- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Naptin senden sonra o taytci her yere ayni mesaji kopyala yapistir yapmisBen bakmadim anacim dun acilmis heralde
Kiz zaten o heryere kopyala yapistir yaptiktan sonra ben şeeetttimmNaptin senden sonra o taytci her yere ayni mesaji kopyala yapistir yapmis
Bir gebenin günlüğü instagram sitesinden aldim canım.Dun yaptım ovu testi çok silik.zaten daha adetim tam bitmedi bugün 6. gün çok az geliyor daha.ben de 7. gün başlarım pmmaya yarın falan .Hadi inşallah bu macun bizim mucizemiz olsun
Ahahahahahah ayyyy cok güldümKiz zaten o heryere kopyala yapistir yaptiktan sonra ben şeeetttimmama iyi eglendim o yorumlari gulerek yaziyodum esim dedi bigun sen uyurken telefonunu alip giricem kadinlar kulubunee banlayin beni yazicam banlamazlarsa kufur ederim o zaman banlarlar dedi aradan 5 dakika gecti banlandim dedim rahatladin mi kk dan kiskandi herif
Eeyy eeyyy bebeleri pistten alalim alalimeyyy burdayım lorik lorik
Evet kız herkez hamileNe güzel ki Rabbim nasip etti canim benim ama polikist over la hamile kalan cok insan var
tamam ablacımmEeyy eeyyy bebeleri pistten alalim alalim
Yanı zaman alıyor buEvet kız herkez hamile
Bilmez mii ilk banim degil ki anacim bi kere daha kiskandi pesine ban yedim all rahatladin mi ban yedim dedimAhahahahahah ayyyy cok güldümeniste bani nerden biliyor
Napiyon gggggiiiieeeeeyyyytamam ablacımm
Ici temizBilmez mii ilk banim degil ki anacim bi kere daha kiskandi pesine ban yedim all rahatladin mi ban yedim dedimadam ne zaman ilgi istese kiskansa ban yiyorum
Onun agzini kiricam gece ruyamda aldatiyodu beni yine geldi aklima sabahtan beri ariyo acmiyorum bi kere actim sen beni aldattin dedim kapattim aksam bacagina tukurucemIci temizne derse tutuyor bedduasino almamak lazim enistnin
Kimdi o sarisinnnnnnOnun agzini kiricam gece ruyamda aldatiyodu beni yine geldi aklima sabahtan beri ariyo acmiyorum bi kere actim sen beni aldattin dedim kapattim aksam bacagina tukurucem
InşaAllah Rabbim nasip edecek ve iki canla 2. Senenizi tamamlayacaksiniz inşaAllah hayırlısıyla sağlıkla canim benimInsallllahhh Rabbim insallah,nasip eder ne guzel olur 2. Evlilik yildonumimde bebisle kulatrdik
Kizzz cok gercekciydii is yerinden biriydii yakaliyodum telefonunda hatta gidip kizi buluyodum kocami nerden taniyosun diyodum kocan beni taciz etti arkamdan geldi deponun birinde sıkıstırdı sonra sevgili olduk dediii Allahımm öldürcektimm ruyamda hala oyle bi ihtimal varr oyabilirim o gozleriniKimdi o sarisinnnnnnnerdeki ? Ruyamdaki
Zaman alıyor doğru ama en azindan çözümü var daha niceleri var buna şükretmek gerek canim benim Allah daha kötüsünü vermesinYanı zaman alıyor bu
Ikiz olsun da bir daha bebek demiyimInşaAllah Rabbim nasip edecek ve iki canla 2. Senenizi tamamlayacaksiniz inşaAllah hayırlısıyla sağlıkla canim benim❤
Ruyalarin tersi cikar takma kafanaKizzz cok gercekciydii is yerinden biriydii yakaliyodum telefonunda hatta gidip kizi buluyodum kocami nerden taniyosun diyodum kocan beni taciz etti arkamdan geldi deponun birinde sıkıstırdı sonra sevgili olduk dediii Allahımm öldürcektimm ruyamda hala oyle bi ihtimal varr oyabilirim o gozlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?