- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Aayy yazikkkkk calisanlaraiş çıkışını bekliyom
Rabbim büyük gönlüne düşürmüşse Rabbim neden olmasin canim benim yeter ki isteyelim Rabbim'in rahmeti sonsuz hayırlısıyla versinde Rabbim bakmissin bir degil 2 degil 3 birden yeterki Rabbim istesinIkiz olsun da bir daha bebek demiyimsaglikli ikiz evlatlarim olsa keske
Tek istediğim saglikli olsunRabbim büyük gönlüne düşürmüşse Rabbim neden olmasin canim benim yeter ki isteyelim Rabbim'in rahmeti sonsuz hayırlısıyla versinde Rabbim bakmissin bir degil 2 degil 3 birden yeterki Rabbim istesin❤ bir kiz bir erkek ne guzel olurdu değil mi
Yaaa bende böyle rüya gördüm mu ayni tepki benide sariyor suan kendimi gördümKizzz cok gercekciydii is yerinden biriydii yakaliyodum telefonunda hatta gidip kizi buluyodum kocami nerden taniyosun diyodum kocan beni taciz etti arkamdan geldi deponun birinde sıkıstırdı sonra sevgili olduk dediii Allahımm öldürcektimm ruyamda hala oyle bi ihtimal varr oyabilirim o gozlerini
Kac yildir istiyorsun kuzuAmin insaAllah canim benim❤
8 ay 9 aya dogru gidiyoruz canimKac yildir istiyorsun kuzu
Sorun neydi acaba olmamasi icin8 ay 9 aya dogru gidiyoruz canim
Ikiz olsun da bir daha bebek demiyimsaglikli ikiz evlatlarim olsa keske
bu ay ben bol bol brokoli suyu içeceğim canım sağol bilgiler içinCanim benim araştırdım da sivi birikmesi tıkanıklığı oluşturuyormuş öyle olmasa bile o sivi döllenme sirasinda döllenme fallop tüplerinde gerçekleşmeye başladığı içinde sivi buna engel olduğu icin döllenme olamiyormus fakat tek fallop tüpündeyse bu durum diger fallop tüpü sağlıklıysa hamilelige engel olmazmis ve dedigin ameliyat oluyormus. Peki canim benim senin her ikisinde sıvı birikmesi var mi ? Ayrica belki faydasi olur yaparsan diye sunuda atiyim.
Prof Dr. İbrahim Saraçoğlu’ndan Tıkalı Tüpleri Açmak İçin Brokoli Kürü
Yarım litre klorsuz su kaynatılır. Klorsuz su bulamazsanız markette satılan pet şişe suyu da kullanabilirsiniz. 150-250 gram brokoli el ile parçalanarak kaynamakta olan bu suya atılır. Kısık ateşte 5 dakika boyunca kaynatıp süzülür. Hazırlanan by su üçe bölünüp sabah, akşam ve öğle aç karnına içilir. Haşlanmış brokoli ise salataya katılıp yenir.
Tıkalı Tüpleri Açmak İçin Tüplerde Sıvı Birikmesi İçin Bitkisel Tedavi
Hintyağı uygulayın. Katı halde satılan hintyağını fallop tüplere olan cilde uygulamanın fallop tüpleri etrafında kan ve lenfetik dolaşımı hızlandırarak tıkalı fallop tüplerine yardım ettiğine inanılır. Artan kan akışı tüplerinizdeki tıkanmayı ortadan kaldırmaya ve daha iyi çalışmasına yardım ederken lenfetikler eski hücreleri, yara dokularını veya hastalıklı hücreleri yok etmeye yardım eder.
Hintyağunı doğrudan karnınızın alt bölgesine uygulayabilirsiniz.
Ailde ikiz,var bizim ama bi ihtimalİkiz zor kız, ama güzel. Yanında ömür boyu olacak arkadaşınla doğmuş oluyosun. ☺☺☺
Şuan bir sorun yok canim benim daha 2 gun oluyor doktordan geleli sadece b12 icin igne vurulcam diger hersey normal esimde 1 sene olmadan pek birseye yanaşmıyor kendisi açisindan insaAllah bir seneye kalmaz da Rabbim hayirlisiyla sağlıkla versin Duam herkes için ❤Sorun neydi acaba olmamasi icin
Insallahh rabbim dualarımızi duyar kuzumŞuan bir sorun yok canim benim daha 2 gun oluyor doktordan geleli sadece b12 icin igne vurulcam diger hersey normal esimde 1 sene olmadan pek birseye yanaşmıyor kendisi açisindan insaAllah bir seneye kalmaz da Rabbim hayirlisiyla sağlıkla versin Duam herkes için ❤mayista benim de 1 sene olacak
Rica ederim canim benim bende buradaki arkadaşa faydam olur belki diye araştırdım herşey bir sebep insaAllah faydasi olur canimbu ay ben bol bol brokoli suyu içeceğim canım sağol bilgiler için
hamile kalmayı çok kolaylaştırıyormuş duymuştum bunu
Yaparsa cocugu nufusuna bile aldirmamRuyalarin tersi cikar takma kafanaruya iste enisye sana oyle bisey yapmaz hem bebis bekliyorsunuz
Gordurtmesinler o zaman bize bu ruyalariYaaa bende böyle rüya gördüm mu ayni tepki benide sariyor suan kendimi gördüm
Amin insaAllah canim benim Allah razı olsun Rabbim kimseye aratmasin, acisini da göstermesin Duam herkes icin bu Rabbim hepimizin yardimcisi olsunInsallahh rabbim dualarımızi duyar kuzumallah beterinden korusun
Bunlar hormonlardan dolayi hepYaparsa cocugu nufusuna bile aldirmam
Ayy valla nasil kastiysam agriyla uyandimm sabahBunlar hormonlardan dolayi hepstres yapma gercrk degil
Bilinç altimiz bize oyun oynuyor belkim ama insan gerçek gibi görünce tesirinde kaliyorGordurtmesinler o zaman bize bu ruyalariBiz napiyoruz sankii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?