2 gün sürebiliyor benim 2 gun sürmüştü yumurtlamam 3. Gun catlamisti canim benim. Sorun yoktur yarin catlar insaAllah ve Rabbim hayirlisiyla mucizeni saglikla nasip etsin ❤Dünde böyleydi sorun yoktur dimi
Dünde aynı saatte yapmıştım kuzum ya utanarak bişey sorucam dün iki kere ilişki oldu bugünde olsa sperm sayısı azalırmı acaba bugün değerlendirmesekte yarın mı değerlendirsek acaba
Kız olur bugün doktora dedim benim yumurtlamam yoktu falan test yaptım miki dedi yok dedim testlere göre ilişki şansı daha çok artıyormuş bence olucak hani benim olduysa herkezin olur inan benim adet düzeni çok kötü yumurta ne zmaan var ne zmaan yok bilmiyordum bileAy ağzın bal yesin kız inşallah çok ihtiyacım var anlatamam
Ay canım benim inşallah bu cuma gününün hürmetine isteyen herkese hepimize nasip etsin2 gün sürebiliyor benim 2 gun sürmüştü yumurtlamam 3. Gun catlamisti canim benim. Sorun yoktur yarin catlar insaAllah ve Rabbim hayirlisiyla mucizeni saglikla nasip etsin ❤
Aynı günde azalıyor diye biliyorum benDünde aynı saatte yapmıştım kuzum ya utanarak bişey sorucam dün iki kere ilişki oldu bugünde olsa sperm sayısı azalırmı acaba bugün değerlendirmesekte yarın mı değerlendirsek acaba
Amin insaAllah canim benimAy canım benim inşallah bu cuma gününün hürmetine isteyen herkese hepimize nasip etsin
Sen ne kadar temiz kalpli bi insansın yaa bak sen kendindin umudu kesmişsin ama Rabbim kesmemiş sen çok güzel bi anne olucaksın hissediyorumKız olur bugün doktora dedim benim yumurtlamam yoktu falan test yaptım miki dedi yok dedim testlere göre ilişki şansı daha çok artıyormuş bence olucak hani benim olduysa herkezin olur inan benim adet düzeni çok kötü yumurta ne zmaan var ne zmaan yok bilmiyordum bile
Bence sen bütün haftayı degerlendirAynı günde azalıyor diye biliyorum ben
Aynen cnm artık 1 gun durup 1 gun ilişki olması lazım demı birde artık bırakayım mı cnm ovulasyon testı yapmayıAynen canım koyu değil çünkü
Aynen onu bende biliyorumda neyse ya nolucaksa olsunAynı günde azalıyor diye biliyorum ben
Sen ne zamandır istiyosun canımAmin insaAllah canim benim❤
Aynen ama yinede azalıyor falan boşver sen bu aralar değerlendir yumurtan da iyi durumda bence olur valla üzülme lütfen bol bol dua ederim bende hepinize edicem cidden tez günde allahım hepimize evladinimiz kucagimiza almayı nasip etsin çok zor beklemek biliyorum acaba olucak mi oldu mu 1.5 sene aynı moddan çıkamadımAynen onu bende biliyorumda neyse ya nolucaksa olsun
aynen kuzu çok haklısın herşeyin bir vakti zamanı var elimizden geleni yapalımda gerisi Rabbime kalmış sende bolca dinlen tamammı :)Aynen ama yinede azalıyor falan boşver sen bu aralar değerlendir yumurtan da iyi durumda bence olur valla üzülme lütfen bol bol dua ederim bende hepinize edicem cidden tez günde allahım hepimize evladinimiz kucagimiza almayı nasip etsin çok zor beklemek biliyorum acaba olucak mi oldu mu 1.5 sene aynı moddan çıkamadım
Ins cnm ins rabbime tevekkulum sonsuz ne verirse razıyım insÖyle düşünme canim benim vakti gelmeden çiçek açmazmış sadece ama içini ferah tut ki sonu hayr olsun şu günün hürmetine elinden geleni yaptin gerisi tevekkülle Rabbine sığın ki o sonunu hayr eylesin hersey de var bir hayr, her nasip vaktine esir.. insaAllah Rabbim yüzünü su mübarek günün hürmetine tez zamanda güldürecek ❤
Kız yerimden kalkmam artıkaynen kuzu çok haklısın herşeyin bir vakti zamanı var elimizden geleni yapalımda gerisi Rabbime kalmış sende bolca dinlen tamammı :)
Hahahah kocanın durumu nasıl kesinleşince sevindimiKız yerimden kalkmam artıklh yüksek senin yuxune diyen beni ağlatan kocam yapsın ev işini
Kiz hic sorma doktor nehir 5 haftalık dedi bizimki sevindi falan arabaya bindik eee biz doğru düzgün denemedik bile demesin bende ultrason görüntüsü aldım ya kanıtım var yeter artık kasiklarim ağırdı sinirden dedim tamam tamam sınıflanma dedi şimdi de anneme niye demiyiz diyodu diye diye uyduu odun yaHahahah kocanın durumu nasıl kesinleşince sevindimi
saol cnm amin insAllahGecmis olsun cicegim amiiiinnnnnn hayırlı cumalar cumaların yüzü suyu hürmetine rabbim tüm bekleyislerimizi hayırlı saglıklı evlatlar ile taclandırsın insallahhh
gözün aydın cnmKızlar başka Ultorsana girdim daha iyidi sanırım o göründü çok ney değil dedi ilk de ama baya uğraştı sonunda gördüm baya baya gördüm
ya MaşAllah çok seviniyorum insAllah sağlıklıdır cnmEki Görüntüle 2564740 buda bugünkü testim kizlar
Amin insAllahAllah herkeze versin isteyen herkese çok dua edicem ben belki test bile yapmazdım burdaki kazılar demese
baya koyu çatlar yarına benceÇatlamamış
Senin tamamen silinmiyor mu ki testin cnmKızlar bugun Ku ovulasyon testım ne durumda sizce
benim geldi canım kırmızıyı gördüm dün sağlık olsunCanım o belli olmaz aynı şeyleri ben yaşadım paket paket ped aldım hazırlık yaptım gelmedi arkadaş ve sonuç pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?