- 8 Ekim 2019
- 779
- 1.457
- 63
Devam canim suan gelismekte yumurtan yakindir insaAllah pik yapmasiKizlar sizce bu yumurtlama mi? Dun boyle cikti ama bugun t cizgisi yine silik cikti. Teste devam mi yoksa kacirdim mi acaba?Beklemekseni Zekta L Loriklorik N Nana Ana Eki Görüntüle 2564872
Sacmalama kuzuuuuuummmmmm ruyaaa bu adi ustunde her gördüğümuz ruyayi yasaydik .ben aylar önce hamile kalmistimAyy valla nasil kastiysam agriyla uyandimm sabahneyse suan sakinim
Degerlendir bu gunu de mutlaka derim . Dun yapmis miydin testKizlar sizce bu yumurtlama mi? Dun boyle cikti ama bugun t cizgisi yine silik cikti. Teste devam mi yoksa kacirdim mi acaba?Beklemekseni Zekta L Loriklorik N Nana Ana Eki Görüntüle 2564872
Yumurtlama da siviya deger degmez beyaz yere geldiginde sivi pik olacaksa anında t beliriyor canim benim zaten sende yumurtlamada bunu farkedeceksinKizlar sizce bu yumurtlama mi? Dun boyle cikti ama bugun t cizgisi yine silik cikti. Teste devam mi yoksa kacirdim mi acaba?Beklemekseni Zekta L Loriklorik N Nana Ana Eki Görüntüle 2564872
Valla hep onlar yuzunden oldugu kesinBilinç altimiz bize oyun oynuyor belkim ama insan gerçek gibi görünce tesirinde kaliyorsahi neden görürüz ki böyle şeyleri
Uff yahuuu ne biliyim cok kizdirdi beni basim agriyo sabahtan beriSacmalama kuzuuuuuummmmmm ruyaaa bu adi ustunde her gördüğümuz ruyayi yasaydik .ben aylar önce hamile kalmistim
Canim tesekkurler bi yandan akinti da basladi o yuzden kacirdim mi diye korktumDevam canim suan gelismekte yumurtan yakindir insaAllah pik yapmasi❤
SacmalamaaaaaağggUff yahuuu ne biliyim cok kizdirdi beni basim agriyo sabahtan beri
Bu dunku test zaten canim bugun iki tane yaptim ikisinde de T cizgisi cok cok silik cikti, akintim da var acaba yumurtlama cok kisa surdu ve kacirdim mi diye korkuyorumDegerlendir bu gunu de mutlaka derim . Dun yapmis miydin test
Neyse neysee iki bagirdim mi rahatlarimSacmalamaaaaaağgg
Çok doğru canim benim birseylerden beyne yer ediyoruz sonra kabus olarak geri dönüyorValla hep onlar yuzunden oldugu kesinyoksa benim sucum yok melek gibi insanim
Yaaa nasilda tatlis konuyo bu kadin yahuuÇok doğru canim benim birseylerden beyne yer ediyoruz sonra kabus olarak geri dönüyortabiki de melek annesisin ❤
Yok kuzumm kacirmadin degerlendir bu gunlerini catlamis oluyor o zamanBu dunku test zaten canim bugun iki tane yaptim ikisinde de T cizgisi cok cok silik cikti, akintim da var acaba yumurtlama cok kisa surdu ve kacirdim mi diye korkuyorum
Kuzu test adetin 11. Gün pik oldu yani dün bugünde pik henüz çatlamadı sanırım erken yumurtlama oldu bu ay benim normalde 19. Gün yunurtlama olurdu teste geç başlicaktım akıntım gelince şüpelendimnasıl kaciriyordun kız? kaçıncı gün yumurtladin pik olduumu
Hayir canim kacirmadin bende bu testle ilk defa gecen ay basladim yumurta takibine ve gercekten pik olduğunda c nasil pik olmadiginda hemen cikiyorsa pik oldugunda t de c gibi hemen gözükecek ve koyulasacak ve sende farkedeceksin bunu korkma sakin ve vücudunu strese sokma akışına birak suan gelismekte yumurtan bugun kacinci gunun?Bu dunku test zaten canim bugun iki tane yaptim ikisinde de T cizgisi cok cok silik cikti, akintim da var acaba yumurtlama cok kisa surdu ve kacirdim mi diye korkuyorum
Yumurtlama oldu ve catladi mi diyosun yani canim? Dongum 30 gun takvim de 17 aralik gosteriyodu ama akintim baslayinca suphelendimYok kuzumm kacirmadin degerlendir bu gunlerini catlamis oluyor o zaman
Canım teste devam et henüz pik olmamış ama yakın gözüküyorr :)Kizlar sizce bu yumurtlama mi? Dun boyle cikti ama bugun t cizgisi yine silik cikti. Teste devam mi yoksa kacirdim mi acaba?Beklemekseni Zekta L Loriklorik N Nana Ana Eki Görüntüle 2564872
Canim bugun reglin 11. gunu ve adet dongum 30 gun, seffaf akintim basladi o beni strese soktu aslinda belki daha zaman var bilmiyorum insallah testte piki gorebilirimHayir canim kacirmadin bende bu testle ilk defa gecen ay basladim yumurta takibine ve gercekten pik olduğunda c nasil pik olmadiginda hemen cikiyorsa pik oldugunda t de c gibi hemen gözükecek ve koyulasacak ve sende farkedeceksin bunu korkma sakin ve vücudunu strese sokma akışına birak suan gelismekte yumurtan bugun kacinci gunun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?