Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genelde akinti oldu mu 3,4 gün içinde olur diyorlar bende gecen ay vücudumu inceledim gercekten de oyle olmustu insaAllah yakindir canim benim rica ederim
Evet dun basladi akintim teste devam ediyim insallah nasip olur canim, bu isler cok zormus gercekten ben daha yeni basladim ama cabuk stres oldum galiba :)

Yumurtlama oldu ve catladi mi diyosun yani canim? Dongum 30 gun takvim de 17 aralik gosteriyodu ama akintim baslayinca suphelendim insallah kacirmamisimdir yaa
Akinti olunca catliyor demek insallah .takvim sadece ortalama sonucu gosterir . Hormonlarimiz her zaman degiskenlik gosterebilir o yuzden takvime pek uyma

Canim bugun reglin 11. gunu ve adet dongum 30 gun, seffaf akintim basladi o beni strese soktu aslinda belki daha zaman var bilmiyorum insallah testte piki gorebilirim
InsaAllah yakinda piki göreceksin benimde böyle bir koyu çıkıyordu ayni attığın gibi sonra açılıyordu sonra acik acik gitti ve pik yapmıştı ki senin yakin insaAllah canim ve Rabbim hayirlisiyla sağlıkla mucizeni nasip etsin inşaAllah ❤

Kuzu belki hiç beklemedik bi müjde çıkar öyle deme normalde hiç böyle olur muydu?
Ay sorma ya dün akşam yaptığım başka marka testte yine silik çizgi çıkmış ama bugün gördüm sonradan olunca geçersiz oluyo diyolsr ya bakalım görcez Pzts. İlk kez bu kadar gecikti ama rahim filmi çekildim gecikmeler Olabiliyomuş cnm

Oy kıyamam.. Hayıtı da dene istersen cnm stres yapma Allahın izniyle düşer inş

Evet dun basladi akintim teste devam ediyim insallah nasip olur canim, bu isler cok zormus gercekten ben daha yeni basladim ama cabuk stres oldum galiba :)
InsaAllah olacak canim Rabbim büyük stres yapma sakın kafani dağıt zaten piki göreceksin Allah'ın izniyle insaAllah hayirlisiyla bebiş gelsin

Onu baba yapmıyorum canım ben ANNE Olmak için uğraşıyorum çok şükür ailesi dışında sorun yok hani baba olmayı hak ediyor da ayrı zamanada her insan hak eder ıñslalah isteye herkezin de olur
Bence yanlış düşünüyorsun cnm onun babası olucak o adam.. Herkesin ailesi değerlidir ama artık onun ailesi sensin

Akinti olunca catliyor demek insallah .takvim sadece ortalama sonucu gosterir . Hormonlarimiz her zaman degiskenlik gosterebilir o yuzden takvime pek uyma
Evet haklisin canim ben hem degerlendirip hem de teste devam ediyim cok tesekkurler hakkinizi helal edin

Insallah canim yakinda gorurum cok tesekkur ederim

Yanlış anladınız beni diyorum ki evliliğiniz otursun sonra çocuk düşünün aceleye gerek yok yani. Bende ailesiyle ilgili sıkıntılar yaşadım eşimle olabilir normal ama sıkınıitı bitince bebek olayı olsa daha iyi olur

InsaAllah olacak canim Rabbim büyük stres yapma sakın kafani dağıt zaten piki göreceksin Allah'ın izniyle insaAllah hayirlisiyla bebiş gelsin
Aminnn insallah canim ne kadar guzel motive ediyosun sagolasin Allahim hepimize nerede isteyen bekleyen varsa herkese nasip etsin biz de icinde insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…