Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktor ne derse onu uygulayacağım kuzum bi fsh ölçümü için bi dünya para alıyorlar. Anladığım kadarıyla benim yumurta kalitesi düşük bakalım ne önerecek doktor
Bebeğim o testi devlette yap sonra göster özeldeki doktoruna sabah kan verip 3 te sonuç alıyorsun fsh yüksek olunca tumurta kalitesi düşük oluyor klomen fayda eder belki sana bi deneyebilirsin aslında

Sen nasılsın bu arada cnm? Bende Bi kaç ay bekleyip alayım macunu ya macun bebekleri olcak hep
Ya ben macunu saf gibi adete bi hafta kala kullanmaya başladım ıkı gün kullandım adet beş gün önceden geldi saf benn
Şimdi devam ediyorum bir hafta daha kullanacağım ondan sonra hayırlısı bakalım bebek için macundan umudum yok da fsh düşürürse ne mutlu olurum sormaaaa

Bebeğim o testi devlette yap sonra göster özeldeki doktoruna sabah kan verip 3 te sonuç alıyorsun fsh yüksek olunca tumurta kalitesi düşük oluyor klomen fayda eder belki sana bi deneyebilirsin aslında
Kuzum ben öğretmenim doktor için üç saat yol gidiyorum devlette mümkün değil randevu alamıyorum hep gebe hastalar diye veriyor randevuyu anlamadım gitti gebe olmayan kafayı yesin acile gittim zaten yüzüne bakmıyorlar inansın hormon testi yapmıyoruz diyorlar bulunduğum ilçedeki makineler de maalesef iyi değil doktor kendisi dedi sonuçlara yüksek çıkıyor güvenme diye. Öyle saçma çaresiz bi durum.
İnşallah klomen femara vs der ben de çok istiyorum böyle bi tedaviye başlamayı bakalım ne diyecek çok heyecanlıyım

Kızlar niye böyle adamları baba yapıyorsunuz ya k bakmayın ama bence önce evliliğiniz otursun
Onu baba yapmıyorum canım ben ANNE Olmak için uğraşıyorum çok şükür ailesi dışında sorun yok hani baba olmayı hak ediyor da ayrı zamanada her insan hak eder ıñslalah isteye herkezin de olur

Anladım kuzum ahh bu yaşam yeri gerçekten sıkıntılı oluyor zaten hastanelere para döküyoruz bide üzerine yol parası çilesi zor gerçekten inşallah fayda eder bakalım haber ver bizede

Anladım kuzum ahh bu yaşam yeri gerçekten sıkıntılı oluyor zaten hastanelere para döküyoruz bide üzerine yol parası çilesi zor gerçekten inşallah fayda eder bakalım haber ver bizede
Amiin canım benim Allah razı olsun. Gerçekten sayılı kaldık şu topikte Rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün tez vakitte

Kızlar niye böyle adamları baba yapıyorsunuz ya k bakmayın ama bence önce evliliğiniz otursun
Doğru söylüyorsun canim ama insan bazi seyleri sonradan fark ediyor evlendikten sonra toz pembe olan hersey aralaniyor yada diyorlar basiretin bağlanıyor, baslangiclarda evlendigim icin bin pişmanlığım olmadi mi oldu ama şuan Allah'ıma hamd olsun birseyler oturuyor, Rabbime sığınınca hersey bir şekilde halloluyor. Ki böyle adamlari secme bize sunulmuş belki ama zaten biz seçecegimiz icin kaderimize yazilmis, bir baskasi olsa da insanin cekecek çilesi varsa her türlü çekiyor. Insanin yastığı değişir de yazisi değişmezmiş. O yüzden imtihani kolay etmek te insanda zorlastirmakta Rabbim hatrina sabredeceğiz ki kazananlardan oluruz inşaAllah canim benim ❤

Bir gebenin günlüğü instagram sitesinden aldim canım.Dun yaptım ovu testi çok silik.zaten daha adetim tam bitmedi bugün 6. gün çok az geliyor daha.ben de 7. gün başlarım pmmaya yarın falan .Hadi inşallah bu macun bizim mucizemiz olsun

Başla istersen canım bende kaçırıyodum az kalsın :)) macunun tadı çok kötü değil ya ben yiyorum paşa paşa zaten işime yarıyosa bişey zehir olsa yerim onu
nasıl kaciriyordun kız? kaçıncı gün yumurtladin pik olduumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…