Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence yanlış düşünüyorsun cnm onun babası olucak o adam.. Herkesin ailesi değerlidir ama artık onun ailesi sensin
Baba kavramı gerçekten önemli çocuk sadece anneyle büyümüyor babasıylada iletişimi olmalı umarım eşiniz gerçekten baba kavramını karşılar ve bebeğiyle ilgilenir. Sadece kendi açından düşünme bence babasızlıgı hissetmeyen çocukların ne yasadıgını ben bilirim çünkü

Yanlış etilet olmuş sanırım cnm

Aminnn insallah canim ne kadar guzel motive ediyosun sagolasin Allahim hepimize nerede isteyen bekleyen varsa herkese nasip etsin biz de icinde insallah ❤
Rica ederim canım benim ilk yaptığımda bende ayni böyleydim ama inan göreceksin yeter ki Rabbim hayirlisiyla saglikla bebiş versin❤ Amin inşaAllah canim inşaAllah ❤

Kuzum ben rahim filmi çekildiğimde aksine çok erken gelmişti keşke erken gebelik testi yapsaydın

Oy kıyamam.. Hayıtı da dene istersen cnm stres yapma Allahın izniyle düşer inş
Geçen ay denemiştim canım hayıtı doktor kist dedi yapışıklik dedi ondan fırladı bence fsh İnşallah şu macun düşürür
Normalde aklıma getirmemeye çalışır ve umutsuz olurdum biliyor musun amaaan olmayacak ki zaten derdim. Artık öyle değilim olacak kesinlikle ama acaba ne zaman diye heyecan yapıyorum normalde hep bebek ile ilgi şeyleri görmezden gelirdim yarama dokunuyor diye şimdi çok güzel iki kitap aldım biri hamilelik zamanında okunacak esmalar biri de alim yetiştiren Anneler diye bir kitap kendimi hazırlıyorum içimde umut var olacak Allah'ın izniyle. Diyorum ya valla sayılı kişiler kaldık şu topikte Rabbim bizim de mujdemizi versin tez vakitte

Oy kuzum kıyamam ne güzel kitaplar onlarsorma ya bizde alırız inş kavuşuruz sağlıkla bebekleirmize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…