan arabaya bindik eee biz doğru düzgün denemedik bile demesin bende ultrason görüntüsü aldım ya kanıtım var yeter artık kasiklarim ağırdı sinirden dedim tamam tamam sınıflanma dedi şimdi de anneme niye demiyiz diyodu diye diye uyduu odun ya

Gecmis olsun cicegim amiiiinnnnnn hayırlı cumalar cumaların yüzü suyu hürmetine rabbim tüm bekleyislerimizi hayırlı saglıklı evlatlar ile taclandırsın insallahhh
saol cnm amin insAllah
Kızlar başka Ultorsana girdim daha iyidi sanırım o göründü çok ney değil dedi ilk de ama baya uğraştı sonunda gördüm baya baya gördüm
gözün aydın cnm sağlıkla devam eder kalp atışını da duyarsın insAllah
ya MaşAllah çok seviniyorum insAllah sağlıklıdır cnm
Allah herkeze versin isteyen herkese çok dua edicem ben belki test bile yapmazdım burdaki kazılar demese
Amin insAllah
baya koyu çatlar yarına bence
Kızlar bugun Ku ovulasyon testım ne durumda sizce
Senin tamamen silinmiyor mu ki testin cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…