Ay hiçİcim gidiyoo valla ama az kaldi iki hafta sonra kesinlesir heralde
GünaydınnGunaydin bu arada hamislerr veee yakinda hamis kalicaklarr
Canım bazdn yumurtanın çatlaması uzun sürüyor olgunluğa erişiyor çünkü çatladımı yaptınmı bugünYapıcam inşallah çatlamıştır kız seninde böyle olmuş ya neden 2 gün sürüyo biliyosundur bazısı iyi kaliteli oluyor diyor ama bilemedim
Deliler gibi alicam valla ilk cocuk yaa nasil hevesliyimAy hiç
Bişey kalmamış vallaaa ondan sonra başlasın alışveriş
Oh sevindim canım değerlendir bugünnAy çatlamış kızlaaar kafanızı şişirdim o kadar
Canım bazdn yumurtanın çatlaması uzun sürüyor olgunluğa erişiyor çünkü çatladımı yaptınmı bugün
Kuzu evet hayırlısı olsun inşallahOh sevindim canım değerlendir bugünn
Tabi yaa ilk çocuk başka derler geneldeDeliler gibi alicam valla ilk cocuk yaa nasil hevesliyim
İnşallah canımmmKuzu evet hayırlısı olsun inşallah
İnsan bazende korkuyo yani sahsen ben korkuyorum bu cocugu nasil yetistiricem iyi bi ebeveyn olabilicek miyim kara kara dusunuyorum bazenTabi yaa ilk çocuk başka derler genelde
Allahim sana da nasip etsin en kisa zamanda bebis gobusun hemen bocuklensinTabi yaa ilk çocuk başka derler genelde
Kuzum senin bi sorunun yok bence olur insanların ne dediğini umursamamaya çalış insan bu dönemde daha hassas oluyor seni çok iyi anlıyorum ama kendine bi meşgale bul böyle insanlarıda Allaha havale et Rabbime karşımı geliyorlar yani verecek olan o neyi sorguluyorlarki sen dediğim gibi önemseme dua et sabret daha 1 yıl bile dolmamış umarım gecikmeden gelir ezan saati Rabbim kabul etsin yüreğimizden geçeniBende oyle düşünüyorum ama üzerine gitmeyide istemiyorum. Benim bu kadar takmama sebep eşimin annesi değilse Rabbim herseyi vaktine esir kılmış, bizim icin hayırlı gördüğünde Rabbim verecek yeter ki Rabbim istesin.❤ ama iste üzerimde baski kurulmuş gibi sonra sorun var gibi sözlerle karşılaştıkça üzülüyorum strese neden oluyorlar. Takan birisiyimde o yüzden üzülüyorum buda beni buralara kadar sürükledi degilse bende 1 sene ye kadar hastane falan düşünmüyordum ama iste .
Ya inşallah kuzum benim öyle çok istiyorum kiAllahim sana da nasip etsin en kisa zamanda bebis gobusun hemen bocuklensin
Böyle düşünmen bile senin çok iyi bi anne olucağının göstergesi Rabbim onu sana verince sorumlulukta gelicektir hiç merak etme kuzumİnsan bazende korkuyo yani sahsen ben korkuyorum bu cocugu nasil yetistiricem iyi bi ebeveyn olabilicek miyim kara kara dusunuyorum bazenhergun muge anli,esra erol izleye izleye sanirim bunalima soktum kendimi
İnsallah Allahım hepimizin duasini en kisa zamanda hayirlisiyla kabul ederYa inşallah kuzum benim öyle çok istiyorum ki
Doğru söylüyorsun canim Dua sığınağım zaten elimden gelenleri yine de yapma gayretindeyim insaAllah Rabbim hepimize hayırlısiyla sağlıkla nasip etsinKuzum senin bi sorunun yok bence olur insanların ne dediğini umursamamaya çalış insan bu dönemde daha hassas oluyor seni çok iyi anlıyorum ama kendine bi meşgale bul böyle insanlarıda Allaha havale et Rabbime karşımı geliyorlar yani verecek olan o neyi sorguluyorlarki sen dediğim gibi önemseme dua et sabret daha 1 yıl bile dolmamış umarım gecikmeden gelir ezan saati Rabbim kabul etsin yüreğimizden geçeni
Kız biz izne çıkınca eşim ailesinden kaçıyom ben resmenDoğru söylüyorsun canim Dua sığınağım zaten elimden gelenleri yine de yapma gayretindeyim insaAllah Rabbim hepimize hayırlısiyla sağlıkla nasip etsin❤ dediğim kişi arkadasim vs olsa uzaklasir rahatlardim ama eşimin annesi bundan nasil uzaklasilir ki ve ben aramasam da illa kendi arar acsan dert acmasan dert o yüzden 1 ay bile stressiz olunmuyor. Eşim desen annesine düşkün ilk sorduğunda söyledim di annene söyle sormasin, biliyorsun takan biriyim stres olurum dedim ama annesini korudu. Dua ediyormus ama Dua değil inan kadin özel hayatimi sorguluyor bildigin ve eşim jandarma geçen iznimiz vardi aiailesinin yanina gittik orada bana dediği siz mi istemiyorsunuz yoksa olmuyor mu olmuyorsa hadi kalk ikimiz hastaneye gidelim ben hayirlisi Rabbim verecek olan diye söylüyorum hala hadi diyor ben hayir dedikten sonra da bir baskasinin yasamindan kesit veriyor yani benim esimin annesi sorun yapmaya neden olan düşün eşim bile annesi sormaya basladiktan sonra çocuk konusuna duskunlesti bunlara uzuluyorum cunku annesi esimde etki yaratıyor bunun farkindayim o yuzden Rabbim büyük hayirlisiyla saglikla versin tez vakitte insaAllah canim hakkini helal et dinlediğin icin Allah razi olsun ❤
Olmasa benim olmazdı senin hormonlar iyidi demi yüksek degikdiKız biz izne çıkınca eşim ailesinden maçıyım ben resmenvalla allah herşeyi gönlünce versin benim doktorum bana şey demişti 1.5 yıl oldu dedim sen böyle stres yap gün say sonra niye de dedi hormonlar sayesinde hamile kalıyoruz yumurta da hormalar sayesinde çatlıyor stres de hormonları etkiliyor muş canım hani seni çok iyi anlıyorum bende hep stres yapıyom
Kız eşinde belki bi şey var basit bi sorun ondan olmuyordur belki benim arkadaşımın eşi de gitmedi meğer sperm iyi ama ufak bi tikanilik varmış ufak bi işlemle hallettiler kız şimdi hamile 6 ay en az normal işlev di er dedi doktor 5. Ay da hamile kaldıAynen canim eşimde var yok suan bilmiyoruz kendisi 1 sene dolmadan birseye yanaşmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?