Aminn tez günde ısteyen herkeze versin allah şu mübarek günde tek dileğim isteyen herkez tez vakit de sağlıkla anne olsunayy ne güzel kizlar hamilelerimiz cogaliyorr hepinizin gözü aydin olsunn cok sevindimmmallahim biz bekleyenlerede en Uygun zamanda nasip etsin insallah ❤
8 aydir istiyorum canim, esimin ailesinin surekli sormasi bir yandan esimin annesinden etkilenmesi bir yandan bir tek canimi sikan bunlar oluyor degilse Rabbime inancim sonsuz, nasibimdeki ne zaman vuku bulacaksa, o zaman olacak ama insani en cok insanlar yıpratıyor ya işte grubu uzaktan takip ediyordum sizin gibi samimi iyi niyetli güzel insanlara bende katilayim dedim canim benim❤ gecen ay yumurta takibi basladim 2 kez yumurtlama yasadim yine de nasip olmadi. Iste zamani gelmedi mi olmuyor. Evlendikten sonrada hastaligimin arasi uzadi zaten o yuzden yumurta takibi ile 2. Denemem olacak bu ay insaAllah Rabbim tüm isteyenlere aratmadan hayirlisiyla saglikla versin Duam❤Sen ne zamandır istiyosun canım
Aminnnnnn tez günde allah kucağıma versin sagkiklasaol cnm amin insAllah
gözün aydın cnmsağlıkla devam eder kalp atışını da duyarsın insAllah
ya MaşAllah çok seviniyorum insAllah sağlıklıdır cnm
Amin insAllah
baya koyu çatlar yarına bence
Senin tamamen silinmiyor mu ki testin cnm
Allah senii napmasın yaa :)))Kiz hic sorma doktor nehir 5 haftalık dedi bizimki sevindi falan arabaya bindik eee biz doğru düzgün denemedik bile demesin bende ultrason görüntüsü aldım ya kanıtım var yeter artık kasiklarim ağırdı sinirden dedim tamam tamam sınıflanma dedi şimdi de anneme niye demiyiz diyodu diye diye uyduu odun ya
takma desemde boş çevre gerçekten çok etkiliyor belki onlar olmasa daha çabuk olur insanı strese sokuyorlar herhangi bi sorunun yoksa olur 1 yıLın dolana kadar kuzum8 aydir istiyorum canim, esimin ailesinin surekli sormasi bir yandan esimin annesinden etkilenmesi bir yandan bir tek canimi sikan bunlar oluyor degilse Rabbime inancim sonsuz, nasibimdeki ne zaman vuku bulacaksa, o zaman olacak ama insani en cok insanlar yıpratıyor ya işte grubu uzaktan takip ediyordum sizin gibi samimi iyi niyetli güzel insanlara bende katilayim dedim canim benim❤ gecen ay yumurta takibi basladim 2 kez yumurtlama yasadim yine de nasip olmadi. Iste zamani gelmedi mi olmuyor. Evlendikten sonrada hastaligimin arasi uzadi zaten o yuzden yumurta takibi ile 2. Denemem olacak bu ay insaAllah Rabbim tüm isteyenlere aratmadan hayirlisiyla saglikla versin Duam❤
Canım aynısı bende yaşadım 1.5 sene lh yuksek insilin yüksek falan eşim bile senin yüzüne dedi bana düşün ailesi her telefonda benim torunum yok demeye utanıyorum diyodu hamile kalanlar biz 2.yi yaptık senin niye yok diyodu biliyor di bide ınsanlar çok kötü ben diyodum allahım herkese ver hep çok zor günler ama geçecek kimseyi takma ben en son belki benim çocuğun olmuyor niye soruyorum demiştim komsuma8 aydir istiyorum canim, esimin ailesinin surekli sormasi bir yandan esimin annesinden etkilenmesi bir yandan bir tek canimi sikan bunlar oluyor degilse Rabbime inancim sonsuz, nasibimdeki ne zaman vuku bulacaksa, o zaman olacak ama insani en cok insanlar yıpratıyor ya işte grubu uzaktan takip ediyordum sizin gibi samimi iyi niyetli güzel insanlara bende katilayim dedim canim benim❤ gecen ay yumurta takibi basladim 2 kez yumurtlama yasadim yine de nasip olmadi. Iste zamani gelmedi mi olmuyor. Evlendikten sonrada hastaligimin arasi uzadi zaten o yuzden yumurta takibi ile 2. Denemem olacak bu ay insaAllah Rabbim tüm isteyenlere aratmadan hayirlisiyla saglikla versin Duam❤
Kuzu dünde böyleydi çatlamicakmı acaba diye bi düşündüm açıkcasısaol cnm amin insAllah
gözün aydın cnmsağlıkla devam eder kalp atışını da duyarsın insAllah
ya MaşAllah çok seviniyorum insAllah sağlıklıdır cnm
Amin insAllah
baya koyu çatlar yarına bence
Senin tamamen silinmiyor mu ki testin cnm
Allah senii napmasın yaa :)))
Aynen ama elimden geldikçe umursamamaya çalışıp Rabbime bırakıyorum şuan yok canım insaAllah hayirlisiyla sağlıkla olsun tüm isteyen herkesin canim benimtakma desemde boş çevre gerçekten çok etkiliyor belki onlar olmasa daha çabuk olur insanı strese sokuyorlar herhangi bi sorunun yoksa olur 1 yıLın dolana kadar kuzum
Bencede 3 ay dolmadan deme hiç kimseye nolur nolmazkız çocuğum olsa büyüünce dicem babaann böyle yaptı baban böyleydi cidden soranlara gıcık oluyorum söylenecek 3 ,4 aylık olsun omce
Ay amiin amin inşallah nasibimiz bekliyo bi yerlerde ne yaparsak yapalımAynen ama elimden geldikçe umursamamaya çalışıp Rabbime bırakıyorum şuan yok canım insaAllah hayirlisiyla sağlıkla olsun tüm isteyen herkesin canim benim❤
Bana da yollamislardi bundan evet kuzum
Dün gğn içindemi oldu canım bir kere yeter aslında gün içinde iki kere bence kaliteyi düşürür. Bana o bayan günde bir kere ilişki olsun diyordu çünkü. Yinede değerlendir bence sen amaDünde aynı saatte yapmıştım kuzum ya utanarak bişey sorucam dün iki kere ilişki oldu bugünde olsa sperm sayısı azalırmı acaba bugün değerlendirmesekte yarın mı değerlendirsek acaba
çatlar insAllah canım kötü düşünmeKuzu dünde böyleydi çatlamicakmı acaba diye bi düşündüm açıkcası
Vala ben bekleyemem insAllah sabredebilirBencede 3 ay dolmadan deme hiç kimseye nolur nolmaz
Ben yumurtlama günlerinde herhün ilişki oluyordu 4 gün falan yani canım bugünüde değerlendir bence son kezAynen cnm artık 1 gun durup 1 gun ilişki olması lazım demı birde artık bırakayım mı cnm ovulasyon testı yapmayı
Çatlamamış
Kızlar bugun Ku ovulasyon testım ne durumda sizce
Aynen benim kayinvalidem düşün dedi ki siz mi istemiyorsunuz yoksa olmuyor mu öyleyse gel ikimiz hastaneye gidelim dedi ya o kadar üzüldüm ki direk bende sorun var gibi davrandi, 5 kardesiz annemin dogurganligina laf etti birisinden bahsetti annesi 11 dogurmus ama bende kendimi annem gibi saniyordum demiş kizin tedaviyle olmus bana bunu anlaatti hastaneye gidelim dedikten sonra bende gerek yok demistim onun uzerine onu anlatti ve ayni sekilde telefonda da sormasi cabasi esimde ailesine düşkün hele annesine daha çok ve annesinden etkilenen birisi annesi sormaya basladigindan beri çocuk istemeye daha cok duskunlesti ilk 3 ay zamani gelince olur derdi sonra annesini sorup durmalarindan kendi de gecen ay yumurtlama falan olunca neden olmadi falan dedi iste bende kan tahlillerimi yaptirdim bendeyse diye ama iste olmayınca zamani gelmeyince olmuyor canim benim derdimle senide rahatsiz ettim kusura bakma bu süreçte inan en yakin arkadasim dedigim herseyinde destek olduğum arkadasim bile gecen yumurtlamamdan sonraki surecten sonra test yaptin mi diye sordu ve sonrasinda hem mesaj olarak yazdim hemde aradim ona ragmen sonrasinda donmedi kendisi de uzun süre sonra hamile kaldigi halde ondan sonra buraya uye oldum iste çünkü insanin en yakinim dedikleri bile bazen samimi olmuyor bunu anladim. Bana donus yapmadi 1 gun bekledim isi vardir belki diye ama onca zaman geçti sosyal medyalara giriyor bana hala donmedi o yuzden bu süreçte kim bizi anliyor Rabbim ve gercekten iyi niyetli insanlar onlara rast gelmekte nadir ve buradaki kizlar da o nadir insanlardan, Allah razi olsun kizlardanCanım aynısı bende yaşadım 1.5 sene lh yuksek insilin yüksek falan eşim bile senin yüzüne dedi bana düşün ailesi her telefonda benim torunum yok demeye utanıyorum diyodu hamile kalanlar biz 2.yi yaptık senin niye yok diyodu biliyor di bide ınsanlar çok kötü ben diyodum allahım herkese ver hep çok zor günler ama geçecek kimseyi takma ben en son belki benim çocuğun olmuyor niye soruyorum demiştim komsuma
Ben devam edicem bugünde yaBana da yollamislardi bundan evet kuzum
Aynen akşamda yapiyim en iyisiCanım akşam üstü bi daha test yap, belki akşama çatlamış olabilir. Eğer çatlamamış ve yarın çatlamış olursa, dün bugün ve 3 gün daha değerlendir.Günde iki kere sperm kalitesini düşürür.
Canım sen herhalde iki kez yumurtluyosun bu ay. Olabilir bazen iki kez yumurtlama, olmayacak birşey değil. Değerlendir sen her ihtimale karşı günleri.
OkudukEvet gördüm canım. Ama adete 14 gün kalaya kadar kullanın diyo. Yani çatladıktan 14 gün sonra adet oluyoruz ya, işte pik olduğunda bırakmak mantıklı bence.
Bu arada dediğim gibi akşam bi daha ovü testi yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?