Ay benim kontrolüm dışında olduDün gğn içindemi oldu canım bir kere yeter aslında gün içinde iki kere bence kaliteyi düşürür. Bana o bayan günde bir kere ilişki olsun diyordu çünkü. Yinede değerlendir bence sen ama
Ya öyle diyoruz ama zor bi ihtimal illaki duyuluyorçatlar insAllah canım kötü düşünme
Vala ben bekleyemem insAllah sabredebilir
Aynen canim zamani gelince olacak insaAllah o zaman gelene kadar da imtihandan geciyoruz isteAy amiin amin inşallah nasibimiz bekliyo bi yerlerde ne yaparsak yapalım
Allah yardımcımız olsunAynen canim zamani gelince olacak insaAllah o zaman gelene kadar da imtihandan geciyoruz iste
Amin canim benimAllah yardımcımız olsun
Sen bilirsinBen devam edicem bugünde ya
Aynen canım olucagı varsa her türlü olur zatenAy benim kontrolüm dışında olduneyse 3 gün daha değerlendirelim bakalım
Ben hala adet olmadım cnm doktorumu ararım pztsye kadar bekle kan testi yaptır sonucunu al gel dedi bıktım artık belirsizliktenKızlar nasılsınız? Epey bakamadım buralara..
@Eslem91 N Nana Ana L Loriklorikburcusami Zekta ve hepiniz canlar
Fit mutlu anne canım nasıl oldun sen?
Sen nasılsın bu arada cnm? Bende Bi kaç ay bekleyip alayım macunu ya macun bebekleri olcak hepEvet kuzum macunu bir hafta daha kullanacağım sonrası Allah Kerim. Fsh düşürsün yeter benim için
Silinmiyor cnm ilk 5-10dk böyle cnm sonradan tabikide idrardan kuruyor cnmsaol cnm amin insAllah
gözün aydın cnmsağlıkla devam eder kalp atışını da duyarsın insAllah
ya MaşAllah çok seviniyorum insAllah sağlıklıdır cnm
Amin insAllah
baya koyu çatlar yarına bence
Senin tamamen silinmiyor mu ki testin cnm
Aksama isterse EŞİM degerlenrdırım cnmBen yumurtlama günlerinde herhün ilişki oluyordu 4 gün falan yani canım bugünüde değerlendir bence son kez
Olabilir cnm aksama eşimde isterse degerlendırım cnmCanım akşam üstü bi daha test yap, belki akşama çatlamış olabilir. Eğer çatlamamış ve yarın çatlamış olursa, dün bugün ve 3 gün daha değerlendir.Günde iki kere sperm kalitesini düşürür.
Canım sen herhalde iki kez yumurtluyosun bu ay. Olabilir bazen iki kez yumurtlama, olmayacak birşey değil. Değerlendir sen her ihtimale karşı günleri.
OkudukEvet gördüm canım. Ama adete 14 gün kalaya kadar kullanın diyo. Yani çatladıktan 14 gün sonra adet oluyoruz ya, işte pik olduğunda bırakmak mantıklı bence.
Bu arada dediğim gibi akşam bi daha ovü testi yap.
Baya yüksek cıkmış, alttan görünür büyük ihtimal7300 beta böyle cıktı
Gözün aydın tebriklerKızlar başka Ultorsana girdim daha iyidi sanırım o göründü çok ney değil dedi ilk de ama baya uğraştı sonunda gördüm baya baya gördüm
Bu testlerde bazen tam koyu olmuyor, sonra bi bakmışsın çatlamış, o yüzden değerlendirmek gerekirEvet cnm banada Oyle geldı çatladı heralde yaa
MaşAllah kız baya yüksek çıkmış7300 beta böyle cıktı
aynen cnm ben daha keseyi görmeden söyledim dayanamadımYa öyle diyoruz ama zor bi ihtimal illaki duyuluyor
anladm cnmSilinmiyor cnm ilk 5-10dk böyle cnm sonradan tabikide idrardan kuruyor cnm
hg cnmTaytttcinizz geldii hanimmmİse gelirken basladim okumaya araara okuya okuya geldim daha yeni son sayfaya ♥ Bu arada bir arkadas sormus hamile olup iliski sirasinda agri ceken var mi diye ben yasadim bilmiyodum hamile oldugumu asiri agri yasiyodum iliskide ben anlam verememistim ama ben yasadim o zaman enfeksiyonum yoktu onu biliyorum sonradan yasadim enfeksiyonu o da bobrek tasindan dolayi yasadim sukur gecti neysee tayti olan hanimlar piste lutfen
Benimde regl süresi uzamıştı aspir seti kullandım ve hayit otu suyu faydasını gordum, sende deneyebilirsin.8 aydir istiyorum canim, esimin ailesinin surekli sormasi bir yandan esimin annesinden etkilenmesi bir yandan bir tek canimi sikan bunlar oluyor degilse Rabbime inancim sonsuz, nasibimdeki ne zaman vuku bulacaksa, o zaman olacak ama insani en cok insanlar yıpratıyor ya işte grubu uzaktan takip ediyordum sizin gibi samimi iyi niyetli güzel insanlara bende katilayim dedim canim benim❤ gecen ay yumurta takibi basladim 2 kez yumurtlama yasadim yine de nasip olmadi. Iste zamani gelmedi mi olmuyor. Evlendikten sonrada hastaligimin arasi uzadi zaten o yuzden yumurta takibi ile 2. Denemem olacak bu ay insaAllah Rabbim tüm isteyenlere aratmadan hayirlisiyla saglikla versin Duam❤
Tamam canımAksama isterse EŞİM degerlenrdırım cnm
Bende Oyle yapacgm cnmBu testlerde bazen tam koyu olmuyor, sonra bi bakmışsın çatlamış, o yüzden değerlendirmek gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?