Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız aynı şeyleri yaşıyoruz resmen benim eşim de aynı ailesine düşün bi ablasi var allah esirgesin hani o sormuyor allah var da ne bilim ya bu insanlar destek yerine niye köstek olur ki benim eşim de annesine demiş aradı beni hamileymişim sonun da valla millet 3.ye niyetli dedi gelde sevincini yasa eşimle de tartıştım gitti evden bazen nefret ediyorum böyle şeyler o yastiyolar ya üzülme ama herkes yaşıyor bak ben de kaldım.hamile oluyor zamanla sen hormon testi nasıl.cikti

Benim esimde jandarma belki uzaklıktan dolayi aileci oluyorlardir bilmiyorum ama annesi gercekten cahil bunu biliyorum Rabbim görüyor diyorum susuyorum. Bak olunca da susmuyor böylesi insanlar Allah görüyor Rabbim hesabini sorar ne diyelim sen hiç canini sikma ne guzel suan dünyanın en guzel hissini nasip etmisken Rabbim bunu kimsenin bozmasina izin verme. Esimle bende çok tartisiyordum baslarda ama neye yarar birbirimizi kirmak 2 gunluk dunya suan Allah'ıma hamdolsun konusarak birseyleri atlatabiliyoruz. Sonuclarim da iyi ama iste nasip bu ay da olmazsa diger ayda yine vereceğim kendimde yine birseyler yapmaya çalışıyorum ama stres en büyük nedenim farkindayim canim benim insaAllah Rabbim yüzümüze güler ❤

Benimkide jandarma astsubay o da ateşli işi doğudayız bide hani ama yinede eşim de hatalı neyse senin lh
Bacaklarını dikerek otur soluna
Iñslalah yarar valla bi şey dicem acaba senin akintin oluyormu

Doktor en son ne dedi sana gerçi 8 ay daha ben 1 .5 sene uğraştım da allah tez zaman da verir canım test sorun ne diyo doktor illa bulutlar çünkü doktorlar benim Insiliun direnci cıktı en son şimdi ondan düşük riskim varmış

Zaten diyodu hamile kalırsan bu risk de vae diye ama kalamıyorum da şimdi ilaç devam anlıcan dert veren allah dermanca verir üzülme sakin

Hormonlar olsun normal kan degerlerim olsun iyi sadece b12 icin 5 igne verdi 2 hafta da 1 vurul dedi guatr hepsi iyi iste yumurtlama takibi yapıyorum bu 2. Ay gecen ay 2 defa yumurtlama oldu ama nasip olmadi. Vakti zamani gelmeyince olmuyor canim benim insaAllah Rabbim herkese tez zamanda hayırlısıyla saglikla nasip etsin. Diyet uygula canim insülin icin diyet en doğrusu yeme icmene dikkat et az ye sik sik ye insaAllah saglikla kucağına alacaksin minnagini Allah'ın izniyle canim benim

Zaten diyodu hamile kalırsan bu risk de vae diye ama kalamıyorum da şimdi ilaç devam anlıcan dert veren allah dermanca verir üzülme sakin
Aynen inancim sonsuz zaten herseyin bir zamani var ki nasipten öte yol yok biliyorum, Rabbim dermansiz dert vermezmis zaten iste benim stres sorunsalim oluyor onuda atlicam insaAllah canim benim

Hmm hikaye nasıl da sana benziyor kuzum o zaman inşallah senin bebeğinin müjdesi de yakın olsun

Kızlar niye böyle adamları baba yapıyorsunuz ya k bakmayın ama bence önce evliliğiniz otursun

Şifa olsun bitanem fsh düşürsün bebiş getirsin inşallah kontrol ettireceksin dimi düşmüş mü diye
Doktor ne derse onu uygulayacağım kuzum bi fsh ölçümü için bi dünya para alıyorlar. Anladığım kadarıyla benim yumurta kalitesi düşük bakalım ne önerecek doktor

Benim lh yüksekti büyük ihtimal polistik over başlangıcı gini bi seyfi çatmamalıydı yabi kisaca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…