Etki eden çok şey var evet, gözükmeyince üzülmesin diye söyledimUltrasondan ultrasona değişiyor benim 5.haftada göründü mesela
Aynen cnmTamam canım
Hosbuldum balimMaşAllah kız baya yüksek çıkmış
aynen cnm ben daha keseyi görmeden söyledim dayanamadım
anladm cnm
hg cnm
Kız aynı şeyleri yaşıyoruz resmen benim eşim de aynı ailesine düşün bi ablasi var allah esirgesin hani o sormuyor allah var da ne bilim ya bu insanlar destek yerine niye köstek olur ki benim eşim de annesine demiş aradı beni hamileymişim sonun da valla millet 3.ye niyetli dedi gelde sevincini yasa eşimle de tartıştım gitti evden bazen nefret ediyorum böyle şeyler o yastiyolar ya üzülme ama herkes yaşıyor bak ben de kaldım.hamile oluyor zamanla sen hormon testi nasıl.ciktiAynen benim kayinvalidem düşün dedi ki siz mi istemiyorsunuz yoksa olmuyor mu öyleyse gel ikimiz hastaneye gidelim dedi ya o kadar üzüldüm ki direk bende sorun var gibi davrandi, 5 kardesiz annemin dogurganligina laf etti birisinden bahsetti annesi 11 dogurmus ama bende kendimi annem gibi saniyordum demiş kizin tedaviyle olmus bana bunu anlaatti hastaneye gidelim dedikten sonra bende gerek yok demistim onun uzerine onu anlatti ve ayni sekilde telefonda da sormasi cabasi esimde ailesine düşkün hele annesine daha çok ve annesinden etkilenen birisi annesi sormaya basladigindan beri çocuk istemeye daha cok duskunlesti ilk 3 ay zamani gelince olur derdi sonra annesini sorup durmalarindan kendi de gecen ay yumurtlama falan olunca neden olmadi falan dedi iste bende kan tahlillerimi yaptirdim bendeyse diye ama iste olmayınca zamani gelmeyince olmuyor canim benim derdimle senide rahatsiz ettim kusura bakma bu süreçte inan en yakin arkadasim dedigim herseyinde destek olduğum arkadasim bile gecen yumurtlamamdan sonraki surecten sonra test yaptin mi diye sordu ve sonrasinda hem mesaj olarak yazdim hemde aradim ona ragmen sonrasinda donmedi kendisi de uzun süre sonra hamile kaldigi halde ondan sonra buraya uye oldum iste çünkü insanin en yakinim dedikleri bile bazen samimi olmuyor bunu anladim. Bana donus yapmadi 1 gun bekledim isi vardir belki diye ama onca zaman geçti sosyal medyalara giriyor bana hala donmedi o yuzden bu süreçte kim bizi anliyor Rabbim ve gercekten iyi niyetli insanlar onlara rast gelmekte nadir ve buradaki kizlar da o nadir insanlardan, Allah razi olsun kizlardan❤
Baya ağrı adet ağrısı gibiKızlar 5 haftalık ken kaşık ağrısı normal mi
Allah razı olsun bu ay deneyeceğim birseyler bunlarida ekliyeyim canimBenimde regl süresi uzamıştı aspir seti kullandım ve hayit otu suyu faydasını gordum, sende deneyebilirsin.
Evet canım benim 6 haftalık hala oluyor normalmiş doktorda öyle dediKızlar 5 haftalık ken kaşık ağrısı normal mi
Benim esimde jandarma belki uzaklıktan dolayi aileci oluyorlardir bilmiyorum ama annesi gercekten cahil bunu biliyorum Rabbim görüyor diyorum susuyorum. Bak olunca da susmuyor böylesi insanlar Allah görüyor Rabbim hesabini sorar ne diyelim sen hiç canini sikma ne guzel suan dünyanın en guzel hissini nasip etmisken Rabbim bunu kimsenin bozmasina izin verme. Esimle bende çok tartisiyordum baslarda ama neye yarar birbirimizi kirmak 2 gunluk dunya suan Allah'ıma hamdolsun konusarak birseyleri atlatabiliyoruz. Sonuclarim da iyi ama iste nasip bu ay da olmazsa diger ayda yine vereceğim kendimde yine birseyler yapmaya çalışıyorum ama stres en büyük nedenim farkindayim canim benim insaAllah Rabbim yüzümüze güler ❤Kız aynı şeyleri yaşıyoruz resmen benim eşim de aynı ailesine düşün bi ablasi var allah esirgesin hani o sormuyor allah var da ne bilim ya bu insanlar destek yerine niye köstek olur ki benim eşim de annesine demiş aradı beni hamileymişim sonun da valla millet 3.ye niyetli dedi gelde sevincini yasa eşimle de tartıştım gitti evden bazen nefret ediyorum böyle şeyler o yastiyolar ya üzülme ama herkes yaşıyor bak ben de kaldım.hamile oluyor zamanla sen hormon testi nasıl.cikti
Bacaklarını dikerek otur soluna yatıp uzan iyi geliyorUyudum uyandım geçer diye hafifledi ama var
Benimkide jandarma astsubay o da ateşli işi doğudayız bide hani ama yinede eşim de hatalı neyse senin lhBenim esimde jandarma belki uzaklıktan dolayi aileci oluyorlardir bilmiyorum ama annesi gercekten cahil bunu biliyorum Rabbim görüyor diyorum susuyorum. Bak olunca da susmuyor böylesi insanlar Allah görüyor Rabbim hesabini sorar ne diyelim sen hiç canini sikma ne guzel suan dünyanın en guzel hissini nasip etmisken Rabbim bunu kimsenin bozmasina izin verme. Esimle bende çok tartisiyordum baslarda ama neye yarar birbirimizi kirmak 2 gunluk dunya suan Allah'ıma hamdolsun konusarak birseyleri atlatabiliyoruz. Sonuclarim da iyi ama iste nasip bu ay da olmazsa diger ayda yine vereceğim kendimde yine birseyler yapmaya çalışıyorum ama stres en büyük nedenim farkindayim canim benim insaAllah Rabbim yüzümüze güler ❤
Bacaklarını dikerek otur soluna
Iñslalah yarar valla bi şey dicem acaba senin akintin oluyormu
Doktor en son ne dedi sana gerçi 8 ay daha ben 1 .5 sene uğraştım da allah tez zaman da verir canım test sorun ne diyo doktor illa bulutlar çünkü doktorlar benim Insiliun direnci cıktı en son şimdi ondan düşük riskim varmışBenim esimde jandarma belki uzaklıktan dolayi aileci oluyorlardir bilmiyorum ama annesi gercekten cahil bunu biliyorum Rabbim görüyor diyorum susuyorum. Bak olunca da susmuyor böylesi insanlar Allah görüyor Rabbim hesabini sorar ne diyelim sen hiç canini sikma ne guzel suan dünyanın en guzel hissini nasip etmisken Rabbim bunu kimsenin bozmasina izin verme. Esimle bende çok tartisiyordum baslarda ama neye yarar birbirimizi kirmak 2 gunluk dunya suan Allah'ıma hamdolsun konusarak birseyleri atlatabiliyoruz. Sonuclarim da iyi ama iste nasip bu ay da olmazsa diger ayda yine vereceğim kendimde yine birseyler yapmaya çalışıyorum ama stres en büyük nedenim farkindayim canim benim insaAllah Rabbim yüzümüze güler ❤
Zaten diyodu hamile kalırsan bu risk de vae diye ama kalamıyorum da şimdi ilaç devam anlıcan dert veren allah dermanca verir üzülme sakinBenim esimde jandarma belki uzaklıktan dolayi aileci oluyorlardir bilmiyorum ama annesi gercekten cahil bunu biliyorum Rabbim görüyor diyorum susuyorum. Bak olunca da susmuyor böylesi insanlar Allah görüyor Rabbim hesabini sorar ne diyelim sen hiç canini sikma ne guzel suan dünyanın en guzel hissini nasip etmisken Rabbim bunu kimsenin bozmasina izin verme. Esimle bende çok tartisiyordum baslarda ama neye yarar birbirimizi kirmak 2 gunluk dunya suan Allah'ıma hamdolsun konusarak birseyleri atlatabiliyoruz. Sonuclarim da iyi ama iste nasip bu ay da olmazsa diger ayda yine vereceğim kendimde yine birseyler yapmaya çalışıyorum ama stres en büyük nedenim farkindayim canim benim insaAllah Rabbim yüzümüze güler ❤
Hormonlar olsun normal kan degerlerim olsun iyi sadece b12 icin 5 igne verdi 2 hafta da 1 vurul dedi guatr hepsi iyi iste yumurtlama takibi yapıyorum bu 2. Ay gecen ay 2 defa yumurtlama oldu ama nasip olmadi. Vakti zamani gelmeyince olmuyor canim benim insaAllah Rabbim herkese tez zamanda hayırlısıyla saglikla nasip etsin. Diyet uygula canim insülin icin diyet en doğrusu yeme icmene dikkat et az ye sik sik ye insaAllah saglikla kucağına alacaksin minnagini Allah'ın izniyle canim benimDoktor en son ne dedi sana gerçi 8 ay daha ben 1 .5 sene uğraştım da allah tez zaman da verir canım test sorun ne diyo doktor illa bulutlar çünkü doktorlar benim Insiliun direnci cıktı en son şimdi ondan düşük riskim varmış
Aynen inancim sonsuz zaten herseyin bir zamani var ki nasipten öte yol yok biliyorum, Rabbim dermansiz dert vermezmis zaten iste benim stres sorunsalim oluyor onuda atlicam insaAllah canim benimZaten diyodu hamile kalırsan bu risk de vae diye ama kalamıyorum da şimdi ilaç devam anlıcan dert veren allah dermanca verir üzülme sakin
Hmm hikaye nasıl da sana benziyor kuzum o zaman inşallah senin bebeğinin müjdesi de yakın olsunAllah razi olsun bunu bilmiyordum . Annem bana oyle dedi sadece anneme de bizim dedemiz var hani el almis dedelerinden babalarindan falan . O soylemis onceden abiminde olmuyormus cocugu sonra bu dedeye gitmisler o da demis ki 7 gun boyunca 7 defa okunucak niyet edilerek . Bunu yaptiktan kisa bir süre sonra yengem hamile kaliyor. Tabi 2 basarisiz asilamalari da vardi
Kızlar niye böyle adamları baba yapıyorsunuz ya k bakmayın ama bence önce evliliğiniz otursunKız aynı şeyleri yaşıyoruz resmen benim eşim de aynı ailesine düşün bi ablasi var allah esirgesin hani o sormuyor allah var da ne bilim ya bu insanlar destek yerine niye köstek olur ki benim eşim de annesine demiş aradı beni hamileymişim sonun da valla millet 3.ye niyetli dedi gelde sevincini yasa eşimle de tartıştım gitti evden bazen nefret ediyorum böyle şeyler o yastiyolar ya üzülme ama herkes yaşıyor bak ben de kaldım.hamile oluyor zamanla sen hormon testi nasıl.cikti
Doktor ne derse onu uygulayacağım kuzum bi fsh ölçümü için bi dünya para alıyorlar. Anladığım kadarıyla benim yumurta kalitesi düşük bakalım ne önerecek doktorŞifa olsun bitanem fsh düşürsün bebiş getirsin inşallah kontrol ettireceksin dimi düşmüş mü diye
Benim lh yüksekti büyük ihtimal polistik over başlangıcı gini bi seyfi çatmamalıydı yabi kisacaHormonlar olsun normal kan degerlerim olsun iyi sadece b12 icin 5 igne verdi 2 hafta da 1 vurul dedi guatr hepsi iyi iste yumurtlama takibi yapıyorum bu 2. Ay gecen ay 2 defa yumurtlama oldu ama nasip olmadi. Vakti zamani gelmeyince olmuyor canim benim insaAllah Rabbim herkese tez zamanda hayırlısıyla saglikla nasip etsin. Diyet uygula canim insülin icin diyet en doğrusu yeme icmene dikkat et az ye sik sik ye insaAllah saglikla kucağına alacaksin minnagini Allah'ın izniyle canim benim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?