Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayy ne güzel kizlar hamilelerimiz cogaliyorr hepinizin gözü aydin olsunn cok sevindimmm allahim biz bekleyenlerede en Uygun zamanda nasip etsin insallah
Aminn tez günde ısteyen herkeze versin allah şu mübarek günde tek dileğim isteyen herkez tez vakit de sağlıkla anne olsun

Sen ne zamandır istiyosun canım
8 aydir istiyorum canim, esimin ailesinin surekli sormasi bir yandan esimin annesinden etkilenmesi bir yandan bir tek canimi sikan bunlar oluyor degilse Rabbime inancim sonsuz, nasibimdeki ne zaman vuku bulacaksa, o zaman olacak ama insani en cok insanlar yıpratıyor ya işte grubu uzaktan takip ediyordum sizin gibi samimi iyi niyetli güzel insanlara bende katilayim dedim canim benim❤ gecen ay yumurta takibi basladim 2 kez yumurtlama yasadim yine de nasip olmadi. Iste zamani gelmedi mi olmuyor. Evlendikten sonrada hastaligimin arasi uzadi zaten o yuzden yumurta takibi ile 2. Denemem olacak bu ay insaAllah Rabbim tüm isteyenlere aratmadan hayirlisiyla saglikla versin Duam❤

Aminnnnnn tez günde allah kucağıma versin sagkikla

Allah senii napmasın yaa :)))

takma desemde boş çevre gerçekten çok etkiliyor belki onlar olmasa daha çabuk olur insanı strese sokuyorlar herhangi bi sorunun yoksa olur 1 yıLın dolana kadar kuzum

Canım aynısı bende yaşadım 1.5 sene lh yuksek insilin yüksek falan eşim bile senin yüzüne dedi bana düşün ailesi her telefonda benim torunum yok demeye utanıyorum diyodu hamile kalanlar biz 2.yi yaptık senin niye yok diyodu biliyor di bide ınsanlar çok kötü ben diyodum allahım herkese ver hep çok zor günler ama geçecek kimseyi takma ben en son belki benim çocuğun olmuyor niye soruyorum demiştim komsuma

Kuzu dünde böyleydi çatlamicakmı acaba diye bi düşündüm açıkcası

takma desemde boş çevre gerçekten çok etkiliyor belki onlar olmasa daha çabuk olur insanı strese sokuyorlar herhangi bi sorunun yoksa olur 1 yıLın dolana kadar kuzum
Aynen ama elimden geldikçe umursamamaya çalışıp Rabbime bırakıyorum şuan yok canım insaAllah hayirlisiyla sağlıkla olsun tüm isteyen herkesin canim benim

N Nana Ana Kuzum ben dün regli oldum zaten çalışmalar artık yok gibi o yüzden bat yazma istersen bana bir gelişme olursa yazarım size ama takip edicem yinede sayfayı

Aynen ama elimden geldikçe umursamamaya çalışıp Rabbime bırakıyorum şuan yok canım insaAllah hayirlisiyla sağlıkla olsun tüm isteyen herkesin canim benim
Ay amiin amin inşallah nasibimiz bekliyo bi yerlerde ne yaparsak yapalım

Dünde aynı saatte yapmıştım kuzum ya utanarak bişey sorucam dün iki kere ilişki oldu bugünde olsa sperm sayısı azalırmı acaba bugün değerlendirmesekte yarın mı değerlendirsek acaba
Dün gğn içindemi oldu canım bir kere yeter aslında gün içinde iki kere bence kaliteyi düşürür. Bana o bayan günde bir kere ilişki olsun diyordu çünkü. Yinede değerlendir bence sen ama

Canım akşam üstü bi daha test yap, belki akşama çatlamış olabilir. Eğer çatlamamış ve yarın çatlamış olursa, dün bugün ve 3 gün daha değerlendir. Günde iki kere sperm kalitesini düşürür.

Kızlar bugun Ku ovulasyon testım ne durumda sizce

Canım sen herhalde iki kez yumurtluyosun bu ay. Olabilir bazen iki kez yumurtlama, olmayacak birşey değil. Değerlendir sen her ihtimale karşı günleri.

Kızlar bakın yazıyor çizdiğim yerleri okuyun Venuseva L Loriklorik

Okuduk Evet gördüm canım. Ama adete 14 gün kalaya kadar kullanın diyo. Yani çatladıktan 14 gün sonra adet oluyoruz ya, işte pik olduğunda bırakmak mantıklı bence.

Bu arada dediğim gibi akşam bi daha ovü testi yap.

Aynen benim kayinvalidem düşün dedi ki siz mi istemiyorsunuz yoksa olmuyor mu öyleyse gel ikimiz hastaneye gidelim dedi ya o kadar üzüldüm ki direk bende sorun var gibi davrandi, 5 kardesiz annemin dogurganligina laf etti birisinden bahsetti annesi 11 dogurmus ama bende kendimi annem gibi saniyordum demiş kizin tedaviyle olmus bana bunu anlaatti hastaneye gidelim dedikten sonra bende gerek yok demistim onun uzerine onu anlatti ve ayni sekilde telefonda da sormasi cabasi esimde ailesine düşkün hele annesine daha çok ve annesinden etkilenen birisi annesi sormaya basladigindan beri çocuk istemeye daha cok duskunlesti ilk 3 ay zamani gelince olur derdi sonra annesini sorup durmalarindan kendi de gecen ay yumurtlama falan olunca neden olmadi falan dedi iste bende kan tahlillerimi yaptirdim bendeyse diye ama iste olmayınca zamani gelmeyince olmuyor canim benim derdimle senide rahatsiz ettim kusura bakma bu süreçte inan en yakin arkadasim dedigim herseyinde destek olduğum arkadasim bile gecen yumurtlamamdan sonraki surecten sonra test yaptin mi diye sordu ve sonrasinda hem mesaj olarak yazdim hemde aradim ona ragmen sonrasinda donmedi kendisi de uzun süre sonra hamile kaldigi halde ondan sonra buraya uye oldum iste çünkü insanin en yakinim dedikleri bile bazen samimi olmuyor bunu anladim. Bana donus yapmadi 1 gun bekledim isi vardir belki diye ama onca zaman geçti sosyal medyalara giriyor bana hala donmedi o yuzden bu süreçte kim bizi anliyor Rabbim ve gercekten iyi niyetli insanlar onlara rast gelmekte nadir ve buradaki kizlar da o nadir insanlardan, Allah razi olsun kizlardan

Aynen akşamda yapiyim en iyisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…