- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
Amiiin canım benim amiinİnsallah hepinize iyi gelir bebeginize vesile olur insallah yavrummmm
Bebeğim o testi devlette yap sonra göster özeldeki doktoruna sabah kan verip 3 te sonuç alıyorsun fsh yüksek olunca tumurta kalitesi düşük oluyor klomen fayda eder belki sana bi deneyebilirsin aslındaDoktor ne derse onu uygulayacağım kuzum bi fsh ölçümü için bi dünya para alıyorlar. Anladığım kadarıyla benim yumurta kalitesi düşük bakalım ne önerecek doktor
Kuzu belki hiç beklemedik bi müjde çıkar öyle demeBen hala adet olmadım cnm doktorumu ararım pztsye kadar bekle kan testi yaptır sonucunu al gel dedi bıktım artık belirsizlikten
Ya ben macunu saf gibi adete bi hafta kala kullanmaya başladım ıkı gün kullandım adet beş gün önceden geldiSen nasılsın bu arada cnm? Bende Bi kaç ay bekleyip alayım macunu ya macun bebekleri olcak hep
Kuzum ben öğretmenim doktor için üç saat yol gidiyorum devlette mümkün değil randevu alamıyorum hep gebe hastalar diye veriyor randevuyu anlamadım gitti gebe olmayan kafayı yesinBebeğim o testi devlette yap sonra göster özeldeki doktoruna sabah kan verip 3 te sonuç alıyorsun fsh yüksek olunca tumurta kalitesi düşük oluyor klomen fayda eder belki sana bi deneyebilirsin aslında
Onu baba yapmıyorum canım ben ANNE Olmak için uğraşıyorum çok şükür ailesi dışında sorun yok hani baba olmayı hak ediyor da ayrı zamanada her insan hak eder ıñslalah isteye herkezin de olurKızlar niye böyle adamları baba yapıyorsunuz ya k bakmayın ama bence önce evliliğiniz otursun
Anladım kuzum ahh bu yaşam yeri gerçekten sıkıntılı oluyor zaten hastanelere para döküyoruz bide üzerine yol parası çilesi zor gerçekten inşallah fayda eder bakalım haber ver bizedeKuzum ben öğretmenim doktor için üç saat yol gidiyorum devlette mümkün değil randevu alamıyorum hep gebe hastalar diye veriyor randevuyu anlamadım gitti gebe olmayan kafayı yesinacile gittim zaten yüzüne bakmıyorlar inansın hormon testi yapmıyoruz diyorlar bulunduğum ilçedeki makineler de maalesef iyi değil doktor kendisi dedi sonuçlara yüksek çıkıyor güvenme diye. Öyle saçma çaresiz bi durum.
İnşallah klomen femara vs der ben de çok istiyorum böyle bi tedaviye başlamayı bakalım ne diyecek çok heyecanlıyım
Amiin canım benim Allah razı olsun. Gerçekten sayılı kaldık şu topikte Rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün tez vakitteAnladım kuzum ahh bu yaşam yeri gerçekten sıkıntılı oluyor zaten hastanelere para döküyoruz bide üzerine yol parası çilesi zor gerçekten inşallah fayda eder bakalım haber ver bizede
Insallahhh insalllaahhhhhhh tuttugunu bilsem düşse de sevinirim yinee deHmm hikaye nasıl da sana benziyor kuzum o zaman inşallah senin bebeğinin müjdesi de yakın olsun
Doğru söylüyorsun canim ama insan bazi seyleri sonradan fark ediyor evlendikten sonra toz pembe olan hersey aralaniyor yada diyorlar basiretin bağlanıyor, baslangiclarda evlendigim icin bin pişmanlığım olmadi mi oldu ama şuan Allah'ıma hamd olsun birseyler oturuyor, Rabbime sığınınca hersey bir şekilde halloluyor. Ki böyle adamlari secme bize sunulmuş belki ama zaten biz seçecegimiz icin kaderimize yazilmis, bir baskasi olsa da insanin cekecek çilesi varsa her türlü çekiyor. Insanin yastığı değişir de yazisi değişmezmiş. O yüzden imtihani kolay etmek te insanda zorlastirmakta Rabbim hatrina sabredeceğiz ki kazananlardan oluruz inşaAllah canim benim ❤Kızlar niye böyle adamları baba yapıyorsunuz ya k bakmayın ama bence önce evliliğiniz otursun
Ne güzel ki Rabbim nasip etti canim benim ama polikist over la hamile kalan cok insan varBenim lh yüksekti büyük ihtimal polistik over başlangıcı gini bi seyfi çatmamalıydı yabi kisaca
Bir gebenin günlüğü instagram sitesinden aldim canım.Dun yaptım ovu testi çok silik.zaten daha adetim tam bitmedi bugün 6. gün çok az geliyor daha.ben de 7. gün başlarım pmmaya yarın falan .Hadi inşallah bu macun bizim mucizemiz olsunBen 7. Gün ve 10. Gün yapmıştım canım. 11. Gün pik olmuştu. İstersen sende kaçırmamak için yarın başla. Normalde adet bitince başlayın diyorlar kaçmasın diye yumurtlama. Hangi testten aldın sen canım?
Ay macunu sorma ya, iki kere yedim ikisinde de kusmamak için kendimi zor tuttum. Boğazıma gelir gelmez geri gidiyodu. Sonra baktım yumurtlama akıntısı var, kullanmayı kestim.@Nana2222 duymasın, almaktan vazgeçicek sonunda.
nasıl kaciriyordun kız? kaçıncı gün yumurtladin pik olduumuBaşla istersen canım bende kaçırıyodum az kalsın :)) macunun tadı çok kötü değil ya ben yiyorum paşa paşa zaten işime yarıyosa bişey zehir olsa yerim onu
Senin niye o kadar uzun sürdüMapustan yeni ciktim benim kader arkadasim L Loriklorik nerde..burdan kader mahkumlarina selam olsun
Benim icimdeki his de cok yakın diyor Mayis a gelmeden güzel haberi hayirlisiyla Rabbim sanada Nanamizada nasip edecek insaAllah canim benimInsallahhh insalllaahhhhhhh tuttugunu bilsem düşse de sevinirim yinee de
Ben bakmadim anacim dun acilmis heraldeSenin niye o kadar uzun sürdüdisarda seni bekliyordum ben kader mahkumu
Insallllahhh Rabbim insallah,nasip eder ne guzel olur 2. Evlilik yildonumimde bebisle kulatrdikBenim icimdeki his de cok yakın diyor Mayis a gelmeden güzel haberi hayirlisiyla Rabbim sanada Nanamizada nasip edecek insaAllah canim benim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?