- 8 Ekim 2019
- 779
- 1.457
- 63
Canim tesekkurler insallah yakalarim :)Canım teste devam et henüz pik olmamış ama yakın gözüküyorr :)
Genelde akinti oldu mu 3,4 gün içinde olur diyorlar bende gecen ay vücudumu inceledim gercekten de oyle olmustu insaAllah yakindir canim benim rica ederimCanim tesekkurler bi yandan akinti da basladi o yuzden kacirdim mi diye korktum ☺
Evet dun basladi akintim teste devam ediyim insallah nasip olur canim, bu isler cok zormus gercekten ben daha yeni basladim ama cabuk stres oldum galiba :)Genelde akinti oldu mu 3,4 gün içinde olur diyorlar bende gecen ay vücudumu inceledim gercekten de oyle olmustu insaAllah yakindir canim benim rica ederim
Akinti olunca catliyor demek insallah .takvim sadece ortalama sonucu gosterir . Hormonlarimiz her zaman degiskenlik gosterebilir o yuzden takvime pek uymaYumurtlama oldu ve catladi mi diyosun yani canim? Dongum 30 gun takvim de 17 aralik gosteriyodu ama akintim baslayinca suphelendiminsallah kacirmamisimdir yaa
InsaAllah yakinda piki göreceksin benimde böyle bir koyu çıkıyordu ayni attığın gibi sonra açılıyordu sonra acik acik gitti ve pik yapmıştı ki senin yakin insaAllah canim ve Rabbim hayirlisiyla sağlıkla mucizeni nasip etsin inşaAllah ❤Canim bugun reglin 11. gunu ve adet dongum 30 gun, seffaf akintim basladi o beni strese soktu aslinda belki daha zaman var bilmiyorum insallah testte piki gorebilirim
Ay sorma ya dün akşam yaptığım başka marka testte yine silik çizgi çıkmış ama bugün gördüm sonradan olunca geçersiz oluyo diyolsr ya bakalım görcez Pzts. İlk kez bu kadar gecikti ama rahim filmi çekildim gecikmeler Olabiliyomuş cnmKuzu belki hiç beklemedik bi müjde çıkar öyle demenormalde hiç böyle olur muydu?
Canım silik tam yumurtlama olmamıs yarın yine yap bence dün yapmış mıydın test?Kizlar sizce bu yumurtlama mi? Dun boyle cikti ama bugun t cizgisi yine silik cikti. Teste devam mi yoksa kacirdim mi acaba?Beklemekseni @Zekta L Loriklorik N Nana Ana Eki Görüntüle 2564872
Oy kıyamam.. Hayıtı da dene istersen cnm stres yapma Allahın izniyle düşer inşYa ben macunu saf gibi adete bi hafta kala kullanmaya başladım ıkı gün kullandım adet beş gün önceden geldisaf benn
Şimdi devam ediyorum bir hafta daha kullanacağım ondan sonra hayırlısı bakalım bebek için macundan umudum yok da fsh düşürürse ne mutlu olurum sormaaaa
InsaAllah olacak canim Rabbim büyük stres yapma sakın kafani dağıt zaten piki göreceksin Allah'ın izniyle insaAllah hayirlisiyla bebiş gelsinEvet dun basladi akintim teste devam ediyim insallah nasip olur canim, bu isler cok zormus gercekten ben daha yeni basladim ama cabuk stres oldum galiba :)
Canım garantiye al bugün değerlendir olmadıBu dunku test zaten canim bugun iki tane yaptim ikisinde de T cizgisi cok cok silik cikti, akintim da var acaba yumurtlama cok kisa surdu ve kacirdim mi diye korkuyorum
Bence yanlış düşünüyorsun cnm onun babası olucak o adam.. Herkesin ailesi değerlidir ama artık onun ailesi sensinOnu baba yapmıyorum canım ben ANNE Olmak için uğraşıyorum çok şükür ailesi dışında sorun yok hani baba olmayı hak ediyor da ayrı zamanada her insan hak eder ıñslalah isteye herkezin de olur
Evet haklisin canim ben hem degerlendirip hem de teste devam ediyim cok tesekkurler hakkinizi helal edinAkinti olunca catliyor demek insallah .takvim sadece ortalama sonucu gosterir . Hormonlarimiz her zaman degiskenlik gosterebilir o yuzden takvime pek uyma
O senin güzel görüşünün tatlılığı canim benim teveccühünüzYaaa nasilda tatlis konuyo bu kadin yahuu
Insallah canim yakinda gorurum cok tesekkur ederimInsaAllah yakinda piki göreceksin benimde böyle bir koyu çıkıyordu ayni attığın gibi sonra açılıyordu sonra acik acik gitti ve pik yapmıştı ki senin yakin insaAllah canim ve Rabbim hayirlisiyla sağlıkla mucizeni nasip etsin inşaAllah ❤
Yanlış anladınız beni diyorum ki evliliğiniz otursun sonra çocuk düşünün aceleye gerek yok yani. Bende ailesiyle ilgili sıkıntılar yaşadım eşimle olabilir normal ama sıkınıitı bitince bebek olayı olsa daha iyi olurDoğru söylüyorsun canim ama insan bazi seyleri sonradan fark ediyor evlendikten sonra toz pembe olan hersey aralaniyor yada diyorlar basiretin bağlanıyor, baslangiclarda evlendigim icin bin pişmanlığım olmadi mi oldu ama şuan Allah'ıma hamd olsun birseyler oturuyor, Rabbime sığınınca hersey bir şekilde halloluyor. Ki böyle adamlari secme bize sunulmuş belki ama zaten biz seçecegimiz icin kaderimize yazilmis, bir baskasi olsa da insanin cekecek çilesi varsa her türlü çekiyor. Insanin yastığı değişir de yazisi değişmezmiş. O yüzden imtihani kolay etmek te insanda zorlastirmakta Rabbim hatrina sabredeceğiz ki kazananlardan oluruz inşaAllah canim benim ❤
Yaaa niyee bu kadar sevimli geldin suan banaO senin güzel görüşünün tatlılığı canim benim teveccühünüz
Evet canim bu dunku test ama bugun daha acik cikti T cizgisiCanım silik tam yumurtlama olmamıs yarın yine yap bence dün yapmış mıydın test?
Rica ederim canim benim insaAllah göreceksinInsallah canim yakinda gorurum cok tesekkur ederim
Oyle yapicam canim insallah bi yandan da teste devam edicemCanım garantiye al bugün değerlendir olmadı
Aminnn insallah canim ne kadar guzel motive ediyosun sagolasin Allahim hepimize nerede isteyen bekleyen varsa herkese nasip etsin biz de icinde insallahInsaAllah olacak canim Rabbim büyük stres yapma sakın kafani dağıt zaten piki göreceksin Allah'ın izniyle insaAllah hayirlisiyla bebiş gelsin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?