- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Baba kavramı gerçekten önemli çocuk sadece anneyle büyümüyor babasıylada iletişimi olmalı umarım eşiniz gerçekten baba kavramını karşılar ve bebeğiyle ilgilenir. Sadece kendi açından düşünme bence babasızlıgı hissetmeyen çocukların ne yasadıgını ben bilirim çünküBence yanlış düşünüyorsun cnm onun babası olucak o adam.. Herkesin ailesi değerlidir ama artık onun ailesi sensin
Değerlendir canım bugünü nolur nolmazEvet canim bu dunku test ama bugun daha acik cikti T cizgisi
Doğru söylüyorsunuz. Yanlış anlamış olabilirim kusura bakmayinYanlış anladınız beni diyorum ki evliliğiniz otursun sonra çocuk düşünün aceleye gerek yok yani. Bende ailesiyle ilgili sıkıntılar yaşadım eşimle olabilir normal ama sıkınıitı bitince bebek olayı olsa daha iyi olur
Tamam canım sen öyle yaparsınBence yanlış düşünüyorsun cnm onun babası olucak o adam.. Herkesin ailesi değerlidir ama artık onun ailesi sensin
Ayenn canimZaman alıyor doğru ama en azindan çözümü var daha niceleri var buna şükretmek gerek canim benim Allah daha kötüsünü vermesin❤
Fazla agresif olma fasulye annesi minnaginda etki altinda unutmaYaaa niyee bu kadar sevimli geldin suan bananormalde asiri agresifim bu ara
Yanlış etilet olmuş sanırım cnmBaba kavramı gerçekten önemli çocuk sadece anneyle büyümüyor babasıylada iletişimi olmalı umarım eşiniz gerçekten baba kavramını karşılar ve bebeğiyle ilgilenir. Sadece kendi açından düşünme bence babasızlıgı hissetmeyen çocukların ne yasadıgını ben bilirim çünkü
Ben ailesi ile diyolog girmeyince sıkıntı olmuyor hayırlısı herseyinTamam canım sen öyle yaparsın
Aynen olabilirYanlış etilet olmuş sanırım cnm
Rica ederim canım benim ilk yaptığımda bende ayni böyleydim ama inan göreceksin yeter ki Rabbim hayirlisiyla saglikla bebiş versin❤Aminnn insallah canim ne kadar guzel motive ediyosun sagolasin Allahim hepimize nerede isteyen bekleyen varsa herkese nasip etsin biz de icinde insallah ❤
Bana mi dedim canimAynen olabilir
Iñslalah kızlar olur dua ederim bende hepinizeRica ederim canım benim ilk yaptığımda bende ayni böyleydim ama inan göreceksin yeter ki Rabbim hayirlisiyla saglikla bebiş versin❤Amin inşaAllah canim inşaAllah ❤
Aynen canım eşin umarım baba olucagı gerçeğinin farkındadır. Ben baba kavramının eksikliğini çok yasadıgım için sadece anne değil babanında çook önemli oldugunu düşünüyorumBana mi dedim canim
Allah razı olsun canim benimIñslalah kızlar olur dua ederim bende hepinize
Kuzum ben rahim filmi çekildiğimde aksine çok erken gelmiştiAy sorma ya dün akşam yaptığım başka marka testte yine silik çizgi çıkmış ama bugün gördüm sonradan olunca geçersiz oluyo diyolsr ya bakalım görcez Pzts. İlk kez bu kadar gecikti ama rahim filmi çekildim gecikmeler Olabiliyomuş cnm
Kan yaptırdım cnm salı akşamı 1.2 çıktıKuzum ben rahim filmi çekildiğimde aksine çok erken gelmiştikeşke erken gebelik testi yapsaydın
Geçen ay denemiştim canım hayıtı doktor kist dedi yapışıklik dedi ondan fırladı bence fsh İnşallah şu macun düşürürOy kıyamam.. Hayıtı da dene istersen cnm stres yapma Allahın izniyle düşer inş
Peki sen ovulasyon takibi yapmış mıydın salı kaçıncı gün olmuş oluyodu kuzum?Kan yaptırdım cnm salı akşamı 1.2 çıktı
Yok cnm yapmadım ovulasyon. Normal adet tarihimden 4 gün geçmişti. Doktorum da bekle pztsye kadar diyoPeki sen ovulasyon takibi yapmış mıydın salı kaçıncı gün olmuş oluyodu kuzum?
Oy kuzum kıyamam ne güzel kitaplar onlarGeçen ay denemiştim canım hayıtı doktor kist dedi yapışıklik dedi ondan fırladı bence fsh İnşallah şu macun düşürür
Normalde aklıma getirmemeye çalışır ve umutsuz olurdum biliyor musun amaaan olmayacak ki zaten derdim. Artık öyle değilim olacak kesinlikle ama acaba ne zaman diye heyecan yapıyorumnormalde hep bebek ile ilgi şeyleri görmezden gelirdim yarama dokunuyor diye şimdi çok güzel iki kitap aldım biri hamilelik zamanında okunacak esmalar biri de alim yetiştiren Anneler diye bir kitap kendimi hazırlıyorum içimde umut var olacak Allah'ın izniyle. Diyorum ya valla sayılı kişiler kaldık şu topikte Rabbim bizim de mujdemizi versin tez vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?