Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar size birşey sormak istiyorum yarın çatlatma iğnesi olacam diye bugün ovulasyon testi yaptım, ama yumurtlama yok? Nasıl olacak bu iş

nasıl kaciriyordun kız? kaçıncı gün yumurtladin pik olduumu
Kuzu test adetin 11. Gün pik oldu yani dün bugünde pik henüz çatlamadı sanırım erken yumurtlama oldu bu ay benim normalde 19. Gün yunurtlama olurdu teste geç başlicaktım akıntım gelince şüpelendim

Bu dunku test zaten canim bugun iki tane yaptim ikisinde de T cizgisi cok cok silik cikti, akintim da var acaba yumurtlama cok kisa surdu ve kacirdim mi diye korkuyorum
Hayir canim kacirmadin bende bu testle ilk defa gecen ay basladim yumurta takibine ve gercekten pik olduğunda c nasil pik olmadiginda hemen cikiyorsa pik oldugunda t de c gibi hemen gözükecek ve koyulasacak ve sende farkedeceksin bunu korkma sakin ve vücudunu strese sokma akışına birak suan gelismekte yumurtan bugun kacinci gunun?

Canim bugun reglin 11. gunu ve adet dongum 30 gun, seffaf akintim basladi o beni strese soktu aslinda belki daha zaman var bilmiyorum insallah testte piki gorebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…